LG

SJ8S soundbar-äänijärjestelmä

  • Täysiverinen äänijärjestelmä: langattomat soundbar ja subwoofer samassa paketissa
  • Mukautuva ASC-äänenhallinta tunnistaa, kuunteletko kristallinkirkasta ääntä vaativaa keskustelohjelmaa vai bassonjytinää kaipaavaa toimintaa
  • LG Auto Sound Engine optimoi äänen volyymin mukaan
  • Joka tarpeeseen sopivat yhteydet ja liitännät: kuuntele musiikkia Bluetooth- tai WiFi-yhteyden yli, sisäänrakennetun Chromecastin avulla tai vaikkapa optisen liitännän tai HDMI:n kautta

"Soundbar on laite elokuvan ystävälle" – lue juttu Yhteisöstä!

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
599
Maksan osissa
16,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
24,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
49,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
599€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

LG SJ8S soundbar-äänijärjestelmä sopii tarjoaa tinkimätöntä äänenlaatua ja yksinkertaista eleganssia. Se on erityisesti suunniteltu sopimaan yhteen TV:si kanssa, on ultraohut muotoilultaan, eikä se uhraa ääntä eikä estä näkyvyyttäsi tai äänen hallintaa. Uusi kaiutinelementti suunniteltiin SJ8S:n korkeuden vähentämiseksi, tekemättä silti kompromisseja äänentoistossa. Pidennetyn muotonsa ansiosta SJ8 voi saavuttaa äänenpaineen, joka on muunnettu korkean tarkkuuden äänenlaatuun (24 bittiä, 192 kHz) ja suorituskyvyn, jota odotetaan paljon suuremmalta kaiuttimelta. Voit soittaa WAV-, FLAC- ja ALAC-muotoja sekä kaikkia tiedostoja aina 24 bittiin ja 96 kHz:iin saakka. Subwoofer on langaton, joten voit sijoittaa sen paikkaan, jossa se soi parhaiten ja näyttää parhaimmalta, ilman huolia johdoista.

 

LG SJ8S soundbar-järjestelmä voi toistaa musiikkia tai ajaa palveluja mobiililaitteistasi, ilman mitään rajoituksia. Wi-Fi mahdollistaa loistavan äänenlaadun, ja Bluetooth-liitettävyys tarjoaa huippuunsa viedyn yhteensopivuuden. Sisäänrakennetun Chromecast-audio-ohjelmiston avulla voit lähettää miljoonia kappaleita, podcasteja ja asemia puhelimestasi suoraan SJ8S-järjestelmään. Voit käyttää puhelintasi kaukosäätimenä etsimään, soittamaan ja pysäyttämään musiikkia sekä säätämään äänenvoimakkuutta. SJ8S:n mukana tulee kaukosäädin, mutta voit myös käyttää halutessasi oman TV:si kaukosäädintä. (*LG-, Sony-, Philips-, Sharp-, Panasonic-, Vizio-, Toshiba- ja Samsung-merkkisiä kaukosäätimiä).

Voit myös yhdistää haluamasi laitteet vapaasti HDMI:n, optisen liitännän, kannettavan tulon tai Bluetooth-yhteyden kautta.

 

Mukautuva äänenhallinta (Adaptive Sound Control)

 

Mukautuva äänenhallinta analysoi sisältöä reaaliajassa. Kun ASC tunnistaa, että kuuntelet keskustelua, se säätyy heti antamaa kristallinkirkkaan puheäänen. Kun se tunnistaa toimintaa, se korostaa bassoa lisäpotkuksi.

 

Auto Sound Engine

LG Auto Sound Engine optimoi äänesi millä tahansa äänenvoimakkuudella, ja säilyttää tarkat taajuudet kaiken aikaa. Se tarjoaa soveliaan äänen tasapainon riippumatta äänenvoimakkuudesta.

Video
10591
LG SJ8S soundbar-äänijärjestelmä