Nyt kaikki toimitukset pakettiautomaattiin 0 €! Tarjous voimassa 23.2. asti.

HyperX

Alloy FPS Cherry MX Blue -pelinäppäimistö

HX-KB1BL1-NO/A2 Katso videoarvostelut
  • Soveltuu pienen kokonsa ansiosta loistavasti FPS-pelaamiseen
  • Kestävä teräsrunko, irrotettava johto ja helppo USB-latausliitäntä
  • Mekaaniset Cherry MX Blue -näppäimet taustavalolla

Valitse väri: musta / Cherry MX Blue

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
69,90
Maksan osissa
1,95€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 69,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,92€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 69,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
5,83€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 69,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
69,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 69,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Mekaaninen HyperX Alloy FPS -pelinäppäimistö on suunniteltu mahdollisimman pieneksi, jotta se soveltuisi ihanteellisesti ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin. Kun näppäimistölle tarvitaan vain vähän tilaa, hiiren käyttötila saadaan puolestaan mahdollisimman suureksi. Silti käytettävissä ovat kaikki tarpeelliset toiminnot – ja pelinäppäimistöä on helppo kuljettaa mukana mihin tahansa. Näppäimistön umpiteräksinen runko on valmistettu pitkäikäiseksi ja käyttöä kestäväksi. Helposti kannettavan HyperX Alloy FPS -mallin toimitukseen sisältyy korkealaatuinen kantokassi, jossa näppäimistöä ja muita pelitarvikkeita on kätevä säilyttää suojassa ja kuljettaa kilpailuihin, LAN-pelitapahtumiin tai mihin tahansa, missä pelataan.

Irrotettavissa oleva punottu mini-USB-virtajohto pienentää säilytettävän esineen kokoa ja pienentää johdon vaurioitumisriskiä. Erinomaisen tarkkuuden, pelaamiseen soveltuvan näppäinkosketuksen ja luotettavuuden takaavat mekaaniset Cherry MX-näppäimet. Ne perustuvat Cherryn uudenlaiseen Gold Crosspoint -tekniikkaan, joka on Saksassa suunniteltu, kehitetty ja valmistettu maailman johtava mekaanisten painikkeiden kytkentätekniikka. Itsepuhdistuvat kultaiset kontaktit tekevät näppäimistä kestäviä pölyn ja lian suhteen.

Näppäimissä on painetta kestävät metalliseoksesta valmistetut jouset. Näppäimillä on 50 miljoonan painalluksen takuu per painike, joten laatu ja herkkyys säilyvät taatusti ennallaan. HyperX Alloy FPS -näppäimistössä on kätevä USB-latausliitäntä, jonka avulla pystyt pitämään puhelimesi teräkunnossa ja ylläpitämään pelitilaa samalla kun estät äkilliset keskeytykset ja haamupainallukset sataprosenttisesti ja voit käyttää kaikkia näppäimiä samanaikaisesti (NKRO-toiminto).
Taustavalolla varustetut HyperX -painikkeet huolehtivat dynaamisista efekteistä kuuden esiasetetun LED-tilan avulla. Näppäimistön värjätyt näppäinhatut hätkähdyttävät ulkomuodollaan ja takaavat maksimaalisen toimintojen hallinnan sekä upean tuntuman.

 

Tekniset tiedot

Mitat

  • Leveys: 441,65 mm
  • Syvyys: 129,38 mm
  • Korkeus: 35,59 mm
  • Paino (näppäimistö ja kaapeli): 1049 g
  • Johdon pituus: 1,8 m

 Takuu: 24kk

Video
11074
HyperX Alloy FPS Cherry MX Blue -pelinäppäimistö