Postin lakosta johtuen sim-kortit toimitetaan maksuttomina postipaketteina. Pakettitoimitukset kulkevat lakosta huolimatta. Lue lisää »

Logitech
Tilapäisesti loppu

MX Anywhere 2 -mobiilihiiri

  • näppärän kokoinen mobiilihiiri mobiilille liikkujalle
  • tottelee yhtä sulavasti niin kahvilan lasipöydällä kuin junan tarjotinalustalla
  • rullaa vauhdilla läpi nettisivujen ja dokumenttien tai selaa läpi valokuvia ja soittolistoja tarkasti napsautus napsautukselta

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
89,90
Maksan osissa
2,50€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
3,75€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,50€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
89,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Maailma on mobiili ja niin on tämä hiirikin. Näppärän kokoisen MX Anywhere 2 -mobiilihiiren avulla työskentelet missä tahansa, millä tahansa mobiililaitteella kuin kotona tai toimistolla. Hiiri on suunniteltu toimimaan erilaisilla pinnoilla, joten työväline tottelee yhtä sulavasti niin kahvilan lasipöydällä kuin junan tarjotinalustalla - sopivan tason puuttuessa jopa housunlahjetta vasten - pinnan muodot tunnistavan tekniikkansa ansiosta. Kompaktin kokoinen matkahiiri mahtuu vaikka takin taskuun ja on liitettävissä laitteeseen langattomasti joko mukana tulevalla vastaanottimella tai Bluetooth-yhteydellä.

Jos tarvitset työvälinettä samanaikaisesti useammankin laitteen hallintaan, voit liittää hiiren samanaikaisesti jopa kolmeen eri päätteeseen ja vaihtaa hallittavaa laitetta vain napin painalluksella. Myös hiiren vieritysrulla on optimoitu vastaamaan erilaisiin selailutarpeisiin: rullaa vauhdilla läpi nettisivujen ja dokumenttien tai selaa läpi valokuvia ja soittolistoja tarkasti napsautus napsautukselta. Logitech MX Anywhere 2 -hiiri on todellinen liikkuvan käyttäjän unelmamalli akunkestoaan myöten. Akku on ladattavissa täyteen micro-USB-kaapelilla vain neljässä minuutissa ja täydessä latauksessa palvelee jopa kaksi vuorokautta yhteen soittoon, kuuden tunnin päivittäiskäytöllä!

Video
6580
Logitech MX Anywhere 2 -mobiilihiiri