PS4

Overwatch Game of the Year Edition

  • valitse sankarisi sotilaiden, seikkailijoiden ja kummajaisten joukosta ja syöksy taistelukentille sähäkässä joukkuepohjaisessa ammuntapelissä
  • vääristä aikaa, uhmaa fysiikan lakeja ja hyödynnä muita valitsemasi sankarin erikoisvoimia taistelussa joukkueesi puolesta
  • Game of the Year -erikosversio: runsaasti eksklusiivisia lisäsisältöjä peliin
  • Ikäraja: 12

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
19
Maksan osissa
0,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 19 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
0,80€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 19 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 19 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
19€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 19 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Valitse sankarisi ja liity taisteluun

Valitse oma sankarisi omintakeisesta galleriasta sotilaita, tiedemiehiä, seikkailijoita ja kummajaisia ja liity taisteluun Overwatchin sodan riepottelemassa maailmassa. Valitsitpa ajassa matkaavan seikkailijan, rakettivasaraa käyttävän soturin tai ylivertaisen robottimunkin, jokaisen sankarin erikoiskyvyt on optimoitu toimimaan parhaiten oman joukkueesi puolesta, oli tehtävänä etulinjassa taistelu, suojaus energiakilvellä tai liittolaisten tukeminen heidän tehojansa nostamalla.

Lähde keskelle toimintaa ja suojaa salaperäisen Anubiksen temppelin salaisuuksia, vie sähkömagneettinen pulssilaite turvallisesti King's Row -kadun läpi ja muuta – koko maailma on taistelutantereesi!

Game of the Year Edition -peli sisältää seuraavat lisäsisällöt Blizzard-pelimaailmoihin: 10 bonus lootboxia Overwatchiin, Origin-skinit viidelle Overwatch-hahmolle, Baby Winston -lemmikki World of Warcraftiin ja Tracer-hero Heroes of the Storm -peliin.

Video
7311
PS4 Overwatch Game of the Year Edition