Samsung
Tilapäisesti loppu

Fit 2 Pro

  • seuraa hikoilusi tuloksia monipuolisesti juoksukilometreistä salilla poltettuihin kaloreihin ja uima-altaassa kauhottuihin vetoihin
  • sisäinen GPS pitää kartalla lenkillä ja sen jälkeen - tsekkaa esim. juoksutahtisi ja maratontreenisi väliajat suoraan kellosta
  • koko treenisoittolistojesi kavalkadi ranteessa - neljä gigatavua sisäistä muistia ja Spotify Offline
  • hihnan ympärysmitta: 125-170 mm (S-koko)

Valitse väri: punamusta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
5,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,30€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
199€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Rannekokoinen personal trainer sunnuntaihölkkääjille ja aktiiviatleeteille

Jos hikoilu ilman mitattavia tuloksia on mielestäsi turhaa, nappaa Samsung Fit 2 Pro ranteeseesi lenkkipoluille, kuntosalille tai uima-altaalle ja anna sporttirannekkeiden moniottelijan sekä sen erilaisten sovellusten hoitaa monipuolisen treenidatan kerääminen puolestasi. Olitpa satunnainen lenkkeilijä tai kokenut triathlonisti, rannekokoinen personal trainer pilkkoo hikipisarasi juoksukilometrit, poltetut kalorit tai uima-altaassa kauhotut vedot yhteen kokoaviksi kattaviksi raporteiksi ja helposti silmäiltäviksi kaavioiksi. 

Kestää vettä ja pitkiä matkoja

Laji on täysin vapaa, sillä vedenkestävä ja erityisellä uintisovelluksella varustettu ranneke kädessäsi kroolatessa keräät dataa kauhotuista altaanmitoista, kertyneistä uintimetreistä, treenisykkeestä ja uintinopeudesta myös kosteammissa treeniolosuhteissa. Pitkän matkan lenkeillä taas tsekkaat esimerkiksi juoksutahtisi ja maratontreenisi väliajat suoraan rannekkeesta, sisäisen GPS:n pitäessä sinut kartalla myös ilman puhelinta. Rannekkeen jopa 3-4 päivän akunkesto kuuluu maratonsarjaan itsekin, joten voit ottaa sen mukaan huoletta myös esimerkiksi useamman päivän pyöräretkillekin.

Kuuntele lempimusiikkiasi, ranneke kuuntelee kehoasi

Neljän gigatavun sisäisen muistin ja Spotify Offline –tuen ansiosta voit treenatessa keskittyä piiskaamaan kehostasi irti täydet tehot suosikkisoittolistojesi tahtiin, sillä Samsung Gear Fit 2 Pro:n sisäinen sykemittari kuuntelee kroppaa puolestasi ja ilmoittaa, milloin on aika kiristää tai höllätä treenitahtia. 

Video
7440
Samsung Fit 2 Pro