Microsoft
Tilapäisesti loppu

Office Home & Student 2016

  • kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa - Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word, Microsoft OneNote
  • yhdelle tietokoneelle
  • käyttöjärjestelmävaatimukset: Windows 7 tai uudempi

 

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149
Maksan osissa
4,14€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
6,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
12,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
149€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Tee enemmän kotona tai koulussa

Microsoft Office 2016:n aikaa säästävien ominaisuuksien, uuden modernin ulkoasun ja sisäänrakennettujen ryhmätyökalujen avulla pystyt luomaan ja organisoimaan nopeammin. Voit lisäksi tallentaa asiakirjasi OneDrive-pilvipalveluun ja käyttää niitä missä tahansa.

Word
Microsoft Wordin avulla voit luoda ammattimaisilta näyttäviä asiakirjoja uusien muokkaus-, ja tarkastustyökalujen avustuksella. Uuden Rakenne-välilehden kautta pääset nopeasti käsiksi ominaisuuksiin ja Älykkäällä haulla näet asiaankuuluvat taustatiedot verkosta suoraan Word-ohjelmassa. Luomasi dokumentit on helppo jakaa eteenpäin jakamistyökalujen avulla.

Excel
Microsoft Excelin avulla analysoit ja visualisoit tietosi uudella ja intuitiivisella tavalla. Hyödyntämällä Analyysityökalujen, Osittajien ja Kaavan muodostimen kaltaisia työkaluja säästät aikaa ja voit keskittyä olennaiseen.

Powerpoint
Microsoft Powerpointilla luot, teet yhteistyötä ja esität ajatuksesi tehokkaasti.  Uudet diasiirtymät ja parannettu animaatiotehtäväruutu tekevät esityksistäsi entistä lennokkaampia. Kommenttiketjut diojen vieressä auttavat sisällyttämään palautteen esityksiin.

OneNote
Microsoft OneNote on oma henkilökohtainen digitaalinen muistikirjasi, johon tallennat muistiinpanot, ideat, verkkosivut, valokuvat ja jopa äänet sekä videot. Kaikki tärkeät tietosi kulkevat aina mukanasi, olit sitten kotona, konttorilla tai tien päällä.

Video
7029
Microsoft Office Home & Student 2016