Garmin
Tarjous

Fenix 6X PRO -älykello

  • Urheilijoiden ja seikkailijoiden kokemusten pohjalta suunniteltu Fenix 6X PRO auttaa ylittämään rajoja ja asettamaan uusia tavoitteita
  • Kellossa on 51 mm kellotaulu, PVD-pinnoitetut ruostumattomat metalliosat, uusinta teknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia sekä selkeästi aiempaa parempi akunkesto
  • Laitteessa on mm. parannettu sykeanturi, monipuoliset lajiprofiilit, uusi virrankulutuksen hallintatoiminto, yksityiskohtaiset suoritustiedot, lähimaksu sekä älykkäät ilmoitukset

Lue Garmin Fenix 6 -sarjan älykellojen esittely Yhteisöstä

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitukset alkavat arviolta 26.01.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
749 €
599
Tarjous voimassa 31.1. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
16,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
24,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
49,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
599€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 599 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Garmin Fenix 6X PRO -älykello

Ulkoilmakäyttöön optimoidussa kellossa on terävä ja tarkka näyttö, jonka koko on 1.4 tuumaa (36% suurempi kuin aiemmissa Fenix -malleissa).

 

ERITTÄIN KESTÄVÄ

Kaikki Fenix -kellomallit on testattu Yhdysvaltain armeijan  lämmön- , iskunkestävyys- ja vesitiiviysstandardin 810 mukaisesti. Kellon linssi on Corning Gorilla Glass 3 kellolasia.

 

RANNESYKE- ja PULSE OX -ANTURI

Entistäkin paremmalla optisella syketekniikalla seurataan harjoittelun tehokkuutta sekä sykevaihtelua, jonka avulla laite laskee käyttäjän stressitason; toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä. Pulse Ox2 -anturi seuraa veren happisaturaatiota ja auttaa sopeutumaan korkeaan ilmanalaan tai seuraamaan unen laatua.

 

TUKEE USEITA SATELLIITTINAVIGOINTIJÄRJESTELMIÄ

Käyttämällä useita maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä (GPS, GLONASS ja Galileo) seuraat sijaintia haastavammissa olosuhteissa kuin pelkällä GPS:llä.

 

ABC-ANTURIT

ABC-antureihin kuuluvat korkeustietoja tuottava korkeusanturi, sääolosuhteiden seurannassa hyödyllinen barometrinen ilmanpaineanturi, kolmiakselinen sähköinen kompassi ja gyroskooppi.

 

PACEPRO

PacePro -toiminto on ensimmäinen laatuaan ja auttaa pitämään oikeaa vauhtia yllä. Kun juokset ennalta asetettua reittiä, toiminto opastaa sopeuttaen nousun kaltevuuteen

 

VIRRANKULUTUKSEN HALLINTA

Kun näet, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon, virtaa säästävien muutosten tekeminen on helppoa. Latausten välillä pystyy vaeltamaan pitkiä matkoja. Erittäin vähän virtaa kuluttuvassa Expedition GPS-tilassa akku kestää useita viikkoja.

 

TOPO- JA LASKETTELUKARTAT

Käytä topografisia karttoja navigointiin. Laskettelukartat sisältävät 2.000 laskettelukohteen rinteiden nimet ja vaikeusasteet eri puolilla maailmaa

SUORITUSTIEDOT JA LAJIPROFIILIT

Edistykselliset harjoittelutiedot, joihin kuuluvat muun muassa juoksudynamiikka, lämpötilaan ja korkeuteen sopeutettu VO2 max sekä palautumisavustin. Kello on myös varusteltu esiladatuilla lajiprofiileilla eri lajeihin, joihin kuuluu muun muassa polkujuoksu, uinti, pyöräily, vaellus, soutu, laskettelu ja golf.

 

TRENDLINE INTELLIGENCE

Käytetään reitityksessä takaamaan, että pääset ajamaan ja juoksemaan paikallisten käyttämiä reittejä. Nyt saatavissa myös kartan peittokuvana.

 

GOLFKENTÄT

Yli 41.000 eri puolilla maailmaa sijaitsevan golfkentän värilliset CourseView -kartat kosketustähtäys- ja PlaysLike Distance -toiminnoilla.

 

CLIMBPRO

ClimbPro -toiminto tuottaa reaaliaikaista tietoa tämänhetkisistä ja tulevista nousuista, mm. kaltevuus, matka ja kokonaisnousu reitillä.

 

KÄÄNNÖS KÄÄNNÖKSELTÄ NAVIGOINTI JA KIERTOMATKAREITITYS

Seuraa reittiä käännös käännökseltä opastuksella, joka ilmoittaa hyvissä ajoin ennen seuraavaa käännöstä. Kun asetat matkan pituuden, laite ehdottaa reittejä, jotka päätyvät takaisin lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline -reititys auttaa löytämään parhaat paikalliset reitit ja polut.

 

TURVALLISUUS- JA SEURANTAOMINAISUUDET

Jos tunnet olosi turvattomaksi tai jos laite havaitsee jonkin tapahtuman, avustus- ja tapahtumarekisteröinti lähettää sijaintitietosi valituille yhteyshenkilöille

 

BODY BATTERY -ENERGIA-TASON SEURANTA

Optimoi kehon energiavarannot hyödyntämällä sykevaihtelua, stressi-, uni- ja muita laitteen keräämiä tietoja. Tiedät, milloin olet valmis aktiivisiin suorituksiin ja milloin tarvitset lepoa.

 

MUSIIKKISOVELLUKSET JA ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Tallenna laitteeseen jopa 2.000 kappaletta tai käytä yhteensopivia suoratoistopalveluita kuten Spotify, Deezer ja Amazon Music. Musiikkia voi kuunnella Bluetooth -tekniikalla varustetuista kuulokkeista. Näet myös sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kellon näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan mobiililaitteeseen.

 

GARMIN PAY -PALVELU

Nopeuta maksamista käyttämällä Garmin Pay -lähimaksua. Toimii muun muassa Mastercard- ja Visa -kortilla.

 

CONNECT IQ -KAUPPA

Lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.

 

QUICKFIT -RANNEKKEET

Silikonista, nahasta, nylonista tai titaanista valmistetuilla QuickFit -rannekkeilla kellon tyyliä on helppo muuttaa. Rannekkeen vaihtoon ei tarvita työkaluja.

 

Katso kaikki Garmin-älykellot

Tekniset tiedot

Takuu: 24 kk

  • EAN -koodi: 753759232542
  • Telian tuotekoodi: 9074519
  • Valmistajan tuotekoodi: 010-02157-01
Video
10731
Garmin Fenix 6X PRO -älykello