Samsung
Ennakkomyynnissä

Galaxy Watch Active2 40mm

 • Ensiluokkaiset materiaalit - valmistettu lasista ja ruostumattomasta teräksestä. Mukana toimitetaan myös tyylikäs nahkaranneke
 • Edistynyt sykemittari osaa seurata peräti 40 erilaista harjoittelumuotoa
 • Yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa, mahdollisuus luoda yhteys mobiiliverkkoon eSIM-toiminnolla
 • Tähän kelloon on saatavilla liittymä eSIMillä. Lue lisää

Ostamalla Galaxy Watch Active2:n 26.9.2019 mennessä saat langattoman Wireless Charger Duo Pad -latausalustan (arvo 99  €) kaupan päälle!

Toimi näin:
1. Osta uusi Galaxy Watch Active2.
2. Kun saat uuden Galaxy Watch Active2:n, siirry osoitteeseen: samsung.com/fi/wearables/offer/
3. Anna henkilötietosi, tuotteen sarjanumero, kuitti ja toimitusosoite. Tuotteen sarjanumero löytyy pakkauksen pohjasta.
4. Langaton Wireless Charger Duo Pad -latausalusta toimitetaan antamaasi osoitteeseen.

Hintatiedot

Koskee Samsung Galaxy Watch Active2:n ennakkotilausta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (Nordic Approved). Kaupan päälle tulevan langattoman Wireless Duo Pad -latausalustan arvo on 99,90 euroa. Tarjous koskee ostoksia 26.9.2019 klo 23:59 asti (kuitin päivämäärä), eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanjan lunastaminen vaatii tuotteen rekisteröinnin mainitulla verkkosivulla 6.9.-18.10.2019 välisenä aikana. Toimitus vain Pohjoismaihin.

Valitse väri: kulta musta hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 02.10.

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 02.10.

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 02.10.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
479
Maksan osissa
13,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 479 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
19,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 479 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
39,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 479 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
479€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 479 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Aktiivinen, tyylikäs ja tarkka

Tyylikäs ja innovatiivinen Galaxy Watch Active2 on kehitetty aktiiviseen elämään ja auttamaan sinua seuraamaan harjoitteluasi. eSIM-toiminnon ansiosta voit olla aina yhteydessä vaikka puhelimesi ei olisi mukanasi. Kellon avulla voit hallita monia tärkeitä ja älykkäitä toimintoja, kuten muistiinpanoja, musiikkikappaleita, viestejä ja puheluita - ranteesi kautta.

Helpompaa harjoittelua

Edistyneen GPS:n, sykemittarin ja useiden kehittyneiden antureiden ansiosta Galaxy Watch Active2 voi pitää liikkeitäsi ja harjoitteluasi automaattisesti silmällä – huolimatta siitä, juoksetko, uitko, pyöräiletkö vai oletko vain lyhyellä kävelylenkillä. Galaxy Watch Active2 voi seurata yli 40 eri liikkumistapaa ja näyttää sen jälkeen kattavia tilastotietoja sekä yksityiskohtaisia kaavioita.

Hallitse rasitusta ja lepoa

Galaxy Watch Active2 mittaa rasitustasoasi sekä pitää untasi, että lepo- ja rasitusaikojasi silmällä. Jos rasitustaso nousee, laite ehdottaa hengitysharjoituksia, joiden avulla voit vähentää kierroksia. Saat myös viikkoyhteenvedon, joka näyttää päivittäiset sykeintervallit ja keskimääräisen leposykkeen. Unenlaadun parantamiseksi Galaxy Watch Active mittaa ja arvioi, kuinka suuri osa unestasi on kevyttä unta, syvää unta ja REM-unta.

Mikä on eSIM?

eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei tuotteeseen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit halutessasi pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa Telian Multi-SIM-palvelun avulla. Telia on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo eSIM-tuen kuluttajien saataville.

Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai asiakaspalvelustamme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Tekniset tiedot
 • Näyttö: 1.2" (30mm) 360 x 360 Super Amoled, Full Color Always on Display, Corning Gorilla Glass DX+
 • Mitat: 40 x 40 x 10.9 mm
 • Paino: 37 g
 • Akku: 247 mAh
 • Lataus: WPC-based wireless charging
 • Hihna: 20 mm (interchangeable)
 • AP: Exynos 9110 Dual Core 1.15 ghz
 • OS: Tizen
 • Muisti: 1.5 Gt RAM + 4 Gt internal memory
 • Liitännät: LTE, Bluetooth 5.0, WI-FI b/g/n, NFC A-GPS / Glonass / Galileo / Beidou
 • Sensori: Heart rate monitoring (with 8 photodiodes) / Electrocardiogram (ECG) / Accelerometer (measure up to 32g of force) / Gyroscope / Barometer / Ambient light
 • Muuta: 5aATM+ IP68 / MIL-STD-810g
 • Yhteensopivuus: Samsung, Other Android: Android 5.0 or higher, RAM 1.5 gb above, IOS: iphone 5 and above, ios 9.0 or above
Video
10693
Samsung Galaxy Watch Active2 40mm