Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Logitech

G915 Wireless Tactile -pelinäppäimistö

  • Langaton LIGHTSPEED -teknologia vain yhden millisekunnin viiveellä tarjoaa hämmästyttävää nopeutta pelaamiseen
  • Erittäin matalat, mekaaniset ja kestävät GL Tactile -näppäimet toimivat vakaasti ja tarkasti tiukassakin paikassa
  • Mukautettavat valaistusmääritykset, pitkä akunkesto, helppo hallinta ja erilliset mediapainikkeet viimeistelevät kokonaisuuden

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
249
Maksan osissa
6,92€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
10,38€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
20,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
249€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Logitech G915 Wireless Tactile -pelinäppäimistö

Langaton ja ammattilaistasoinen LIGHTSPEED-tekniikka, edistyksellinen LIGHTSYNC-RGB -tekniikka sekä uudet, matalat ja erittäin suorituskykyiset mekaaniset kytkimet - G915 on suunnittelutyön läpimurto. Se on valmistettu huolellisesti ja hienostuneesti ensiluokkaisista materiaaleista, ja sen kaunis muoto, vankka runko ja hyvä suorituskyky ovat vertaansa vailla.

 

Langaton LIGHTSPEED

G915 hyödyntää e-urheiluammattilaisten käyttämää langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa, joka takaa hämmästyttävän 1 millisekunnin suorituskyvyn. Lisäksi kun G915 yhdistetään USB-liitännän kautta, voit ladata laitetta ja pelata samaan aikaan.
LIGHTSPEED on kokonaisvaltaista suunnittelufilosofiaa hyödyntävä, järeä langaton ratkaisu, jonka tarkoitus on ratkaista viivettä, vakautta ja yhdistettävyyttä aiemmin vaivanneet perustavanlaatuiset ongelmat: huolellisen testauksen ja ohjelmoinnin avulla on varmistettu, että kukin komponentti käsittelee tietoa ennennäkemättömän nopeasti, muodostaa äärimmäisen vakaan yhteyden ja kuluttaa mahdollisimman vähän virtaa. Kukin protokolla ja algoritmi joka piiristä antennigeometrian mutkaan ja joka laitteistokomponentista laiteohjelmiston riviin on testattu ja simuloitu, jotta ne saavuttaisivat suurimman mahdollisen suorituskyvyn myös kaikkein kuluttavimmissa ja kuormitetuissa peliympäristöissä. Siksi LIGHTSPEED nostaa langattoman pelisuorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

 

Uskomattoman ohut

G915 on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos. Näppäimistö on valmistettu huolellisesti ensiluokkaisista materiaaleista. Se on tyylikäs ja uskomattoman ohut, eikä sen suorituskykyominaisuuksien ja toimintojen suunnittelussa ole tingitty mistään. G915 on kestävä, sitä on mukava käyttää ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Näppäimistö edustaa uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä.

 

Matala ja mekaaninen

G915 on varustettu matalilla mekaanisilla GL Tactile -kytkimillä, joiden nopeus, tarkkuus ja suorituskyky on samaa luokkaa kuin perinteisissä kytkimissä, mutta niiden korkeus on vain puolet tavallisista malleista. GL Tactile -kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kestävyys-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset.GL Tactilen ominaisuuksiin kuuluu selkeä naksallus painallushetkellä. Niissä on lyhyt 1,5 mm etäisyys, keskitetty taustavalo sekä hiljaisempi suoritus. Näppäimen naksahdus on erittäin vaimea, mutta kertoo käyttäjälle painallushetken tarkasti ja luotettavasti olematta kuitenkaan häiritsevän kovaääninen. GL Tactile -profiili sopii oivallisesti kilpapelaamiseen ja FPS-peleihin.Mekaaniset näppäinkytkimet eivät ole ainoastaan kestävämpiä, vaan tarjoavat nopeamman ja yhdenmukaisemman näppäinpainalluksen kuin tavalliset kalvonäppäimistöt. Ne vastaavat äänellä ja sensoreilla ohjauksen aikana ja viestivät heti näppäilystä. GL Tactile -kytkimet on tehty kestämään 70 miljoonaa näppäinpainallusta, joten ne ovat jopa 40 % kestävämpiä kuin tavalliset mekaaniset kytkimet.

 

LIGHTSYNC-RGB

G915:n älykkään LIGHTSYNC-RGB-tekniikan ansiosta voit luoda täysin mukautettavia, näppäinkohtaisia valaistusmäärityksiä noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Luo omat animaatiot tai valitse valmiista tehostevalikoimasta, niin RGB-värivalojen sävyttämä kokemus on entistä upottavampi. Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta.

 

Täysi hallinta

Hienostuneen ja tyylikkään G915:n käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Se on tietokoneesi komentokeskus, jossa on kaikki täyteen hallintaan tarvittavat ominaisuudet, kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäiset profiilit.

 

Pitkä akunkesto

Voit pelata tauotta tuntikausia yhdellä latauksella. Näet näppäimistön akun merkkivalosta ja Logitech G HUB -ohjelmistosta, kun akkua on jäljellä vain 15 prosenttia. Akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa. Voit jatkaa pelaamista, kun näppäimistö on kytketty ja latauksessa Micro USB -johdolla.

 

Kattava liitettävyys

Valitse langaton LIGHTSPEED-yhteys huippunopealla 1 ms:n liitännällä tai vaihda toiseen laitteeseen yhdellä painalluksella Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Voit vaihtaa huippunopean USB-vastaanottimen kautta muodostetun langattoman LIGHTSPEED-yhteyden ja Bluetooth-yhteyden välillä nopeasti ja helposti.

 

Erilliset mediapainikkeet

Näppäimistön mediasäätimet ovat sormiesi ulottuvilla. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti.

Tekniset tiedot

Fyysiset mitat

Pituus: 475 mm
Leveys: 150 mm (5,9 tuumaa)
Korkeus: 22 mm
Paino ilman johtoa: 1 025 g
Tietokonejohdon pituus: 1,8 m

GL-kytkimet

Painallusten mitta: 1,5 mm
Painallusvoima: 50 g
Näppäinpainallusten mitta yhteensä: 2,7 mm

Akun käyttöaika

30 tuntia (100 %:n kirkkaudella)

Sisäinen muisti

2 valaistusprofiilia
3 G-näppäinten makroprofiilia

Muut ominaisuudet

Langaton LIGHTSPEED
Bluetooth
Näppäinkohtainen LIGHTSYNC-RGB-valaistus
5 erillistä G-näppäintä
Erilliset mediapainikkeet ja reunaton äänenvoimakkuuden säätörulla

Vaatimukset

LIGHTSPEED: USB-portti ja Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä, macOS X 10.11 tai uudempi käyttöjärjestelmä
Bluetooth: Bluetooth-yhteensopiva laite ja Windows 8 tai uudempi, macOS X 10.11 tai uudempi, Chrome OS, Android 4.3 tai uudempi,iOS 10 tai uudempi
(Valinnainen): Internet-yhteys Logitech G HUB -ohjelmiston lataamiseen

 

Pakkauksen sisältö

Langaton, mekaaninen G915 LIGHTSPEED -näppäimistö
LIGHTSPEED-USB-vastaanotin
USB-jatkojohto
Micro-USB-johto
Käyttäjän dokumentaatio

Takuu

 24 kk

  • EAN -koodi: 5099206080607
  • Telian tuotekoodi: 9074473
  • Valmistajan tuotekoodi: 920-008907
Video
10721
Logitech G915 Wireless Tactile -pelinäppäimistö