Samsung

Galaxy Watch 46mm 4G

  • kello käteen, puhelin kotiin – soita ja vastaa puheluita sekä lähetä viestejä suoraan kellosta eSIM-ominaisuuden ansiosta
  • kestää katseita, käyttöä ja roiskeita – jaloteräksinen, vesitiivis muotoilu ja jopa kolmen päivän akunkesto
  • laji on vapaa, kello kerää treenidataa – Sykemittari, GPS ja automaattisesti erilaisia liikuntamuotoja kirjaava toiminto
  • tähän kelloon on saatavilla liittymä eSIMillä. Lue lisää

Yhteensopiva Android- ja iOS-puhelinten kanssa.

Lue lisää Galaxy Watchista ja eSIM-ominaisuudesta Yhteisöstä tai osoitteesta telia.fi/esim.

"Vapaudu puhelimen kahleista – Samsung Galaxy Watch ja eSIM muuttaa käsityksesi kelloista." Lue juttu Yhteisöstä.

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
399
Maksan osissa
11,09€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 399 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 399 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
33,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 399 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
399€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 399 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Kello käteen, puhelin kotiin

Ei, tämä ei ole James Bondia, vaan todellista totta. eSIM-toiminnolla varustettu Samsung Galaxy Watch on kello, jonka kautta soitat ja vastaanotat puhelut sekä lähetät viestit suoraan ranteestasi, ilman puhelintasi. Jaloteräksestä valmistettu, klassista kellomuotoilua kunnioittava tyylikäs älykello istuu monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta ranteeseen yhtä lailla huippuravintolan dinnerille kuin huippukuntoa hakevan himotreenaajan käteen vaikka laskettelurinteille.

Laji on vapaa, kello kerää treenidataa

Katseiden lisäksi kello kestää jopa kolmen vuorokauden akunkestonsa ansiosta myös aktiivista käyttöä ja 5 ATM –luokituksen mukaisen vesitiiviin muotoilun mahdollistamana myös uimatreenejä niin altaassa kuin luonnonvesissäkin – muista lajeista puhumattakaan. Sykemittarin ja GPS:n avulla seuraat treenidataasi reaaliajassa missä vain ja erilaisten kelloon ladattavien sovellusten seuraat treeniohjelmasi edistymistä niin tarkasti kuin haluat. Lisäksi Samsung Galaxy Watch kirjaa erilaisia liikuntamuotoja arkisesta hyötyliikunnasta hikilenkkiin automaattisesti ja voit määrittää kelloon peräti 17 erilaista valmista harjoitustilaa.

Mikä on eSIM?

eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei tuotteeseen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit halutessasi pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa Telian Multi-SIM-palvelun avulla. Telia on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo eSIM-tuen kuluttajien saataville.

Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai asiakaspalvelustamme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Video
8910
Samsung Galaxy Watch 46mm 4G