Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Xbox One
Ennakkomyynnissä

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

  • Klassikkojen peluu – kolme eeppistä GTA-tarinaa uudelle sukupolvelle päivitettynä
  • Liberty City, Vice City ja San Andreas lienevät pelihistorian kuuluisimmat kaupungit, jotka varmasti herättävät tunteita jokaisessa old-school pelaajassa
  • Pelin ikäraja: 18

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkaen 17.12.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59
Maksan osissa
1,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

PS4 GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

Kolme kuuluisaa kaupunkia - kolme eeppistä tarinaa

Pelaa genrensä määritelleen Grand Theft Auto trilogian (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: San Andreas) klassikoita nyt uudelle sukupolvelle päivitettyinä. Ne sisältävät kattavia parannuksia, mukaan lukien loistavat uudet valaistus- ja ympäristöparannukset, korkearesoluutioiset grafiikat, lisätty piirtoetäisyys, Grand Theft Auto V -tyylinen ohjaus ja tähtäys ja paljon enemmän. Nämä rakastetut maailmat herätetään eloon aivan uudella yksityiskohtien tasolla.

Grand Theft Auto III

Kaikki alkaa Liberty Citystä. Voit vallankumouksellisen vapauden myötä mennä minne vain ja ryöstää kenet tahansa, sillä Grand Theft Auto III pistää rikollismaailman keskipisteen sormiesi ulottuville, jos uskallat vain tarttua siihen.

Grand Theft Auto: Vice City

Tervetuloa 80-luvulle. Suurten hiusten ja pastellipukujen vuosikymmeneltä saapuu tarina yhden miehen noususta rikollistunkion huipulle. Grand Theft Auto palaa Tommy Vercettin petosta ja kostoa sisältävän tarinan myötä neonvalojen peittämään rantakaupunkiin, joka on ylettömyyksiä ja mahdollisuuksia täynnä.

Grand Theft Auto: San Andreas

Viisi vuotta sitten Carl ”CJ” Johnson pakeni Los Santosin sumuja... kaupungin kärsiessä jengiongelmista, huumeista ja korruptiosta. Nyt on 90-luvun alku. CJ:n täytyy palata kotiin. Hänen äitinsä on murhattu, hänen perheensä on palasina ja hänen lapsuudentoverinsa ovat ajautumassa kohti tuhoa. Kotikulmilleen palattuaan pari kyttää lavastaa hänet syylliseksi murhasta. CJ on pakotettu kulkemaan läpi San Andreaksen osavaltion pelastaakseen perheensä ja ottaakseen kadut haltuunsa tässä kaiken muuttaneen sarjan seuraavassa osassa.

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 5026555365970
  • Telian tuotekoodi: 9105101
  • Valmistajan tuotekoodi: 5026555365970
Video
15232
Xbox One GTA: The Trilogy - The Definitive Edition