PS4
Ennakkomyynnissä

FIFA 20 -PS4-peli

  • Frostbite-pelimoottori ja Football Intelligence mahdollistavat kaikkien aikojen autenttisimman virtuaalifutiskokemuksen
  • EA SPORTS VOLTA - maailmantähdet katufutiskentällä
  • Mukana virallisesti lisensoidut huippukilpailut, kuten Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Valioliiga

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkavat 27.9.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
59,90
Maksan osissa
1,67€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,50€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
5€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Frostbite-pelimoottoria käyttävä EA SPORTS FIFA 20 herättää eloon koko maailman pelin kaksi puolta – ammattilaisjalkapallon loiston ja uuden autenttisen katujalkapallokokemuksen EA SPORTS VOLTA -tilassa. FIFA 20 sisältää innovaatioita kaikkialla pelissä: Football Intelligence avaa ennen näkemättömän alustan pelaamisen realismille ja FIFA Ultimate Team tarjoaa lisää tapoja rakentaa unelmajoukkuetta.

EA SPORTS VOLTA  -tila palauttaa pelin kadulle autenttisessa jalkapallomuodossa: se vie jalkapallon takaisin kadulle ja tuo siihen kulttuuria, luovuutta ja tyyliä. Rakenna hahmoasi, esittele tyyliäsi ja pelaa useita vapaamuotoisen jalkapallon muotoja kaikkialla maailmassa olevissa ympäristöissä.

Koe Football Intelligence, joka on ennen näkemättömän jalkapallorealismin alustan avaava valtava uudistus. Se tekee jokaisesta kentän hetkestä entistä paremman.

Maailman arvostetuimmat seurajoukkuekilpailut, kuten UEFA Champions League, Europa League ja Super Cup, heräävät jälleen eroon FIFA 20 -pelissä autenttisilla UEFA-elementeillä, kuten virallisilla lähetyspaketeilla, peliasuilla, ottelupalloilla ja ikonisilla pokaaleilla, ja useissa pelitiloissa, joita ovat esimerkiksi FIFA 20 Ultimate Team, Career Mode ja erillinen Champions League Mode.

Video
10791
PS4 FIFA 20 -PS4-peli