Nyt kaikki toimitukset pakettiautomaattiin 0 €! Tarjous voimassa 23.2. asti.

Google

WiFi -mesh reititin

 • Uudenlainen langaton teknologia takaa lähes täydellisen kattavuuden kotonasi
 • Monipuoliset hallintatyökalut koko perheen käyttöä varten
 • Helposti laajennettavissa - yksi taikka useampi laite, vain yksi kattava verkko

Valitse väri: valkoinen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
149
Maksan osissa
4,14€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
6,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
12,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
149€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 149 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Älykäs yhteys koko perheelle

Google WiFi on kodin tarpeisiin suunniteltu langaton ratkaisu, joka toimii modeemisi kanssa. Älykkään ja helppokäyttöisen laitteen avulla voit striimata, ladata ja jakaa sisältöä mutkattomasti. Laitteen edistyneiden ominaisuuksien ansiosta se sopii koko perheen käyttöön. Voit ajastaa lasten laitteiden WiFi-yhteyden katkeamaan esimerkiksi ruoka- tai nukkumaanmenoaikaan sekä estää pääsyn miljoonille vain aikuisille tarkoitetuille sivustoille. Google WiFi -sovelluksen avulla voit esimerkiksi tarkistaa yhdistetyt laitteet, luoda vierasverkon ja tehdä nopeustestin tai vianetsinnän helposti.

Uudenlainen langaton teknologia

Google WiFi korvaa reitittimesi useilla “pisteillä”. Pisteet toimivat saumattomasti yhdessä, joten voit lisätä verkkoon haluamasi määrän lisäpisteitä hidastamatta langattoman lähiverkon nopeutta. Jokainen WiFi-piste toimii reitittimenä ja ylläpitää korkealaatuista verkkoa, minkä ansiosta laitteesi saavat käyttöönsä optimaalisen yhteyden. Mesh-teknologian ansiosta laitteet luovat vain yhden yhteisen langattoman lähiverkon, joten yhteytesi toimii saumattomasti, vaikka siirtyisit huoneesta toiseen. Lisäksi turvanasi on Google WiFin Network Assist, joka huomaamattomasti parantaa käyttökokemustasi. Network Assistin ansiosta yhteys muodostetaan aina nopeimpaan WiFi-pisteeseen, käytössäsi on aina vähiten ruuhkautunut kanava ja laitteesi käyttävät nopeinta yhteensopivaa taajuutta.

Yksittäisellä Google WiFi -pisteellä luot langattoman lähiverkon pieneen kotiin tai huoneistoon. Isompaan kotiin soveltuu kolmen WiFi-pisteen tuotepaketti.

Tekniset tiedot
 • Yhteydet: AC1200 2x2 Wave 2 Wi-Fi, laajennettava Wi-Fi-verkko, kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4 tai 5 GHz), joka tukee IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑standardia, TX Beamforming, Bluetooth® Smart -yhteensopiva
 • Portit: Kaksi yhden gigabitin Ethernet-porttia yhteyspistettä kohti, WAN ja LAN ensisijaisessa Wifi-pisteessä; molemmat toimivat LAN-portteina muissa Wifi-pisteissä
 • Tietoturva: WPA2-PSK, automaattiset tietoturvapäivitykset, Infineon SLB 9615 Trusted Platform Module
 • Muisti: 512 Mt RAM-muistia, 4 Gt eMMC flash ‑muistia
 • Prosessori: ARM-neliydinsuoritin, jonka jokainen ydin jopa 710 MHz
 • Teho: 15 W:n virtalähde (sisältyy pakkaukseen), kulutus noin 9 W
 • Mitat: läpimitta 106,1 mm, korkeus 68,7 mm
 • Paino: 340 g
 • Vaatimukset: Google-tili, Android-laite (4.0 tai uudempi) tai iOS-laite (iOS 8.0 tai uudempi), Google WiFi -sovellus, laajakaistayhteys, jokainen Wi-Fi-piste vaatii oman pistorasiansa.
Video
7574
Google WiFi -mesh reititin