PS4

NHL 18 -peli

  • tarjoa vastustajille ilta nakkikioskilla - kynäile entistä luovemmin kiekon kanssa, puolusta tehokkaammin omassa päädyssä
  • fiksummat ketjukaverit - paranneltu tekoäly on koko ajan samalla pulssilla kanssasi kaukalon tapahtumissa
  • vähemmän pelaajia, enemmän vauhtia - uusi arcademainen 3 vs. 3 -pelitila
  • ikäraja: 12

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90
Maksan osissa
1,67€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,50€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
5€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Tarjoa vastustajalle ilta nakkikioskilla, joka ilta

Jos ajattelit, ettei jääkiekko ole taidetta, et ole vielä päässyt pyörittelemään vastustajasi pakkeja crosbymaisilla jalkakynilläsi ja yhden käden veiveilläsi NHL 18 –pelin kaukaloissa. Laajennettu kikka-arsenaali antaa sinulle käteen paitsi enemmän ratkaisuvaihtoehtoja kiekon kanssa hyökkäyspäädyssä, myös fiksummat kädet puolustajillesi vastustajan vauhtihyökkäyksiä omassa päädyssäsi pysäyttäessä. Parannellun tekoälyn ansiosta kaukalon dominointi erilaisten syöttö- ja harhautuskombojen avulla ei jää pelkästään omille hartioillesi, vaan fiksummat ketjukaverit ovat samalla pelikirjan sivulla kanssasi – syötöt laidan kautta napsuvat kaverin lapaan granlundmaisella tarkkuudella ja läpisyötöillä tyhjään tilaan jätät Duncan Keithin ja P.K. Subbanin kaltaiset pakkijärkäleet katselemaan perävaloja luistellessasi maalintekoon.  

Vähemmän tilaa, enemmän vauhtia

Kun miehet vähenevät, pidot ja vauhti sen kun vain paranevat. Liiga- ja NHL –kaukaloistakin tuttu 3 vs. 3 –pelimuoto on tuotu nyt myös virtuaalikaukaloihin, ja täysin uuden NHL THREES–pelitilan puitteissa pääset esittelemään showtyylisiä hyökkäyskuvioitasi ja rymistelemään kiekon perässä täydellä vauhdilla tilanpuutteesta tai nopeusrajoituksista välittämättä. Hio triosi kuviot kuntoon yksin tai kaverisi kanssa ja haasta NHL –pelurit ympäri maailmaa laajassa online-pelitilassa!  

Uusi NHL -joukkue Suomesta? Miksi ei!

Laita pikkutakki niskaan ja painata uudet käyntikortit, sillä uudessa Expansion Draft –pelitilassa pääset rakentamaan general managerin ominaisuudessa kokonaan oman joukkueesi NHL:ään alusta saakka, aina koko liigan voimasuhteita ravistelevasta pelaajien varaustilaisuudesta uuden joukkueen peliasujen suunnitteluun. Kaukalon lisäksi taistelet 31:n vanhan NHL –joukkueen kanssa Stanley Cupista myös toimiston puolella, ikiomaa joukkuettasi manageroidessa ja sen bisnesasioista hoitaessa.  

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 5030937121573
  • Telian tuotekoodi: 9065880
  • Valmistajan tuotekoodi: 1045655
Video
7379
PS4 NHL 18 -peli