Asus
Tarjous

TUF H3 Wireless -pelikuulokkeet

 • Kuulokkeet 2,4GHz:n langattomalla tekniikalla, ikonisilla Asus Essence -elementeillä ja virtuaalisella 7.1. tilaäänellä
 • Pelaa ilman rajoja - jopa 15 tunnin akunkesto ja paranneltu 25 metrin kantama
 • Yksisuuntainen TeamSpeakin ja Discordin sertifioima puomimikrofoni

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
99 €
59
Tarjous voimassa 16.1. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
1,64€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
59€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 59 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Asus TUF Gaming H3 Wireless

Asus TUF Gaming H3 Wireless -langattomat kuulokkeilla voit nauttia vapaudesta 2,4 GHz langattoman yhteyden ansiosta. Asuksen ikonisiksi nimittämät Asus Essence 50mm -elementit, ilmatiiviit kammiot ja virtuaalinen 7.1.-ääni luovat sulosointuja korvillesi. Kuulokkeiden kevyt muotoilu, nopeasti jäähdyttävät korvatyynyt ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu sanka takaavat päivittäisen käyttömukavuuden.

 

Langatonta vapautta

H3 Wireless -kuulokkeiden 2,4 GHz:n langaton tekniikka mahdollistaa pienemmän viiveen kuin Bluetooth-kuulokkeissa ja ääni lähetetään lähes reaaliajassa. Kuulokkeiden pidennetyn akunkeston avulla voit pelata tai kuunnella vähintään 8 päivää yhdellä latauksella, mikäli pelaat keskimäärin noin 2 tuntia päivässä. Maraton-pelisessioita ajatellen toistoaikaa riittää jopa 15 tunnin ajaksi. Parannettu kantavuus takaa signaalin toimivuuden jopa 25 metrin päästä.

 

Elävä äänimaailma

Langattomat TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeet ovat perineet ASUS-pelikuulokkeiden kaikkein ikonisimmat ominaisuudet, mukaan lukien ilmatiiviit kammiot ja 50 mm:n ASUS Essence -elementit, jotka takaavat selkeän äänentoiston ja voimakkaat bassot, jotta voit uppoutua luonnolliselta kuulostaviin pelikokemuksiin. Virtuaalinen 7.1-kanavainen tilaäänitekniikka tarjoaa paremman äänitarkkuuden, jonka avulla saavutat kilpailuedun peleissäsi. Langattomissa TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeissa on yksisuuntainen puomimikrofoni, joka on säädetty selkeään puheviestintään, ja joka on TeamSpeakin ja Discordin sertifioima. Kuulokeosan intuitiivisilla painikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta välittömästi tai mykistää mikrofonin.

 

Käyttömukavuutta

TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeissa on kätevät fyysiset säätimet kuulokkeessa, joten voit helposti säätää äänenvoimakkuutta, mykistää mikrofonin tai poistaa mykistyksen sekä kytkeä kuulokkeet päälle ja pois päältä. Vain 307 grammaa painavat TUF Gaming H3 Wireless -pelikuulokkeet ovat rakenteeltaan kevyet, jotta olosi pysyy mukavana pitkienkin pelisessioiden aikana. Kuulokkeissa hyödynnetään ASUSin nopeasti jäähdyttäviä korvatyynyjä, jotka tarjoavat äärimmäisen käyttömukavuuden ja koostuvat 100 % synteettisestä proteiininahasta ja nopeasti jäähdyttävästä muistivaahdosta. TUF Gaming H3 Wireless -pelikuulokkeissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sanka, joka kestää intensiivistä pelaamista. Mukavuuden parantamiseksi sanka vaatii 20 % vähemmän kiinnitysvoimaa pysyäkseen päässä kuin muut kuulokkeet.

 

Yhteensopivuus

TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeiden avulla et tarvitse erillisiä kuulokkeita konsolipelaamiseen, sillä kuulokkeet tukevat todella kattavasti eri alustoja, mukaan lukien tietokoneet, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ ja matkapuhelimet. Armoury Crate -ohjelmisto tarjoaa keskitettyä tukea tuetuille pelituotteille, joten järjestelmäsi tyylin ja tuntuman säätäminen on helppoa. Armoury Crate -ohjelmistossa voit myös muokata käyttäjäprofiileja, luoda painikeasetuksia, tallentaa makroja ja jopa seurata laitteiston suorituskykyä pelaamisen aikana. Lisäksi voit käyttää Armoury Crate -ohjelmistoa tuoterekisteröintien hallintaan, pysyä ajan tasalla ASUS-uutissyötteistä ja pitää yhteyttä ASUS-peliyhteisöön.

Tekniset tiedot

Kuulokkeet

 • Kuuloke-elementit: 50 mm neodyymimagneetti
 • Impedanssi: 32 ohm
 • Taajuusvaste: 20 - 20000 Hz

Mikrofoni

 • kuvio: yksisuuntainen
 • herkkyys: -40 dB ± 3 dB
 • taajuusvaste: 50 - 10000 Hz
 • Akunkesto: jopa 15 tuntia
 • Paino: 307 g
 • Tuetut alustat: PC, PS4, PS5, Nintendo Switch
 • Pakkauksen sisältö: USB Type-C 2.4GHz Wireless USB Dongle, latauskaapeli, USB Type-C to USB 2.0 adapteri
 • EAN -koodi: 4718017784689
 • Telian tuotekoodi: 9100895
 • Valmistajan tuotekoodi: 90YH02ZG-B3UA00
Video
14325
Asus TUF H3 Wireless -pelikuulokkeet