Asus
Tilapäisesti loppu

TUF K5 -pelinäppäimistö

90MP0130-B0NA00 Katso videoarvostelut
 • TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet selkeällä painallustuntumalla ja anti-ghosting-ominaisuus, jossa on 24 näppäimen yhtäaikainen tunnistus
 • Suunniteltu kovaan käyttöön: erikoispinnoite parantaa kestävyyttä ja ja suojaa roiskeilta
 • Viisi itsenäisesti muokattavissa olevaa ASUS Aura Sync RGB -valaistusaluetta sekä laitteiden välinen synkronointi takaavat rajattomasti valaistusvaihtoehtoja

Valitse väri: Musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
69
Maksan osissa
1,92€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 69 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,88€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 69 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
5,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 69 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
69€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 69 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn ja erinomaisen kestävyyden. TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet on suunniteltu luomaan uudenlainen pelikokemus: jokainen painallus tuottaa selkeän painallustuntuman. Kytkimet on sijoitettu erikoispinnoitteella vahvistettuun, roiskesuojattuun runkoon, joka testatusti kestää kovaa käyttöä. K5-pelinäppäimistössä on myös yksilölliseen tyyliin muokattava Aura Sync RGB -valaistus, erilliset mediapainikkeet, jotka on sijoitettu vasemmalle helppokäyttöisyyden varmistamiseksi, sekä integroitu ergonominen rannetuki pitkäkestoiseen käyttömukavuuteen.

TUF Gaming K5 on ensimmäinen pelinäppäimistö, jossa on käytössä Mech-Brane-kytkimet. Ne yhdistävät mekaanisten kytkimien ja kalvokytkimien parhaat puolet luoden uudenlaisen pelikokemuksen: tarkat, tuntoon perustuvat painallukset ja hiljaisen, pehmeän kosketuksen. Täyskorkeat näppäimet 3,7 mm:n painallussyvyydellä luovat nopean ja herkän käyttökokemuksen. Anti-ghosting-ominaisuus 24 näppäimen yhtäaikaisella tunnistuksella varmistaa painallusten luotettavuuden.

Näppäimistö on suunniteltu niin sisältä kuin ulkoakin palvelemaan käyttäjäänsä vuosikausien ajan pelien taistelukentillä. Sen ulkokuoressa on erikoispinnoite, joka on läpäissyt lukuisia kulutus-, hankaus- ja hikoilutestejä. Aura Sync -valaistuksen ansiosta voit yksilöidä TUF Gaming K5 -pelinäppäimistön viisi itsenäisesti muokattavaa valaistusaluetta. Käytössäsi on koko värispektri sekä erilaisia ​​valaistustehosteita. Näppäinten suuret merkit päästävät läpi enemmän taustavaloa, joten jokainen merkki on kirkas ja helppo nähdä. Lisäksi valaistus on helppo synkronoida osaksi laajaa Aura Sync -ekosysteemiä, joten ainutlaatuisen peliluolan luominen on helppoa.

TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö tarjoaa täysin ohjelmoitavat näppäimet ja tukee makrojen nopeaa tallennusta, joten näppäimistöön voi määrittää omat asetukset personoitua pelaamista varten. Asetukset tallentuvat sisäiseen muistiin, joten voit ottaa näppäimistön mukaasi matkalle ja käyttää asetuksiasi missä tahansa liikutkin.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Liitettävyys: Langallinen, USB
 • Kytkimet: TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet
 • Mitat: 460 x 218 x 40 mm
 • Paino: 1050g
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 4718017067898
 • Telian tuotekoodi: 9072602
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP0130-B0NA00
Video
10029
Asus TUF K5 -pelinäppäimistö