Asus

ROG Strix Impact II -pelihiiri

 • Suorituskykyinen 6 200 DPI:n sensorilla varustettu pelihiiri
 • Sopii sekä vasen- että oikeakätiselle
 • AuraSync RGB -valaistus

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
49
Maksan osissa
1,37€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 49 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,05€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 49 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 49 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
49€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 49 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Asus ROG Strix Impact II -pelihiiri

 

Tehty erittäin monipuoliseksi

ROG Strix Impact II on kevyt ja monipuolinen molempikätinen pelihiiri, joka toimii erittäin sujuvasti. Hiiren kääntyvät painikkeet ja pehmeä kumijohto mahdollistavat nopeat napsautukset, herkän reagoinnin ja sujuvat liikkeet. Lisäksi 6 200 DPI:n sensori takaa äärimmäisen tarkkuuden. Impact II -pelihiiren ainutlaatuiset push-fit-kytkinliitännät pidentävät käyttöikää, nelitasoinen DPI-kytkin helpottaa herkkyyden säätämistä pelitapaasi sopivaksi ja osittain läpikuultava kuori viimeistelee tyylin.

Erittäin tarkka työkalu

ROG Strix Impact II -hiiri on suunniteltu yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, ja tuloksena on muotoilultaan molempikätinen ja kevyt (vaivaiset 79 grammaa painava) suorituskykyinen hiiri, josta saa mukavan otteen. Hiiren 6 200 DPI:n tarkkuudella varustettu sensori seuraa kätesi liikkeitä jopa 220 IPS:n nopeudella, ja osoittimen 1 000 Hz:n päivitysnopeus takaa nopean vasteen ja tarkan hallinnan ilman jälkeäkään viiveestä. Lisäksi Impact II -pelihiiressä on viisi ohjelmoitavaa painiketta, joiden avulla voit tehdä pelisi tai pelityylisi mukaisia säätöjä.

Kääntyvä painikemekanismi

Koska lyhyemmät liikeradat mahdollistavat nopeammat napsautukset, on ROG Strix Impact II -hiiri varustettu kääntyvillä painikkeilla. Mekanismi tasapainottaa painikkeet jousien ja metallisaranoiden avulla ja minimoi samalla painikkeiden ja kytkimien välisen etäisyyden. Näin liikeradat ja vasteajat pysyvät mahdollisimman lyhyinä, joten pääset jokaisella napsautuksella nauttimaan ylivoimaisesta nopeudesta, vasteesta ja johdonmukaisesta reagoinnista.

Pehmeä kumijohto

ROG Strix Impact II on varustettu pehmeällä kumijohdolla. Johdon pehmeä kuminen rakenne ja sileä viimeistely minimoivat vastuksen ja maksimoivat liikkeiden sujuvuuden, mikä tarkoittaa vähemmän ongelmia ja enemmän voittoja.

Nopeakäyttöinen DPI-painike

ROG Strix Impact II -pelihiiren DPI-painikkeen avulla voit vaihtaa nopeasti neljän eri herkkyysasetuksen välillä kolmessa kustomoitavassa profiilissa. Tämän lisäksi integroitu Aura RGB -valaistus vaihtaa väriä valintasi mukaisesti ja antaa visuaalisen merkin välittömästi, kun olet saavuttanut halutun herkkyystason.

Ainutlaatuiset push-fit-kytkinliitännät

Kytkinliitäntöjen ainutlaatuinen push-fit-muotoilu tekee ROG Strix Impact II -hiiren kytkimien vaihtamisesta helppoa. Tämän ominaisuuden ansiosta voit asentaa hiireen haluamasi kytkimet ja muokata samalla painallusvoimaa ja -vastetta. Myös kuluneiden ja rikkoutuneiden kytkimien vaihtaminen käy helposti, mikä pidentää hiiren käyttöikää.

Armoury II ja AuraSync RGB -valaistus

Asus Armoury II on tehostettu ajuripohjainen oheislaitteiden konfigurointiin tarkoitettu apuohjelma, joka tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti muuttaa ROG Strix Impact II -hiiresi asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi. Voit säätää esimerkiksi suorituskyky- ja pintakalibrointiasetuksia, ohjelmoida painikkeita ja määrittää niille toimintoja sekä kustomoida hiiren valoefektejä. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana. ROG Strix Impact II loistaa logoon, vierityspyörään ja hiiren etuosaan integroidun Aura RGB -valaistuksen ansiosta koko mitaltaan ja valaisee samalla taistelutantereesi. Käytössäsi on lähes loputon määrä eri värivaihtoehtoja ja dynaamisia valoefektejä sekä jopa kolme tallennettavaa profiilia, joiden avulla valitsemasi kokonaisuus pysyy aina mukanasi.

Tekniset tiedot
 • Liitäntä: USB
 • Tarkkuus: 6200 DPI
 • Maksimi nopeus: 220 IPS
 • Päivitysnopeus: 1000 Hz
 • Painikkeet: 5 ohjelmoitavaa painiketta + DPI-painike
 • Mitat: 120 x 62,5 x 39,5 mm
 • Paino 79 g (ilman johtoa)
 • Takuu: 24 kk
 • Myyntipakkauksen sisältö: Asus ROG Strix Impact II -pelihiiri, käyttäjän dokumentaatio, takuukortti
 • Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 4718017482738
 • Telian tuotekoodi: 9078110
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP01E0-B0UA00
Video
12368
Asus ROG Strix Impact II -pelihiiri