Asus
Tilapäisesti loppu

TUF Gaming M5 & K5 Combo -tuotepaketti

 • Täydellinen paketti kovaan pelaamiseen – TUF Gamin M5 -pelihiiri sekä TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö
 • Oikea- ja vasenkätisille sopiva TUF Gaming M5 -pelihiiri tarjoaa pelaajien vaatimaa mukavuutta suorituskykyä ja luotettavuutta
 • TUF Gaming K5 -pelinäppäimistössä TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
89,90
Maksan osissa
2,50€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
3,75€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,50€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
89,90€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 89,90 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Asus TUF Gaming M5 & K5 Combo -tuotepaketti

 

Asus TUF Gaming M5 -Pelihiiri

TUF Gaming M5 on kompakti oikea- ja vasenkätisille sopiva pelihiiri, joka tarjoaa pelaajien vaatimaa mukavuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta. Sen ergonominen ja kevyt muotoilu soveltuu pitkäkestoisiin pelisessioihin, ja siinä on erittäin tarkka optinen sensori, joka takaa etulyöntiasemasi taisteluissa. 50 miljoonaa klikkausta kestävät Omron®-kytkimet ja todella kestävä erikoispinnoite varmistavat, että M5 sopii kovaan käyttöön. Siinä on myös muokattava ASUS Aura Sync -RGB-valaistus, joten voitat vastustajasi tyylillä.

Ergonominen suunnittelu

TUF Gaming M5 -pelihiiren kompakti oikea- ja vasenkätisille sopiva muotoilu on optimoitu nopeaan pelaamiseen koura- tai sormiotteella. Ergonominen ja kevyt muotoilu takaa, että hiirellä on miellyttävää pelata tunnista toiseen. Molempien puolten kuvioidut kädensijat varmistavat paremman käsittelyn ja kontrollin.

Huipputason optinen sensori

TUF Gaming M5 -pelihiiressä on 100–6200 DPI:n optinen sensori, ja se tunnistaa liikettä jopa 220 tuumaa sekunnissa (inches per second, IPS) tarkkaa, hienovaraista ja nopeaa kilpapelaamista varten. 1000 Hz:n päivitysnopeuden ansiosta voit nauttia viiveettömästä ja sulavasta pelikokemuksesta.

Vahva ja kestävä

TUF Gaming M5 -pelihiiri on kauttaaltaan suunniteltu palvelemaan vuosia taistelujen etulinjassa. Sen ulkokuoressa on erikoispinnoite, joka on läpäissyt lukuisia kulutus-, hankaus- ja hikoilutestejä. Hiiren tärkeimmät painikkeet hyödyntävät herkkiä Omron-kytkimiä, jotka kestävät vähintään 50 miljoonaa klikkausta, ja Teflon-tassut takaavat sulavat liikkeet lukemattomiksi tunneiksi. Näin varmistut hyvästä K/D-suhteesta hektisen taistelun keskelläkin.

Kuusi herkkää ja ohjelmoitavaa painiketta

TUF Gaming M5 -pelihiiressä on kuusi herkkää ja ohjelmoitavaa painiketta, joiden avulla voit personoida hiiren pelityylillesi sopivaksi. Vasen ja oikea painike ovat toisistaan erillään, mikä auttaa vähentämään painalluksiin vaadittua voimaa ja liikepituutta. Näin klikkauksista tulee nopeampia ja tarkempia. DPI-kytkimen ja -ilmaisimen avulla voit säätää herkkyyttä hetkessä, ja strategisesti sijoitetut vasemman kyljen painikkeet sekä klikattava rulla antavat lisää hallintamahdollisuuksia.

Sisäinen muisti

Sisäisen muistin avulla TUF Gaming M5 -pelihiireen voi tallentaa jopa kolme mukautettua profiilia, joten omat asetuksesi ovat käytössäsi kaikkialla. Nopean painikeyhdistelmän avulla saat kätevästi vaihdettua sopivat asetukset eri peleihin.

ASUS TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö

TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö tarjoaa tinkimättömän suorituskyvyn ja erinomaisen kestävyyden. TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet on suunniteltu luomaan uudenlainen pelikokemus: jokainen painallus tuottaa selkeän painallustuntuman. Kytkimet on sijoitettu erikoispinnoitteella vahvistettuun, roiskesuojattuun runkoon, joka testatusti kestää kovaa käyttöä. K5-pelinäppäimistössä on myös yksilölliseen tyyliin muokattava Aura Sync RGB -valaistus, erilliset mediapainikkeet, jotka on sijoitettu vasemmalle helppokäyttöisyyden varmistamiseksi, sekä integroitu ergonominen rannetuki pitkäkestoiseen käyttömukavuuteen.

TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet

TUF Gaming K5 on ensimmäinen pelinäppäimistö, jossa on käytössä Mech-Brane-kytkimet. Ne yhdistävät mekaanisten kytkimien ja kalvokytkimien parhaat puolet luoden uudenlaisen pelikokemuksen: tarkat, tuntoon perustuvat painallukset ja hiljaisen, pehmeän kosketuksen. Täyskorkeat näppäimet 3,7 mm:n painallussyvyydellä luovat nopean ja herkän käyttökokemuksen. Anti-ghosting-ominaisuus 24 näppäimen yhtäaikaisella tunnistuksella varmistaa painallusten luotettavuuden.

Roiskesuojattu erikoispinnoite

TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö on suunniteltu niin sisältä kuin ulkoakin palvelemaan käyttäjäänsä vuosikausien ajan pelien taistelukentillä. Sen ulkokuoressa on erikoispinnoite, joka on läpäissyt lukuisia kulutus-, hankaus- ja hikoilutestejä. 60 ml:n roiskeenkestävyys varmistaa, että vahingot tölkkien tai mukien kanssa eivät ole katastrofi.

Aura Sync -RGB -valaistus

Aura Sync -valaistuksen ansiosta voit yksilöidä TUF Gaming K5 -pelinäppäimistön viisi itsenäisesti muokattavaa valaistusaluetta. Käytössäsi on koko värispektri sekä erilaisia valaistustehosteita. Näppäinten suuret merkit päästävät läpi enemmän taustavaloa, joten jokainen merkki on kirkas ja helppo nähdä. Lisäksi valaistus on helppo synkronoida osaksi laajaa Aura Sync -ekosysteemiä, joten ainutlaatuisen peliluolan luominen on helppoa.

Erilliset mediapainikkeet

Hallitse äänenvoimakkuutta ilman, että pelikokemuksesi kärsii. Vasempaan yläkulmaan sijoitetut erilliset mediapainikkeet mahdollistavat äänenvoimakkuuden säätämisen helposti näppäimistökädelläsi, eikä sinun tarvitse irrottaa otetta hiirestä.

Ohjelmoitavat näppäimen ja sisäinen muisti

TUF Gaming K5 -pelinäppäimistö tarjoaa täysin ohjelmoitavat näppäimet ja tukee makrojen nopeaa tallennusta, joten näppäimistöön voi määrittää omat asetukset personoitua pelaamista varten. Asetukset tallentuvat sisäiseen muistiin, joten voit ottaa näppäimistön mukaasi matkalle ja käyttää asetuksiasi missä tahansa liikutkin.

Tekniset tiedot

TUF Gaming M5

 • Liitäntä: Langallinen, USB 2.0
 • Tarkkuus: 6200 DPI, optinen sensori
 • Seurantanopeus: 220 IPS
 • Kiihtyvyys: 30 G
 • Polling Rate: 1000 Hz
 • Kytkimet: Omron D2FC-F-K (50 M)
 • Painikkeet: 6 ohjelmoitavaa painiketta
 • Kaapeli: 1,8 m kumikaapeli
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 7
 • Mitat: 111 x 61 x 42 mm
 • Paino: 110 g kaapelin kanssa / 85 g ilman kaapelia
 • Takuu: 24 kk


TUF Gaming K5

 • Liitettävyys: Langallinen, USB
 • Kytkimet: TUF Gaming Mech-Brane -kytkimet
 • Mitat: 460 x 218 x 40 mm
 • Paino: 1050 g
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 7
 • Takuu: 24 kk

Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/

 

 

 • EAN -koodi: 4718017151160
 • Telian tuotekoodi: 9078130
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP01A0-B0NA00
Video
11777
Asus TUF Gaming M5 & K5 Combo -tuotepaketti