Logitech

G815 -pelinäppäimistö

  • GL Clicky -kytkimet tarjoavat huippuluokan suorituskykyä tosipelaajan tarpeisiin - ohuessa ja viimeistellyssä rungossa
  • LIGHTSYNC RGB: täysin mukautettavat valaistusefektit ja väriteemat
  • USB-läpiviennillä kytket myös muita laitteita G815-näppäimistöön

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 2-4 päivää

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
199
Maksan osissa
5,53€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
8,30€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
16,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
199€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 199 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Logitech G815 -pelinäppäimistö

Edistyksellinen pelitekniikka sekä hienostunut ja erittäin ohut muotoilu. Täysin mukautettava ja mukana LIGHTSYNC-RGB-värivalot sekä erilliset G-näppäimet. Näppäimistön suorituskyky pelin aikana on erinomainen, ja sen matalat, mekaaniset GL-kytkimet eivät jätä kylmäksi. Kokeile G815-näppäimistöä ja pelaa uudessa ulottuvuudessa.

 

Uskomattoman ohut

G815 on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos: se on rungoltaan uskomattoman ohut, mutta sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat silti huippuluokkaa. G815 on kestävä, sitä on mukava käyttää, ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Se edustaa ehdottomasti uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä.

 

Edistyksellinen, matala ja täysin mekaaninen

GL815:n GL-kytkimet ovat nopeita, tarkkoja, suorituskykyisiä ja puolta tavallisia kytkimiä matalampia. Matalat, mekaaniset kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kestävyys-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset. GL Clicky -profiilin ominaisuuksia ovat kuuluvat napsautukset ja erottuva kosketuspalaute.


LIGHTSYNC-RGB

G815-näppäimistön näppäimet ovat täysin mukautettavia. Värejä voi valita noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Voit luoda omat animaatiot tai valita valmiista tehostevalikoimasta. Uuden LIGHTSYNC-tekniikan ansiosta RGB-valaistus on pelien, äänen tai näyttösi ohjaamaa, ja uppoudut tapahtumiin entistä syvemmin. Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta.

 

Täydellinen hallinta

Hienostuneen tyylikkään G815:n käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Lisäksi siinä on kaikki täyteen hallintaan tarvittavat ominaisuudet, kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäiset profiilit.

 

USB-läpivienti

Liitä G815:een  useampi laite tai syötä niihin virtaa, ja helpota ja nopeuta käyttöä. Erillisellä USB-lisäjohdolla kytkettävä, näppäimistön takana oleva USB-läpivientiportti tarjoaa täyden virtatehon ja siirtonopeuden. Voit kytkeä siihen hiiren tai muun ladattavan laitteesi, jolloin et menetä hetkeäkään vastustajaa kukistaessasi.

 

Erilliset medianäppäimet

Näppäimistön mediasäätimet ovat aina sormiesi ulottuvilla. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti.

 

Logitech G HUB

Logitech G HUB -ohjelmistolla varusteiden ja pelien hallinta on ennennäkemättömän helppoa. Voit muun muassa mukauttaa valaistusta ja luoda makrokomentoja. Lisäksi voit tehdä pelikohtaisia varustemukautuksia, muodostaa yhteyksiä muiden valmistajien sovelluksiin, kuten Discordiin ja OBSiin, sekä ladata ja jakaa mukautettuja peliprofiileja Logitech G -yhteisön kautta.

Tekniset tiedot

Fyysiset mitat

Pituus: 475 mm
Leveys: 150 mm (5,9 tuumaa)
Korkeus: 22 mm
Paino ilman johtoa: 1 045 g
Tietokonejohdon pituus: 1,8 m

GL-kytkimet

Painallusten mitta: 1,5 mm
Painallusvoima: 45 g
Näppäinpainallusten mitta yhteensä: 3,0 mm

Sisäinen muisti

2 valaistusprofiilia
3 G-näppäinten makroprofiilia

Muut ominaisuudet

Näppäinkohtainen LIGHTSYNC-RGB-valaistus
5 erillistä G-näppäintä
Erilliset mediapainikkeet ja reunaton äänenvoimakkuuden säätörulla

Vaatimukset

Windows 7 tai uudempi käyttöjärjestelmä, macOS X 10.11 tai uudempi käyttöjärjestelmä, 2 USB-porttia (1 näppäimistön portti ja 1 portti USB-läpivientiä varten)
(Valinnainen): Internet-yhteys Logitech G HUB -ohjelmiston lataamiseen

 

Pakkauksen sisältö

Mekaaninen G815 -näppäimistö
Käyttäjän dokumentaatio

Takuu

24 kk

  • EAN -koodi: 5099206082656
  • Telian tuotekoodi: 9074476
  • Valmistajan tuotekoodi: 920-009092
Video
10724
Logitech G815 -pelinäppäimistö