PS4
Tilapäisesti loppu

Detroit Become Human -peli

  • Astu jännittävään visioon tulevaisuuden Detroitista, missä ihmiset ja androidit elävät haurasta rinnakkaiseloa ja päätöksesi luovat tarinaa ympärillesi.
  • Tutki jokaisen hahmon useita mahdollisia kohtaloita ja ohjaa heitä läpi haarautuvan tarinan, joka pakottaa jokaisen heistä kasvotusten henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa ja saa heidät lopulta kyseenalaistamaan olevaisuutensa.
  • Jokainen päätöksesi ajaa tarinaa eteenpäin ja johtaa sekä vähäpätöisiin että katastrofaalisiin seuraamuksiin. Huonosti arvioitu tilanne saattaa maksaa jonkun hengen, ja kukaan ei saa toista tilaisuutta. Harkitse liikkeitäsi tarkoin, pysy valppaana ja yritä pysytellä elossa – itsesuojeluvaistohan sitä paitsi tekee meistä ihmisiä.
  • Ikäraja: 18

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
39
Maksan osissa
1,09€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 39 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 39 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
3,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 39 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
39€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 39 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

 Mikä tekee meistä ihmisiä?

Astu lähitulevaisuudessa vuonna 2038 Detroitin suurkaupunkiin – kaupunkiin joka on elpynyt sen jälkeen, kun markkinoille on tullut erittäin kehittyneitä androideja, jotka ovat olemassa vain palvellakseen ihmiskuntaa. Tähän on kuitenkin tulossa muutos…

Kulje kolmen erityisen androidihahmon kengissä, kun tämä uljas uusi maailma horjuu kaaoksen partaalla. Päätöksesi vaikuttavat dramaattisesti siihen, miten pelin intensiivinen, haarautuva tarina kulkee. Kun valintoja on tuhansia ja lopputuloksiakin kymmeniä, miten sinä vaikutat Detroitin tulevaisuuteen?

Näyttele osasi mukaansatempaavassa tarinassa

Astu maailmaan, missä moraaliset dilemmat ja vaikeat päätökset voivat muuttaa androidiorjat maailmaa muokkaaviksi vallankumouksellisiksi.

Ota selvää, mitä tarkoittaa olla ihminen ulkopuolisen näkökulmasta – ja näe maailma koneen silmien läpi.

Heidän elämänsä, sinun valintasi

Muovaa kunnianhimoista, haarautuvaa tarinaa, missä päätöksesi eivät määritä ainoastaan kolmen päähenkilön kohtaloja, vaan koko Detroitin kaupungin.

Se miten ohjaat Karaa, Connoria ja Markusta, voi merkitä elämää tai kuolemaa – ja jos joku niistä joutuu maksamaan äärimmäisen hinnan, tarina jatkuu siitä huolimatta…

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 711719396673
  • Telian tuotekoodi: 9068494
  • Valmistajan tuotekoodi: 1053455
Video
8393
PS4 Detroit Become Human -peli