Sony
Tarjous

WF-1000XM3 -bluetooth-kuulokkeet

WF1000XM3B.CE7 WF1000XM3S.CE7 Katso videoarvostelut
  • Ei melua, häiriöitä eikä johtoja - langattomat vastamelukuulokkeet hälynpoistotoiminnolla ja ensiluokkaisella äänenlaadulla
  • Ergonominen tri-hold -rakenne ja kitkainen kumipinta varmistavat, että kuulokkeet pysyvät korvissa tukevasti ja mukavasti
  • 24 tunnin akunkesto ja kätevä pikalataus magneettisella latauskotelolla
  • Puheluita voit tehdä kätevästi kuulokkeiden mikrofonilla.

Lue Sony WF-1000XM3 -Bluetooth-kuulokkeiden esittely Yhteisöstä

Tue yrittäjää! Kaupan päälle 30 € lahjakortti valitsemaasi, kampanjassa mukana olevaan yritykseen. Lue lisää ja katso yritykset täältä. Lahjakortteja rajoitettu erä. Lahjakortti voimassa 31.12.2020 asti.

Tsekkaa kaikki kesäaletarjoukset täältä.

Lahjakortin ehdot

Kaupan päälle 30 € Tue yrittäjää -lahjakortti

Telia tarjoaa ajalla 22.6. - 29.7.2020 ostettujen, kampanjassa erikseen merkittyjen tuotteiden yhteydessä 30 € arvoisen Tue yrittäjää -lahjakortin kaupan päälle kuluttaja-asiakkailleen. Lahjakortilla voi maksaa kampanjassa mukana olevien yrittäjien tavaroita tai palveluita kokonaan tai osittain. Lahjakortti on käytettävä kerralla eikä mahdollisesti ylijäävästä osuudesta tehdä palautuksia asiakkaalle. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kampanjaehdot ja mukana olevat yrittäjät ovat nähtävillä osoitteessa telia.fi/tueyrittajaa. Lahjakortti ei ole käytettävissä yrittäjien verkkokaupoissa. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden maksamiseen. Lahjakortti liittyy asiakkaan Telialta ostamaan tuotteeseen. Mikäli asiakas peruuttaa Telian etämyyntikanavassa tekemänsä tuotteen tilauksen, ei asiakkaalla ole oikeutta hyödyntää lahjakorttia. Jos asiakas on ehtinyt käyttää lahjakortin, varaa Telia oikeuden veloittaa lahjakortin arvon asiakkaalta. Lahjakortteja jaetaan kampanja-aikana rajoitettu 10 000 kappaleen erä ja korkeintaan 8 kpl per asiakas. Kampanjatuotteet voivat vaihdella kampanja-aikana. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti.

Lue lisää ja katso mukana olevat yritykset osoitteesta www.telia.fi/tueyrittajaa.

Valitse väri: musta hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 10.08.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
249 €
199
Tarjous voimassa 29.7. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
5,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,30€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
199€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

1 kk. Korko 0 %

Nyt kaupan päälle!

Tue yrittäjää -lahjakortti
Tue yrittäjää -lahjakortti
Tuotekuvaus

Sony WF-1000XM3 -bluetooth-kuulokkeet

Älä anna ympäristön häiritä – nyt voit keskittyä täysillä musiikkiin. Ei melua, ei johtoja, ei häiriöitä. Vain uskomaton äänenlaatu, alan johtava vastamelutoiminto ja tuntitolkulla täydellistä kuuntelun vapautta. WF-1000XM3-kuulokkeissa on kaikkien aikojen edistyneintä aidosti langattomien kuulokkeiden hälynpoistotekniikkaa HD-hälynpoistoprosessori QN1e:llä, jossa yhdistyvät digitaalinen taustahälyn poisto, 24-bittisen äänisignaalin käsittely ja kuulokevahvistimella varustettu digitaali-analogimuunnin. HD-hälynpoistoprosessori QN1e alkaa toimia heti, kun se havaitsee taustaääniä. Se poistaa enemmän hälyä lähes kaikilla taajuuksilla ja käyttää myös vähemmän virtaa, joten voit uppoutua musiikkiin täydellisesti. Kuulokkeiden pinnalla olevat kaksi mikrofonia, jotka syöttävät eteen ja taakse, sieppaavat enemmän ympäristön ääniä – oli kyseessä sitten lentokoneen matkustamon melu, kaupungin liikenne tai toimiston häly. Puheluita voit tehdä kätevästi kuulokkeiden mikrofonilla.

 

Kuulokkeiden pieni mutta voimakas 6 mm:n elementti tuottaa täyteläisen, kirkkaan ja laaja-alaisen äänen, ja Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skaalaa pakatut digitaaliset musiikkitiedostot lähemmäs korkean resoluution äänenlaatua.

Uusi Bluetooth-siru ei välitä ääntä vain korvasta toiseen, vaan tuottaa ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen lähettämällä ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti. Sen antennin optimoitu sijainti takaa laajemman kantaman. Sen ansiosta signaali pysyy vahvana eikä suoratoisto keskeydy. Quick Attention (Pikahuomio) -toiminnolla voit helposti keskustella ottamatta kuulokkeita pois korvasta, ja modernin klassiset kuulokkeet istuvat tukevasti korviin.

Täyteen ladatut kuulokkeet tarjoavat kuusi tuntia virtaa ja kätevällä latauskotelolla voit ladata kuulokkeet vielä kolmesti, jotta voit kuunnella koko päivän. Jopa 24 tuntia hälytöntä kuuntelua. Kun hälynpoisto on kytketty pois päältä, kuulokkeet kestävät vielä pidempään – kahdeksan tuntia täydellä latauksella ja vielä kolme latausta latauskotelolla, yhteensä jopa 32 tuntia toistoaikaa. Joskus musiikkia taas tarvitaan nopeasti: jos kuulokkeiden virta on loppumassa, 10 minuutin pikalatauksella latauskotelossa saat jopa 90 minuuttia lisää toistoaikaa.

Aidosti langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet digitaalisella taustahälyn poistolla, QN1e-HD-hälynpoistoprosessorilla ja kahdella kohinantunnistimella yhdistävät alan johtavan hälynpoiston ja korkealaatuisen äänen, älykkäät kuuntelutoiminnot, Bluetooth- ja NFC-yhteyden, koko päivän akunkeston ja pitkäkestoisen kuuntelumukavuuden.

Tekniset tiedot

Takuu: 24 kk

  • EAN -koodi: 4548736088818
  • Telian tuotekoodi: 9074146
  • Valmistajan tuotekoodi: WF1000XM3B.CE7
  • EAN -koodi: 4548736088870
  • Telian tuotekoodi: 9074147
  • Valmistajan tuotekoodi: WF1000XM3S.CE7
Video
10587
Sony WF-1000XM3 -bluetooth-kuulokkeet