Suunto

3 Fitness -älykello

  • Lujatekoinen ja älykäs fitness-kello terveellisen elämäntavan ylläpitoon
  • Kellon luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelman
  • Kellon aktiivisuuden sekä stressin ja palautumisen seuranta antavat kokonaisvaltaisen kuvan päivästäsi

"Älykello, joka saa sinut liikkeelle" - lue arvostelu Yhteisöstä.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
159
Maksan osissa
4,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
6,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
13,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
159€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Mukautuva harjoittelunohjaus

Mukautuvaa harjoittelunohjausta voi käyttää kolmessa eri tilassa. Valitse se, joka vastaa parhaiten tavoitettasi: nykyisen kuntotason ylläpito, kunnon kohtalainen kohentaminen (oletustila) tai kunnon parantaminen intensiivisemmällä suunnitelmalla. Valittuasi tilan Suunto 3 Fitness luo sinulle 7 päivän harjoitusohjelman, jonka jokaisen harjoituksen kesto ja intensiteetti on optimaalinen. Harjoittelusuunnitelma mukautuu toteutuneiden harjoitustesi perusteella, joten jos sinulta jää harjoituskerta väliin tai teet innoissasi hiukan enemmän kuin olit aikonut, sinun ei tarvitse huolehtia suunnitelman päivittämisestä manuaalisesti. Suunnitellut harjoitukset on helppo aktivoida, ja kun olet aloittanut, kello ohjaa sinua jatkamaan oikealla intensiteetillä.

Valmis kaikkeen urheiluun

Suunto 3 Fitness on valmis kaikkeen urheiluun: niin juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn kuin kuntosaliharjoitteluun, vaellukseen ja moneen muuhunkin. Kello käyttää ranteesta saatavaa kadenssia nopeuden ja matkan mittaukseen kävelyssä ja juoksussa, joten voit seurata nopeutta ja matkaa myös sisätiloissa. Rannesykemittaustoiminto varmistaa käytön helppouden, ja vesitiiviys 30 metrin syvyyteen tarkoittaa, että voit huoletta uida kello ranteessasi.

Tasapainota liikunta ja lepo

Suunto 3 Fitness laskee automaattisesti päivittäiset askeleet ja kalorit. Mutta liikunnan tasapainoksi on tärkeää saada hyvät yöunet. Pitämällä kelloa ranteessa myös öisin voit seurata unenlaatuasi. Uniyhteenvedosta näet, kuinka pitkään nukuit ja kuinka hyvin unesi tukee palautumista. Lisäksi kello mittaa stressi- ja palautumistasoasi päivän aikana, jotta voit varmistaa, että voimavarasi riittävät koko päiväksi.

Rikastuta kokemustasi suunto sovelluksella

Suunto 3 Fitness yhdistyy täysin uuteen Suunto sovellukseen, joka pitää kirjaa kaikesta liikunnastasi ja pitää sinut ajan tasalla liikunta-, uni- ja yleiskuntotrendeistäsi. Jaa muistiin painuvia hetkiä liikunnastasi ja pidä helposti yhteyttä muihin Suunto sovellus -yhteisön jäseniin. Yhdistämällä kellon Suunto sovellukseen pystyt myös seuraamaan nopeutta, matkaa ja reittiäsi mobiililaitteen GPS-yhteyden avulla.

Tekniset tiedot
  • Paino: 36 g
  • Kehän materiaali: Ruostumaton teräs
  • Lasin materiaali: Polyamidi
  • Kuoren materiaali: Lasikuituvahvisteista polyamidia
  • Rannekkeen materiaali: Silikoni
  • Pakkauksen sisältö: Suunto 3 Fitness -älykello, USB-kaapeli, pikaopas, takuutiedote
Video
9744
Suunto 3 Fitness -älykello