Sony

PS4 500 GB + 2 x DualShock 4 + FIFA 21 -konsolipaketti

 • PS4 500 gigatavun muistilla, kaksi DualShock 4 -ohjainta ja FIFA 21 samassa paketissa
 • Uppoudu ultimaattiseen jalkapallosimulaatioon Frostbite-pelimoottoria hyödyntävässä FIFA 21 -pelissä
 • Mukana myös FIFA 21 Ultimate Team -latauslipuke ja 14 päivän ilmainen PS Plus -jäsenyys

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
389
Maksan osissa
10,81€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 389 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 389 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
32,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 389 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
389€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 389 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Sony PS4 500 GB + 2 x DualShock 4 + FIFA 21 -konsolipaketti

Pakkaus sisältää PlayStation 4 -konsolin 500 gigatavun kiintolevyllä, kaksi DualShock 4 -ohjainta ja fyysisen version FIFA 21 -pelistä. Lisäksi mukana on FIFA 21 Ultimate Team -latauslipuke sekä 14 päivän ilmainen PS Plus -jäsenyys.

 

PlayStation 4

Se on ohut, se on kevyt, mutta sen sisältä löytyy kokonaan uusi konsolipelaamisen taso. Pelaamiskokemus herää kirjaimellisesti eloon hämmästyttävän eläväisten teräväpiirtovärien myötä ja lukuisat, erityisesti moninpelaamista tukevat ominaisuudet tekevät pelaamisesta jaetun ilon. Sen lisäksi, että voit ottaa yhteen esimerkiksi FIFA-kentillä omalla sohvallaan istuvan kaverisi kanssa, voit myös jakaa oman pelinäkymäsi tälle tai päästää kaverisi puikkoihin kokeilemaan pelaamaasi peliä. Voit myös streamata pelisessiosi suorana esim. Twitchin tai YouTuben kautta ja jakaa screenshotteja peleistä suoraan someen.

PlayStation 4 on rakennettu vastaamaan paitsi vaativan pelaajan, myös kunnianhimoisten pelinkehittäjien tarpeisiin ja siksi PS 4:lle on saatavilla iso joukko vain yksinoikeudella tälle konsolille julkaistuja pelejä. Pelikokemus ei tunne rajoja myöskään alustan suhteen, sillä voit yhdistää pleikkarisi kodin Wi-Fi-verkossa niin PC- tai Mac-tietoneeseen, PlayStation Vitaan kuin Sony Xperia – puhelimeesikin. Pelien rajattomaan valikoimaan pääset käsiksi PlayStation Storessa ja konsolista valmiina löytyvistä Yle Areena, Netflix ja Viaplay-sovelluksista löydät lisää viihdettä kun ohjain on aika laskea hetkeksi lepäämään.

 

DualShock 4 -ohjain

Ota parempi ote pelaamiseen ja DualShock 4 –ohjain käteen. Se on intuitiivisempi, tarkempi ja herkemmin reagoiva, ikään kuin operoisit ruudun pelitapahtumia suoraan omin sormin. Tatit, näppäimet ja ohjaimen liikeanturit tottelevat käskyjäsi tai liikkeitäsi entistä sulavammin, joten syötöt nurmella ja laukaukset taistelukentällä osuvat perille entistäkin tarkemmin. Vielä enemmän variaatioita pelitapahtumien hallintaan antaa ohjaimen etupuolen kosketusalue ja sen yhteydessä oleva, pelitapahtumiin reagoiva valopalkki tuo pelikokemuksen ulos ruudulta. 

Kun haluat pitävän todisteen kaverin nöyryyttämisestä lätkäkaukalossa tai striimata pelisessioitasi suorana, screenshotteja ja pelivideoita varten ohjaimesta löytyy näppärä nSHARE-näppäin. Peliäänistä voit nauttia kouriintuntuvasti ohjaimen integroiduista kaiuttimista tai naapurirauhaa häiritsemättä kuulokkeet kapulaan suoraan liittämällä.

 

FIFA 21

FIFA 21 tuo aivan uusia tapoja pelata yhdessä ja ilmaista itseään kadulla sekä stadioneilla. Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 21 parantaa peliä tuoreilla ominaisuuksilla, joiden avulla voit nauttia entistäkin suuremmista voitoista yhdessä VOLTA FOOTBALLissa ja FIFA Ultimate Teamissä, tuntea uuden pelaamisen realismin tason, joka palkitsee sinut luovuudestasi ja hallinnastasi, hallinnoida jokaista hetkeä Career Modessa ja kokea vertaansa vailla olevan autenttisuuden, joka antaa sinulle parhaiten elävää elämää vastaavan kokemuksen koko maailman pelistä.

Luo enemmän maalintekotilaisuuksia kuin koskaan ennen käyttämällä aivan uusia dynaamisia hyökkäysjärjestelmiä kaikkien aikojen älykkäämmässä FIFA-pelaamisessa: FIFA 21 vie pelaajien älykkyyden ja päätöksenteon sekä pallollisena että pallottomana aivan uudelle tasolle , mikä luo entistä realistisemman ja tiedostavamman ympäristön, rakentaa 1 vs 1 -tilanteiden intensiteettiä ja avaa olosuhteet elävää elämää vastaavalle jalkapallokokemukselle, joka palkitsee sinut luovuudestasi ja hallinnastasi joka puolella kenttää.

Uudet VOLTA FOOTBALL -ominaisuudet luovat entistä realistisemman ja palkitsevamman pienpelijalkapallokokemuksen, jonka uusi pelitahti ja älykäs joukkueen liikkuminen luovat sinulle lisää mahdollisuuksia kokea katupelaamisen rytmi. Energiaa täynnä olevat taitoliikkeet ja Agile Dribbling lisäävät jännitystä puolustajan kohtaamisessa lisäämällä uusia tapoja ohittaa vastustajat, kun taas vastaliikkeet, kuten uusi blokkausjärjestelmä, varmistavat 1 vs 1 -tilanteiden olevan entistä palkitsevampia pallon molemmilla puolilla.

Nauti aivan uusista tavoista pelata FIFAn suosituinta tilaa rakentaessasi unelmajoukkuettasi menneiden aikojen ja nykypäivän pelaajista FIFA 21 Ultimate Teamissä.

 

Tekniset tiedot

PlayStation 4 -konsoli

 • BD/DVD-asema (vain luku): BD x 6 CAV, DVD x 8 CAV
 • Pääsuoritin: Yksipiirinen mukautettu suoritin
 • Keskussuoritin: x86-64 AMD Jaguar, 8 ydintä, alhainen virrankulutus
 • Grafiikkasuoritin: 1,84 teraflopsia, AMD:n uuden sukupolven Radeon-pohjainen grafiikkasuoritin
 • Muisti: GDDR5 8 Gt
 • Tallennustila: 500 Gt:n kiintolevyasema
 • Tulo/lähtö: 2 x USB 3.1 (Super-Speed USB) (edessä), 1 x AUX-liitäntä
 • Langattomat yhteydet: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
 • AV-lähtö
 • HDMI
 • Virrankulutus: Enintään 165 W
 • Ulkoiset mitat: Leveys n. 265 mm, korkeus 39 mm, syvyys 288 mm
 • Paino: noin 2,1 kg
 • Pakkauksen sisältö: PlayStation 4 konsoli, Langaton ohjain (DUALSHOCK 4), mono headset, AC-virtajohto, HDMI-kaapeli, USB-kaapeli
 • Takuu:  konsolille 12 kk
 • Asiakastuki: Puhelintuki 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com

 

 • EAN -koodi: 0711719831020
 • Telian tuotekoodi: 9094154
 • Valmistajan tuotekoodi: 9831020
Video
13147
Sony PS4 500 GB + 2 x DualShock 4 + FIFA 21 -konsolipaketti