Garmin
Tarjous

Fenix 6 PRO -älykello

 • Urheilijoiden ja seikkailijoiden kokemusten pohjalta suunniteltu Fenix 6 PRO auttaa ylittämään rajoja ja asettamaan uusia tavoitteita
 • Kellossa on 47 mm kellotaulu, PVD-pinnoitetut ruostumattomat metalliosat, uusinta teknologiaa hyödyntäviä ominaisuuksia sekä selkeästi aiempaa parempi akunkesto
 • Laitteessa on mm. parannettu sykeanturi, monipuoliset lajiprofiilit, uusi virrankulutuksen hallintatoiminto, yksityiskohtaiset suoritustiedot, lähimaksu ja älykkäät ilmoitukset

Lue Garmin Fenix 6 -sarjan älykellojen esittely Yhteisöstä

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
699 €
549
Tarjous voimassa 31.1. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
15,25€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 549 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
22,88€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 549 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
45,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 549 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
549€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 549 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Garmin Fenix 6 PRO -älykello

Ulkoilmakäyttöön optimoidussa kellossa on terävä ja tarkka näyttö, jonka koko on 1.3 tuumaa (18% suurempi kuin aiemmissa Fenix -malleissa).

Erittäin kestävä

Kaikki Fenix -kellomallit on testattu Yhdysvaltain armeijan  lämmön- , iskunkestävyys- ja vesitiiviysstandardin 810 mukaisesti. Kellon linssi on Corning Gorilla Glass 3 kellolasia.


Rannesyke- ja Pulse OX -anturi

Entistäkin paremmalla optisella syketekniikalla seurataan harjoittelun tehokkuutta sekä sykevaihtelua, jonka avulla laite laskee käyttäjän stressitason; toimii myös veden alla ilman erillistä sykevyötä. Pulse Ox2 -anturi seuraa veren happisaturaatiota ja auttaa sopeutumaan korkeaan ilmanalaan tai seuraamaan unen laatua.

 

Tukee useita satelliittinavigointijärjestelmiä

Käyttämällä useita maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä (GPS, GLONASS ja Galileo) seuraat sijaintia haastavammissa olosuhteissa kuin pelkällä GPS:llä.

 

ABC-anturit ja PacePro

ABC-antureihin kuuluvat korkeustietoja tuottava korkeusanturi, sääolosuhteiden seurannassa hyödyllinen barometrinen ilmanpaineanturi, kolmiakselinen sähköinen kompassi ja gyroskooppi. PacePro -toiminto on ensimmäinen laatuaan ja auttaa pitämään oikeaa vauhtia yllä. Kun juokset ennalta asetettua reittiä, toiminto opastaa sopeuttaen nousun kaltevuuteen.

 

Virrankulutuksen hallinta 

Kun näet, miten eri asetukset ja anturit vaikuttavat kellon akun kestoon, virtaa säästävien muutosten tekeminen on helppoa.

 

Expedition-tila

Latausten välillä pystyy vaeltamaan pitkiä matkoja. Erittäin vähän virtaa kuluttuvassa Expedition GPS-tilassa akku kestää useita viikkoja.

 

Topo- ja laskettelukartat

Käytä topografisia karttoja navigointiin. Laskettelukartat sisältävät 2.000 laskettelukohteen rinteiden nimet ja vaikeusasteet eri puolilla maailmaa

 

Suoritustiedot

Edistykselliset harjoittelutiedot, joihin kuuluvat muun muassa juoksudynamiikka, lämpötilaan ja korkeuteen sopeutettu VO2 max ja palautumisavustin.

 

Trendline Intelligence

Käytetään reitityksessä takaamaan, että pääset ajamaan ja juoksemaan paikallisten käyttämiä reittejä. Nyt saatavissa myös kartan peittokuvana.

 

Golfkentät

Yli 41.000 eri puolilla maailmaa sijaitsevan golfkentän värilliset CourseView -kartat kosketustähtäys- ja PlaysLike Distance -toiminnoilla.

 

Lajiprofiilit

Esiladatut lajiprofiilit eri lajeihin kuten polkujuoksuun, uintiin, pyöräilyyn, vaellukseen, soutuun ja golfiin.

 

ClimbPro

ClimbPro -toiminto tuottaa reaaliaikaista tietoa tämnhetkisistä ja tulevista nousuista, mm. kaltevuus, matka ja kokonaisnousu reitillä.

 

Käännös käännökseltä navigointi ja kiertomatkareititys

Seuraa reittiä käännös käännökseltä opastuksella, joka ilmoittaa hyvissä ajoin ennen seuraavaa käännöstä. Kun asetat matkan pituuden, laite ehdottaa reittejä, jotka päätyvät takaisin lähtöpisteeseen. Suosioon perustuva Trendline -reititys auttaa löytämään parhaat paikalliset reitit ja polut.

 

Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet

Jos tunnet olosi turvattomaksi tai jos laite havaitsee jonkin tapahtuman, avustus- ja tapahtumarekisteröinti lähettää sijaintitietosi valituille yhteyshenkilöille.

 

Body Battery Energiatason -seuranta

Optimoi kehon energiavarannot hyödyntämällä sykevaihtelua, stressi-, uni- ja muita laitteen keräämiä tietoja. Tiedät, milloin olet valmis aktiivisiin suorituksiin ja milloin tarvitset lepoa.

 

Älykkäät ilmoitukset ja musiikkisovellukset

Näet sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset suoraan kellon näytöltä, kun kello on pariliitetty yhteensopivaan mobiililaitteeseen. Tallenna laitteeseen jopa 2.000 kappaletta tai käytä yhteensopivia suoratoistopalveluita7, mm. Spotify, Deezer ja Amazon Music. Musiikkia voi kuunnella Bluetooth -tekniikalla varustetuista kuulokkeista.

 

Garmin Pay -palvelu ja Connect IQ -kauppa

Nopeuta maksamista käyttämällä Garmin Pay -lähimaksua3. Toimii mm. Mastercard- ja Visa -kortilla. Lataa mukautettuja kellotauluja, lisää tietokenttiä ja hanki sovelluksia ja widgetejä Connect IQ -kaupasta.

 

QuickFit -rannekkeet

Silikonista, nahasta, nylonista tai titaanista valmistetuilla QuickFit -rannekkeilla kellon tyyliä on helppo muuttaa. Rannekkeen vaihtoon ei tarvita työkaluja

Tekniset tiedot
 • Laitteen mitat (leveys x syvyys x korkeus): 47 x 47 x 14,7 mm
 • Näytön koko: 1,3" (33,02mm)
 • Näytön tarkkuus: 260 x 260 pikseliä
 • Näytön tyyppi: Auringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
 • Paino: 72g
 • Muisti: 32gb
 • Akun kesto: GPS-tila:  36 tuntia, GPS ja musiikki: 10 tuntia, GPS akunsäästötilassa: 72 tuntia. 
 • Kellonlasin materiaali: Corning Gorilla Glass DX 
 • Vesitiiviys: kyllä (uinti) 10 ATM
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 753759232726
 • Telian tuotekoodi: 9074518
 • Valmistajan tuotekoodi: 010-02158-02
Video
10730
Garmin Fenix 6 PRO -älykello