PS4

NHL 19 -peli

  • paluu ulkojäille World of CHEL -nimisen progression hubin alla
  • mukana yli 200 tähtipelaajaa lajin kaikilta aikakausilta
  • uraauurtava peliteknologia RPM Tech mahdollistaa entistä paremman liikkeen ja animaatioiden esittämisen
  • ikäraja: 12

Etsitkö uutta pelattavaa? Tsekkaa Yhteisöstä juttu tämän hetken parhaista konsolipeleistä!

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
15
Maksan osissa
0,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 15 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
0,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 15 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 15 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
15€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 15 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Paluu ulkojäille

NHL 19 -pelissä laji palaa ulkojäille, joilla pelaaja voi kilpailla World of CHEL -nimisen progression hubin alla. Siinä yhdistyvät EA SPORTS Hockey League, NHL THREES Drop In sekä kaksi uutta pelimoodia: NHL ONES ja Pro-Am. NHL ONES -moodissa kolme pelaajaa ottaa mittaa toisistaan vapaamuotoisessa 1v1v1-pelissä, jossa ei ole sääntöjä eikä pelikatkoja. Voittamalla voi avata uusia ulkojääpaikkoja, joilla voi puolustaa kukkulan kuninkuuttaan. Pelaaja voi pelata mitä tahansa World of CHEL -moodia edetäkseen Create-A-Character -hahmonsa kanssa, saavuttaakseen palkintoja ja kustomoidakseen hahmonsa ulkonäköä ja pelityyliä vieläkin pidemmälle.

Uutta peliteknologiaa

NHL 19 -pelin ytimessä vaikuttaa uraauurtava peliteknologia RPM Tech, joka määrittää uudelleen liikkeen ja animaatioiden esittämistapaa. RPM Tech mahdollistaa räjähtävän luistelun, jonka avulla pelaaja voi viilettää kaukalon päädystä toiseen aiempaa paremman kontrollin, kiihtyvyyden ja reaktiivisuuden siivittämänä. RPM Tech yhdessä uuden törmäyksiä simuloivan fysiikkasysteemin kanssa tuo pelaajan ulottuville taklausvalikoiman, jota pelitilanteet määrittävät aiempaa enemmän, ja sen myötä isommat, ilkeämmät ja järisyttävämmät taklaukset, joiden dynamiikkaan vaikuttavat vauhti, pelaajan koko ja osumakohta.

Pelaa legendaarisilla tähtikiekkoilijoilla

Fanit voivat nauttia NHL 19 -pelistä täysin siemauksin kunnioittaen samalla menneiden aikojen tähtiä. Peliin lisättyjen legendojen joukossa on yli 200 lajin suurpelaajaa kaikilta aikakausilta, mukaan lukien Wayne Gretzky, Peter Forsberg, Mats Sundin, Brett Hull, Mark Messier ja Teemu Selänne – ja lisää suomalaisia legendoja julkistetaan myöhemmin. Pelaajat voivat kilpailla Hero Teams -joukkueilla, jotka kootaan sekä nykyisistä että entisistä supertähdistä. Kyseessä on äärimmilleen viety fantasy-mittelö, jossa parhaista parhaat kaikilta aikakausilta kohtaavat toisensa. Hero Teams -joukkueilla voi pelata sekä yksin- että moninpelimoodeissa.

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 5030936123257
  • Telian tuotekoodi: 9069468
  • Valmistajan tuotekoodi: 4470NHL19
Video
8911
PS4 NHL 19 -peli