Tuotteet ja palvelut toimitetaan normaalisti ja verkkokauppa on avoinna kellon ympäri. Toimitukset Postin pakettiautomaattiin nyt 0 €. Lue lisää >

Logitech
Tarjous

G512 Special Edition -pelinäppäimistö

 • Special Edition -erikoisversio uudessa värityksessä
 • Täysi 16,8 miljoonan värin kirjo ja näppäinkohtaisesti mukautettava valaistus - uuden Lightsync-tekniikan ansiosta RGB-valaistus on pelien ohjaamaa ja uppoudut mukaan entistä syvemmin
 • Mekaaniset Romer-G Clicky -kytkimet (GX Blue) ammattilaistason herkkyydellä ja kestävyydellä on jopa 25% perinteisiä kytkimiä nopeampi ja hiljaisempi
 • Luja ja kestävä 5052-alumiini-magnesiumseoksesta valmistettu rakenne, minimaalinen ulkoasu sekä USB-läpivienti

Kaupan päälle ENCE-pipo (arvo 39 €)!

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
119 €
59
Tarjous voimassa 12.4 asti
Maksan osissa
1,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

1 kk. Korko 0 %

Nyt kaupan päälle!

Mitchell & Ness ENCE-pipo
arvo 39 €
Mitchell & Ness ENCE-pipo
Tuotekuvaus

G512-pelinäppäimistö on huippupelaajan varma valinta aktiiviseen pelikäyttöön - täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, edistyksellistä tekniikkaa ja verratonta laatua. Se tarjoaa täyden 16,8 miljoonan värin kirjon ja näppäinkohtaisesti mukautettavan valaistuksen: Luo omat RGB-animaatiotehosteet tai valitse esimääritellyistä valaistustehosteista ja animaatioista. Uuden Lightsync-tekniikan ansiosta RGB-valaistus on pelien ohjaamaa ja uppoudut mukaan entistä syvemmin.

Mekaanisen Romer-G -kytkimen herkkyys ja kestävyys on ammattilaistasoiseen käyttöön valmistettu: se on jopa 25 % nopeampi kuin tavalliset mekaaniset kytkimet ja toimii hiljaisemmin. Näppäimistön Romer-G Clicky on kytkintyyppi, jota käytettäessä tuntuu selkeä kytkinpainallus.

G512 on tehty uskomattoman lujasta ja kestävästä 5052-alumiini-magnesiumseoksesta, jonka ansiosta ulkoasu on minimaalinen, mutta esteettinen. 5052-seoksen lentokonetason runkojäykkyyden ansiosta näppäimistö on lujatekoinen ja pysyy paikallaan. Mukana on kaikki ominaisuudet, joita lyömättömään pelikokemukseen tarvitaan.

USB-lisäjohdolla kytkettävä USB-läpivientiportti tarjoaa täyden virtatehon ja siirtonopeuden: kiinnitä ladattava laite tai yhdistä hiiri kukistaaksesi vastustajasi hetkeäkään menettämättä. Media- ja valaistusohjaimet ovat myös sormiesi ulottuvilla, ja FN-näppäimen avulla voit esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta, toistaa ja tauottaa, mykistää, vaihtaa pelitilaa ja valotehosteita. Voit käyttää FN-vaihto-ominaisuutta Logitech Gaming Software (LGS) -ohjelmistossa ja määritä vaihtoehtoiset komennot näppäimiin oletustoiminnoiksi.

Tekniset tiedot

Fyysiset tiedot:

 • Pituus: 132 mm
 • Leveys: 445 mm
 • Korkeus: 34 mm
 • Paino (ilman johtoa): 1 105 g
 • Johdon pituus: 1,8 m


Romer-G-näppäinkytkimet:

 • Kestävyys: 70 miljoonaa näppäinpainallusta
 • Painallusten mitta: 1,5 mm
 • Painallusvoima: 45 g
 • Näppäinpainallusten mitta yhteensä: 3,0 mm

 

Vähimmäisvaatimukset: Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 8 tai Windows® 7 + 1 USB-portti näppäimistöä varten + 1 USB-portti USB-läpivientiä varten (+ internet-yhteys Logitech Gaming Software -ohjelmiston lataamista varten)

Video
11223
Logitech G512 Special Edition -pelinäppäimistö