Asus

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeet

  • Pelikuulokkeet USB-liitännällä ja Bluetoothilla – valitse sinulle sopiva liitäntätapa
  • Kuule pieninkin rasahdus – hienosäädetyt Asus Essence -ajurit ja ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammiotekniikka virittää äänimaailman veitsenteräväksi
  • Todentuntuista ääntä napinpainalluksella – virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni
  • Sopii PC:lle, Macille, PS4:lle, Nintendo Switchille ja mobiilipelaamiseen

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
249
Maksan osissa
6,92€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
10,38€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
20,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
249€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 249 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Veitsenterävä äänimaailma

Asus ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeet sopivat monenlaiseen pelaamiseen. USB-liitännän kautta liität kuulokkeet kätevästi esimerkiksi tietokoneeseen, Playstation 4:ään tai Nintendo Switchiin. Bluetooth-yhteydellä nautit langattomasta musiikin kuuntelusta ja vastaat puheluihin kesken pelien. Voit kustomoida kuulokkeet omannäköisiksi Asus Aura RGB-valaistuksella. Käytössäsi on yli 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää ja neljä esiasennettua valoefektiä. Lisäksi voit synkronoida kuulokkeiden valaistuksen muiden Aura Sync -ominaisuudella varustettujen ROG-tuotteiden kanssa.

Todentuntuinen peliäänentoisto

Ääniteknikkojen hienosäätämien ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden ajurien ympärillä on tavallista kirkkaamman ja luonnollisemman äänentoiston takaava laaja tila ja ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammio. Ainutlaatuisen ASUS Essence -ajurin laaja 20–40 kHz:n taajuusvaste tuottaa uskomattoman voimakkaan basson ja optimoidut peliäänet. Kuulet pienimmätkin yksityiskohdat samalla, kun nautit avarasta ja lumoavasta äänimaailmasta. Virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni tuottaa todentuntuista ääntä yhdellä painikkeen painalluksella – ilman ylimääräisiä sovittimia tai ohjelmistoja. ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on digitaalinen puomimikrofoni, jonka ääntä prosessoiva algoritmi takaa selkeämmän pelinsisäisen kommunikaation. Mikrofonin taittaminen mykistää sen automaattisesti, minkä ansiosta asetuksia ei tarvitse muuttaa manuaalisesti.

Huippuluokan käyttömukavuus

Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden korvapehmusteita ei ole valmistettu perinteiseen tapaan kankaasta tai nahasta, vaan kuulokkeissa on ainutlaatuiset ROG Hybrid -korvapehmusteet, joissa keinonahka yhdistyy verkkokankaaseen. Tämä varmistaa huippuluokan käyttömukavuuden vaarantamatta laadukasta äänentoistoa. ROG Hybrid -korvapehmusteiden ergonominen ovaalimuoto eristää ääntä paremmin ja lisää käyttömukavuutta. Voit säätää äänenvoimakkuutta ja muita yleisiä asetuksia helposti intuitiivisella kuulokkeeseen sijoitetulla kosketusohjaimella.

Video
8663
Asus ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeet