Nyt kaikki toimitukset pakettiautomaattiin 0 €! Tarjous voimassa 23.2. asti.

Sony
Tarjous

PS4 DualShock + Gran Turismo Sport -ohjainpaketti

  • Samassa paketissa sekä upean hopeinen GT-logolla varustettu versio DualShock 4 -ohjaimesta että legendaarisen Gran Turismo -ajosimulaattorisarjan uusin painos: huippuvauhdikas ja huippurealistinen Gran Turismo Sport
  • Pelaa DualShock 4 -ohjaimella tarkasti, sulavasti ja täysi kontrolli säilyttäen
  • Gran Turismo Sport tarjoaa syvällisen ajotuntuman, klassiset kilparadat, 140 erikoistarkasti mallinnettua autoa ja mukaansa tempaavan, realistisen kilpa-autoilukokemuksen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
64,90 €
59
Tarjous voimassa 23.2. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
1,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Sony PS4 DualShock + Gran Turismo Sport -ohjainpaketti

 

Samassa paketissa sekä upean hopeinen Gran Turismo -logolla varustettu PS4 DualShock -ohjain että ultrarealistinen Gran Turismo Sport -ajosimulaattori!

 

DualShock 4 -ohjain

Ota parempi ote pelaamiseen ja DualShock 4 –ohjain käteen. Se on intuitiivisempi, tarkempi ja herkemmin reagoiva, ikään kuin operoisit ruudun pelitapahtumia suoraan omin sormin. Tatit, näppäimet ja ohjaimen liikeanturit tottelevat käskyjäsi tai liikkeitäsi entistä sulavammin, joten syötöt nurmella ja laukaukset taistelukentällä osuvat perille entistäkin tarkemmin. Vielä enemmän variaatioita pelitapahtumien hallintaan antaa ohjaimen etupuolen kosketusalue ja sen yhteydessä oleva, pelitapahtumiin reagoiva valopalkki tuo pelikokemuksen ulos ruudulta.

Kun haluat pitävän todisteen kaverin nöyryyttämisestä lätkäkaukalossa tai striimata pelisessioitasi suorana, screenshotteja ja pelivideoita varte ohjaimesta löytyy näppärä nSHARE-näppäin. Peliäänistä voit nauttia kouriintuntuvasti ohjaimen integroiduista kaiuttimista tai naapurirauhaa häiritsemättä kuulokkeet kapulaan suoraan liittämällä.

 

Gran Turismo Sport

Kiinnitä turvavyösi, viritä ajohanskasi ja paina talla pohjaan, ikoninen Gran Turismo –pelisarja on viimein saapunut myös PS4:lle. Gran Turismo Sport –pelissä pääset mittelemään kilparatojen herruudesta joko oman maasi edustajana Nations Cupissa tai taistelemaan sadasosia vastaan autovalmistajien välisessä Manufacturer’s Cupissa.

Menopeleistä menestys ainakaan ei tule kiinni jäämään, sillä voit valita työkalusi 140 millintarkasti mallinnetun kilpa- tai sarjavalmisteisen auton joukosta ja entistä syvällisemmän ajotuntuman ansiosta hevosvoimien hallitsemisessa todella kysytään mestarin otteita. Entistä realistisemmasta pelimoottorista huolimatta vauhdin imusta pääsee takuulla nauttimaan myös vähäisemmillä ajokilometreillä, ja Nürburgringin sekä Tokyo Expresswayn kaltaisilla klassikkoradoilla jos jossain on silkka iloa uppoutua kilpa-autoilun syvimpiin saloihin.

Pelin ikäraja: 3

Video
11643
Sony PS4 DualShock + Gran Turismo Sport -ohjainpaketti