PS4
Tilapäisesti loppu

Crash Game Bundle -peli

  • Yhteensä neljä legendaarisen Crash Bandicoot -sarjan peliä huikeassa yhteispakkauksessa: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped ja Crash Team Racing: Nitro Fueled
  • Vanhat tutut hahmot, kentät, radat ja maisemat uuden sukupolven tarkoilla grafiikoilla
  • Ikäraja: 7

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
54,90
Maksan osissa
1,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 54,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,29€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 54,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,58€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 54,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
54,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 54,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Crash Game Bundle

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

On olemassa tasohyppelyitä ja kyseisen peligenren lähes kaikkien tuntemia todellisia klassikoita. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kokoaa yhteen Crash Bandicoot –pelisarjan kolme ikonista osaa, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped:n yksiin kansiin ja päivittää tutut seikkailut uuden sukupolven kierroksille sekä graafisen suorituskykynsä että pelattavuutensa osalta. Kaikki klassiset elementit pahisten pahis Neo Cortexista ja rakettirepusta vapaasti kuljettaviin kenttiin ja lukuisia maailmoja kattavaan Warped-finaaliin ovat tallella, paremman näköisenä ja koukuttavampana kuin koskaan ennen.

Crash Team Racing: Nitro Fueled

Crash on palannut kuskin paikalle! Valmistaudu kaasuttamaan täysillä Crash Team Racing Nitro-Fueled -pelin pariin. Se on aito CTR-pelikokemus ekstravarusteltuna, täysin remasteroituna ja äärimmilleen viriteltynä. Käynnistä moottorit ja nauti alkuperäisistä pelitiloista, hahmoista, radoista, voimistuksista, aseista ja ohjausmenetelmistä, luistata maaliviivan yli uusilla alkuperäiseen peliin lisätyillä mikroautoilla ja radoilla tai kisaa verkossa kavereidesi kanssa ja murskaa kilpailijat online-tulostaulukoissa. Crash Team Racing Nitro-Fueledissa panokset ovat suuret ja kilpailu kovaa. Se on tuttua CTR-meininkiä ylivaihteelle viritettynä.

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 5030917289774
  • Telian tuotekoodi: 9076021
  • Valmistajan tuotekoodi: 88451EN
Video
11224
PS4 Crash Game Bundle -peli