PS4
Vain myymälästä

DualShock + FIFA 21 -ohjainpaketti

  • Paketissa mukana langaton DualShock 4 -ohjain sekä FIFA 21 -peli
  • Uppoudu ultimaattiseen jalkapallosimulaatioon Frostbite-pelimoottoria hyödyntävässä FIFA 21 -pelissä
  • Mukana myös FIFA 21 Ultimate Team -latauslipuke ja 14 päivän ilmainen PS Plus -jäsenyys

FIFA 21 -peli on päivitettävissä halutessasi myös PS5-konsolille. Lue lisää täältä.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99
Maksan osissa
2,75€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 99 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,13€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 99 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 99 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
99€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 99 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

PS4 DualShock + FIFA 21 -ohjainpaketti

Oletko valmiina jalkapallotoimintaan PS4:llä ja haluaisit lisäohjaimen? Tässä paketissa on langaton DualShock 4 -ohjain ja latauskoodi jolla saat FIFA 21 -pelin. Lisäksi mukana on FIFA 21 Ultimate Team -latauslipuke sekä 14 päivän ilmainen PS Plus -jäsenyys.

 

DualShock 4 -ohjain

Ota parempi ote pelaamiseen ja DualShock 4 –ohjain käteen. Se on intuitiivisempi, tarkempi ja herkemmin reagoiva, ikään kuin operoisit ruudun pelitapahtumia suoraan omin sormin. Tatit, näppäimet ja ohjaimen liikeanturit tottelevat käskyjäsi tai liikkeitäsi entistä sulavammin, joten syötöt nurmella ja laukaukset taistelukentällä osuvat perille entistäkin tarkemmin. Vielä enemmän variaatioita pelitapahtumien hallintaan antaa ohjaimen etupuolen kosketusalue ja sen yhteydessä oleva, pelitapahtumiin reagoiva valopalkki tuo pelikokemuksen ulos ruudulta. 

Kun haluat pitävän todisteen kaverin nöyryyttämisestä lätkäkaukalossa tai striimata pelisessioitasi suorana, screenshotteja ja pelivideoita varten ohjaimesta löytyy näppärä nSHARE-näppäin. Peliäänistä voit nauttia kouriintuntuvasti ohjaimen integroiduista kaiuttimista tai naapurirauhaa häiritsemättä kuulokkeet kapulaan suoraan liittämällä.

 

FIFA 21

FIFA 21 tuo aivan uusia tapoja pelata yhdessä ja ilmaista itseään kadulla sekä stadioneilla. Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 21 parantaa peliä tuoreilla ominaisuuksilla, joiden avulla voit nauttia entistäkin suuremmista voitoista yhdessä VOLTA FOOTBALLissa ja FIFA Ultimate Teamissä, tuntea uuden pelaamisen realismin tason, joka palkitsee sinut luovuudestasi ja hallinnastasi, hallinnoida jokaista hetkeä Career Modessa ja kokea vertaansa vailla olevan autenttisuuden, joka antaa sinulle parhaiten elävää elämää vastaavan kokemuksen koko maailman pelistä.

Luo enemmän maalintekotilaisuuksia kuin koskaan ennen käyttämällä aivan uusia dynaamisia hyökkäysjärjestelmiä kaikkien aikojen älykkäämmässä FIFA-pelaamisessa: FIFA 21 vie pelaajien älykkyyden ja päätöksenteon sekä pallollisena että pallottomana aivan uudelle tasolle , mikä luo entistä realistisemman ja tiedostavamman ympäristön, rakentaa 1 vs 1 -tilanteiden intensiteettiä ja avaa olosuhteet elävää elämää vastaavalle jalkapallokokemukselle, joka palkitsee sinut luovuudestasi ja hallinnastasi joka puolella kenttää.

Uudet VOLTA FOOTBALL -ominaisuudet luovat entistä realistisemman ja palkitsevamman pienpelijalkapallokokemuksen, jonka uusi pelitahti ja älykäs joukkueen liikkuminen luovat sinulle lisää mahdollisuuksia kokea katupelaamisen rytmi. Energiaa täynnä olevat taitoliikkeet ja Agile Dribbling lisäävät jännitystä puolustajan kohtaamisessa lisäämällä uusia tapoja ohittaa vastustajat, kun taas vastaliikkeet, kuten uusi blokkausjärjestelmä, varmistavat 1 vs 1 -tilanteiden olevan entistä palkitsevampia pallon molemmilla puolilla.

Nauti aivan uusista tavoista pelata FIFAn suosituinta tilaa rakentaessasi unelmajoukkuettasi menneiden aikojen ja nykypäivän pelaajista FIFA 21 Ultimate Teamissä.

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 711719834625
  • Telian tuotekoodi: 9094155
  • Valmistajan tuotekoodi: 9834625
Video
13148
PS4 DualShock + FIFA 21 -ohjainpaketti