Verkkokaupassa on tilapäinen häiriö, jonka johdosta tilaukset saattavat epäonnistua. Korjaamme ongelmaa parhaillaan.

Asus

ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistö

 • Kompakti ja tyylikäs pelinäppäimistö ilman numeronäppäimistöä
 • Cherry MX Silent Red -mekaaniset kytkimet
 • Magneettikiinnitteinen rannetuki lisää ergonomiaa

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
159
Maksan osissa
4,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
6,63€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
13,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
159€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 159 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistö

ROG Strix Scope TKL Deluxe on kompakti, mekaaninen näppäimistö ilman numeronäppäimistöä, jossa on Xccurate Design -täsmämuotoilu – erityisen laaja Ctrl-näppäin, joka on helpompi tuntea ja löytää FPS-vimmasta. Cherry MX Silent Red -kytkimillä saadaan optimaalisempi tuntuma ja luotettavuus, kokoalumiinisella etulevyllä vahvuus ja tyyli sekä entistä mukautettavammalla Aura RGB -valaistuksella ROG-näppäimistöön, joten voit pelata Strix Scope TKL Deluxella kuin ammattilainen ja nousta taistelukentän väkijoukon yläpuolelle. Alumiininen etulevy, jossa ikonisella ROG-leikkaus estetiikka kestävyyttä varten ja tyyliä.

 

Tehty siirrettäväksi

ROG Strix Scope TKL Deluxe -näppäimistön kompakti ja kehyksetön muotoilu on ihanteellinen minimalisteille tai niille, jotka vain yksinkertaisesti tarvitsevat enemmän tilaa. Näppäimistössä on irrotettava kaapeli, jonka ansiosta saat se helposti pakattua ja kuljettua turvallisesti repussa. C-tyypin johto toimii myös mobiililaitteittesi latausjohtona matkalla.

 

Valmiina mihin vain

Pikapainikkeen ansiosta ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö sopii hyvin sekä pelaamiseen että päivittäiseen työskentelyyn. Ylimmän rivin näppäinten käyttötarkoitusta on helppo vaihtaa mediapainikkeiden ja toiminnallisten (Fn) näppäinten välillä – joten tilan vaihto työstä ja peliin on helppoa. Näppäimistössä on alumiininen etulevy, joka kestää päivittäistä käyttöä ja erottuu edukseen tyylikkyydellään. ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistön piilotuspainikkeen nopea painallus piilottaa kaikki sovellukset ja hiljentää äänet saman tien. Näin voit varmistaa yksityisyytesi tilanteen niin vaatiessa. Näppäimessä on helposti tunnistettava hupullinen hahmo. Kun painat sitä toisen kerran, pääset jatkamaan siitä, mihin jäit.

 

Cherry MX RGB -mekaaniset kytkimet

Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu ROG Strix Scope TKL -pelinäppäimistö tarjoaa tarkan mekaanisen tuntuman, jota pelaajat ja harrastajat rakastavat. Huippulaatuiset kytkimet on valmistettu Saksassa, ja ne tunnetaan optimaalisesta käyttötuntumastaan jokaisella painalluksella.

 

Sisäinen muisti

Tallenna jopa viisi mukautettua profiilia oletuskonfiguraation rinnalle ja käytä niitä milloin ja missä tahansa. Tallenna makrot lennossa ja liitä ne täysin ohjelmoitaviin näppäimiin.

 

Aura Sync -valaitus

ROG Strix Scope TKL -näppäimistö on täynnä eloisaa RGB-valaistusta, jota voit komentaa. Jokaisen näppäimen alla on RGB-LED, RGB-lukitusosoittimet ja RGB ROG -logo. Se jopa projisoi pysäyttävän RGB-alavalaisimen alhaalta, laajentaen valaistusta näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -valaistuksen ansiosta käytössäsi on koko värispektri ja laaja valikoima dynaamisia valotehosteita, joten voit luoda oman ainutlaatuisen järjestelmäsi. ROG Strix Scope TKL Deluxen valaistus on myös helposti synkronoitavissa laajan Aura-ekosysteemin kanssa, joten on helppo rakentaa peliympäristö, joka todella paistaa.

 

Magneettinen ja ergonominen rannetuki

ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistön mukana toimitetaan ergonominen rannetuki, jossa on pehmeä pehmuste. Keinonahalla päällystetty tuki tuntuu miellyttävän viileältä ja muotoutuu luonnollisesti kätesi asentoon. Vahvat magneetit pitävät pehmustetun tuen paikallaan pelin aikana. Se on myös helppo irrottaa silloin, kun joudut muuttamaan hyökkäysasentoasi tai pakkaat näppäimistön mukaasi.

 

Armory II

Armory II on parannettu ajuripohjainen ohjelmisto, joka tarjoaa laajemmat ohjausmahdollisuudet. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit virittää ROG Strix Scope TKL Deluxen helposti pelillisyytesi mukaan – luoda profiileja, mukauttaa värejä ja valaistustehoja, yhdistää näppäimiä, tallentaa makroja ja paljon muuta. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana.

Tekniset tiedot
 • Kytkimet: Cherry MX RGB Silent Red -mekaaniset kytkimet
 • Valaistus: Aura Sync -valaistus
 • Layout: TKL
 • Liitännät: USB 2.0
 • Muisti: Sisäänrakennettu – jopa 5 profiilia
 • Ohjelmisto: Armoury II
 • Anti-ghosting: 100 %, N-Key rollover
 • Ohjelmoitavat painikkeet: Kyllä, kaikki näppäimet ohjelmoitavissa
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10
 • Mitat: 356 x 136 x 40 mm (näppäimistö), 356 x 75 x 21 mm (rannetuki)
 • Paino: 860 g (johdolla)
 • Rannetuen paino: 170 g
 • Takuu: 24 kk
 • Myyntipakkauksen sisältö: ROG Strix Scope TKL Deluxe -näppäimistö, rannetuki, USB-C-johto, pika-aloitusopas, takuutiedot, 2 ROG logotarraa
 • Asiakastuki: Asus asiakaspalvelu puh. +358 969 379 690 (ark klo 9-18) | https://www.asus.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 4718017462365
 • Telian tuotekoodi: 9078028
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP00N5-BKNA00
Video
12365
Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe -pelinäppäimistö