Black Friday on käynnissä! Katso tarjoukset >

PS4

VR Worlds -peli

  • lähde matkalle viiteen erilaiseen virtuaalitodellisuuteen yhden matkalipun hinnalla
  • hyppää haihäkkiin, ryömi avaruushylkyjen läpi, väistele vastaantulevaa liikennettä ja uppoudu Itä-Lontoon säälimättömään alamaailmaan
  • tutustu VR-ympäristöjen tarjoamiin elämyksiin laajasti ja monipuolisesti
  • ikäraja: 16

Huom! Tarvitset VR-pelaamiseen erilliset PlayStation VR-virtuaalilasit ja PlayStation 4-kameran.

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29
Maksan osissa
0,81€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
29€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Yksi matkalippu, viisi eri virtuaalista matkakohdetta. Asettele VR-lasit päähän ja hyppää haiden sekaan haihäkissä, ryömi läpi avaruushylkyjen, väistele vastaantulevaa liikennettä, ota osaa maailmanlopun gladiaattoritaisteluihin ja uppoudu Itä-Lontoon säälimättömään alamaailmaan. PS VR Worlds-pelipaketti sisältää viisi erilaista VR-peliä, jotka tarjoilevat elämyksiä virtuaalitodellisuudessa laajasti ja monipuolisesti, halusitpa sitten vain fiilistellä luonnonihmeitä tai rymistellä menemään vastaantulijoiden kaistalla talla pohjassa!

Danger Ball
Kun tosi on kyseessä, vain voitto merkitsee. Klassistakin klassisempien curveball-pelien VR-versiossa pääset kirjaimellisesti käyttämään omaa päätäsi, poukkoilevaa kuulaa kohti vastustajan päätyä otsallasi pukkaillessa ja ovelimpia pelitaktiikoita hioessa.

VR Luge
Jos kärsit akuutista adrenaliinivajauksesta, laittomat kelkkakisat kantapäät asfalttia viistäen ja vastaantulevatta liikennettä väistellen auttanevat ensihätään. Hyppää selällesi kelkkaasi ja välttele vaarallisia maanvyörymiä, sukella rekka-autojen alta ja tunne ihokarvat pystyyn nostattavien G-voimien imu, turvallisesti kotioloissa.

Scavengers Odyssey
Hyppää muukalaisaluksesi puikkoihin ja lähde käänteitä sekä väänteitä täynnä olevaan aarrejahtiin, vihamielisiä olentoja vastaan taistellen, kanjoneiden yli hyppien, valtavien avaruushylkyjen läpi ryömien ja tykeillä ampuen.

Ocean Descent
Sukella meriseikkailuun omassa olohuoneessasi ja laskeudu syvyyksiin ihastelemaan uskomatonta merenelämää haihäkissä. Merenpohjasta löydät sekä uskomattomia näkyjä että äärimmäisiä vaaroja, ja pääset luonnollisesti myös kadonneen aarteen jahtiin mukaan.

The London Heist
Astu itälontoolaisen gangsterin saappaisin ja uppoudu kauas Big Benin varjoihin jäävän alamaailman pyörteisiin. Luvassa on niin dramaattisia ryöstökeikkoja, kiivaata takaa-ajoja kuin ankaria kuulustelujakin, jotka tulee päättymään mahdottomaan valintaan… 

 

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 711719854258
  • Telian tuotekoodi: 9064963
  • Valmistajan tuotekoodi: 1006055
Video
7055
PS4 VR Worlds -peli