Asus
Tarjous

ROG Theta Electret -pelikuulokkeet

90YH02GE-B1UA00 Katso videoarvostelut
 • Korkeatasoista ääntä tuottavat pelikuulokkeet irrotettavalla mikrofonilla
 • ROG Hybrid -pehmusteet tarjoavat erinomaisen äänieristyksen tehden kuulokkeiden käytöstä erittäin mukavan
 • Laaja yhteensopivuus – PC, MAC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, mobiililaitteet

Tue yrittäjää! Kaupan päälle 30 € lahjakortti valitsemaasi, kampanjassa mukana olevaan yritykseen. Lue lisää ja katso yritykset täältä. Lahjakortteja rajoitettu erä. Lahjakortti voimassa 31.12.2020 asti.

Tsekkaa kaikki kesäaletarjoukset täältä.

Lahjakortin ehdot

Kaupan päälle 30 € Tue yrittäjää -lahjakortti

Telia tarjoaa ajalla 22.6. - 29.7.2020 ostettujen, kampanjassa erikseen merkittyjen tuotteiden yhteydessä 30 € arvoisen Tue yrittäjää -lahjakortin kaupan päälle kuluttaja-asiakkailleen. Lahjakortilla voi maksaa kampanjassa mukana olevien yrittäjien tavaroita tai palveluita kokonaan tai osittain. Lahjakortti on käytettävä kerralla eikä mahdollisesti ylijäävästä osuudesta tehdä palautuksia asiakkaalle. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Kampanjaehdot ja mukana olevat yrittäjät ovat nähtävillä osoitteessa telia.fi/tueyrittajaa. Lahjakortti ei ole käytettävissä yrittäjien verkkokaupoissa. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden maksamiseen. Lahjakortti liittyy asiakkaan Telialta ostamaan tuotteeseen. Mikäli asiakas peruuttaa Telian etämyyntikanavassa tekemänsä tuotteen tilauksen, ei asiakkaalla ole oikeutta hyödyntää lahjakorttia. Jos asiakas on ehtinyt käyttää lahjakortin, varaa Telia oikeuden veloittaa lahjakortin arvon asiakkaalta. Lahjakortteja jaetaan kampanja-aikana rajoitettu 10 000 kappaleen erä ja korkeintaan 8 kpl per asiakas. Kampanjatuotteet voivat vaihdella kampanja-aikana. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 asti.

Lue lisää ja katso mukana olevat yritykset osoitteesta www.telia.fi/tueyrittajaa.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
299 €
219
Tarjous voimassa 29.7. asti. Rajoitettu erä.
Maksan osissa
6,09€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 219 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
9,13€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 219 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
18,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 219 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
219€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 219 €.

1 kk. Korko 0 %

Nyt kaupan päälle!

Tue yrittäjää -lahjakortti
Tue yrittäjää -lahjakortti
Tuotekuvaus

Asus ROG Theta Electret -pelikuulokkeet

 

Viimeisintä tekniikkaa edustavien ROG Theta Electret -pelikuulokkeiden elektreettielementtiteknologia ja ilmatiiviit Essence-bassoelementit tarjoavat yhdessä poikkeuksellisen audiofiilitason äänen, joka todella tempaisee sinut pelimaailmaan ja tuo rakastamasi musiikin luoksesi. Kuulokkeet ovat täysin DAC- ja AMP-yhteensopivat. Audiofiileille ja pelaajille suunnitellut vankkarakenteiset ja huippulaadukkaat ROG Theta Electret -kuulokkeet tuottavat erittäin korkeatasoisen äänen ja vievät sinut täysin pelin maailmaan.

Elektreettielementit tarjoavat huomattavasti tehokkaamman suur- ja keskitaajuusäänien toiston kuin neodyymimagneettielementit, jotka ovat muotoilunsa vuoksi alttiita tärinän aiheuttamille häiriöille.

ROG Theta Electret -kuulokkeiden hifitasoinen hopeoitu kuparilanka takaa puhtaamman äänen sekä avaran ja aidontuntuisen äänikuvan. Koska hopeoidun kuparilangan energiahäviö on erittäin pieni muun tyyppisiin äänikaapeleihin verrattuna, se tuottaa laadukkaimman äänimaailman säilyttämällä lähdemateriaalin suurtaajuusalueen.

ROG Theta Electret -pelikuulokkeet on varustettu irrotettavalla johtavien viestintäsovellusten sertifioimalla yksisuuntaisella sankamikrofonilla, joka on suunniteltu tuottamaan selkeä ääni pelinaikaiseen kommunikointiin. Äänisignaalin siirtoteknologia takaa, että pelinaikainen kommunikointisi sujuu ilman äänen vääristymistä. Toiseen korvakuppiin integroidun intuitiivisen hallintapainikkeen avulla voit puolestaan mykistää mikrofonin välittömästi pelaamista keskeyttämättä.

ROG Theta Electret -kuulokkeiden ROG Hybrid -pehmusteet tarjoavat erinomaisen äänieristyksen ja tekevät kuulokkeiden käytöstä erittäin mukavaa. Näiden uudistettujen ja entistä pehmeämmästä materiaalista valmistettujen pehmusteiden erityinen nopeasti jäähtyvä kangas ja 100-prosenttinen synteettinen proteiininahka tarjoavat yhdessä poikkeuksellista käyttömukavuutta ja äänieristystä. Nopeasti jäähtyvä muotoilu vähentää syntyvän lämmön määrää 25 prosentilla, joten voit nauttia pitkistäkin pelisessioista viileämmissä merkeissä. Pehmusteiden ergonominen käänteinen D:n muoto ja kuulokkeiden optimoitu puristusvoima takaavat, että kuulokkeet tuntuvat napakoilta ja mukavilta. Kuulokkeiden muotoilu vähentää käyttäjän päähän kohdistuvaa painetta, joten kuulokkeet soveltuvat hyvin myös silmälaseja käyttäville pelaajille ja tekevät peli- ja kuuntelukokemuksesta entistä miellyttävämmän.

ROG Theta Electret -kuulokkeet on varustettu kahdentyyppisillä ROG Hybrid -pehmusteilla, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Toinen pehmustepari on valmistettu synteettisestä proteiininahasta sekä nopeasti jäähtyvästä ja hengittävästä verkkokankaasta. Nämä pehmusteet ovat myös ohuita ja pehmeitä ja soveltuvat täydellisesti liikkeellä tapahtuvaan pelaamiseen. Toiset pehmusteet ovat paksumpia, mutta niissä on toisaalta myös enemmän nopeasti jäähtyvää kangasta, mikä parantaa pehmusteiden käyttömukavuutta ja tekee niistä ihanteelliset maratonpelisessioihisi.

Alumiiniseoksesta valmistetut korvakupit ja panta ovat kestävämpiä ja poistavat lämpöä tehokkaammin pitkäaikaisen pelaamisen tiimellyksessä. ROG Theta Electret -kuulokkeet tukevat useita erilaisia pelialustoja, kuten PC, Mac, matkapuhelin, PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch

Tekniset tiedot
 • Liitin: 3,5 mm komboliitin
 • Elementti: 45 mm neodyymimagneetti, 120 mm Electret
 • Mikrofoni: uni-directional, taajuusvaste 100 ~ 10 000 Hz, herkkyys -40 dB
 • Impedanssi: 32 Ohm
 • Taajuusvaste: 20 ~ 40 000 Hz
 • Kaapeli: 1,5 m 3,5 mm -kaapeli, 1,2 m 3,5 mm -audio/mikrofoni-jakokaapeli
 • Paino: 555 g
 • Yhteensopivuus: PC, MAC, Mobile, PS4, Xbox One, Nintendo Switch
 • Pakkauksen sisältö: ROG Theta Electret -kuulokkeet, irroitettava mikrofoni, käyttöopas, ROG Hybrid -pehmusteet, 3,5 mm audio/mikrofoni-jakokaapeli
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 4718017399609
 • Telian tuotekoodi: 9078094
 • Valmistajan tuotekoodi: 90YH02GE-B1UA00
Video
12366
Asus ROG Theta Electret -pelikuulokkeet