Asus

ROG Strix Edge Nordic -hiirimatto

  • Pohjoismaista suunnittelua oleva suurikokoinen pelihiirimatto
  • Toimii täydellisesti sekä laser- että optisten sensorien kanssa
  • Mitat: 450 x 400 x 2 mm

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
29
Maksan osissa
0,81€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
1,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
2,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
29€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 29 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Asus ROG Strix Edge Nordic

 

Pohjoismaista suunnittelua

Pelikäyttöön suunnatuissa tuotteissa harvemmin näkee perinteistä pohjoismaista suunnittelua eli juuri sitä siistiä ja virtaviivaista designia, joka on meidän pohjoisen asukkaiden mieleen ja josta olemme ylpeitä. ROG Strix Edge Nordic Limited Edition -hiirimaton minimalistinen ulkomuoto on pohjoismaisen design-estetiikan mukainen ja se tarjoaa järisyttävää suorituskykyä peleihin pikselintarkalla hiirenliikkeellä ja mahdollistaa aivan huippuluokan kontrollin.

Tarkkaa ja sulavaa liikettä

Kukaan ei halua ampua huteja pelatessaan, varsinkaan jos hiirimatto on syypää. ROG Strix Edge Nordic Limited Edition varmistaa, että tämä ei enää ole huolenasi. Pikkutarkasti punottu tekstiilipinta toimii täydellisesti sekä laser- että optisten sensorien kanssa, jolloin hiiren liike on tarkkaa ja nopeaa. Pinta varmistaa myös sen, että pelihiiresi liukuu maton päällä sulavasti. Pikselintarkka kontrolli on taattu asetuksilla kuin asetuksilla.

Tehty kestämään

ROG Strix Edge Nordic Limited Editionin musta kumipohja tarttuu allaan olevaan pintaan, joten sinun ei enää tarvitse huolehtia hiirimaton lähtevän vahingossa seikkailemaan kesken pelin. Kontrolli pysyy koko ajan, vaikka pelisessiosi olisi miten intensiivinen. Rispaantumista estävä ompelutekniikka suojaa hiirimattoa vuosienkin käytön ajan.

Liikkeen vapaus

ROG Strix Edge Nordic Limited Edition on suunniteltu tarjoamaan supersulavaa liukumista, riittävästi kitkaa ja tarpeeksi tilaa hiiren liikkeille. Se on helposti mukana kulkeva hiirimatto, mitoiltaan 450 x 400 mm, ohut sekä kevyt, ja se tarjoaa vankan peliperustan missä ja milloin tahansa. Hiirimaton sijoittamiseen on myös joustavasti vaihtoehtoja; sen voi asettaa pöydänreunan yli, jotta terävät reunat eivät käy käsivarteen, ja silti tilaa hiiren liikuttamiseen on enemmän kuin tarpeeksi. Kaiken kaikkiaan tuloksena on mitä mukavin pelikokemus, kun hiirimatto tarjoaa mahdollisuudet korkeaan suorituskykyyn missä tahansa pelitilanteessa.

Tekniset tiedot
  • Mitat: 450 x 400 x 2 mm
  • Paino: 260 g
  • Asiakastuki: Asus asiastuki ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/
  • EAN -koodi: 4718017341165
  • Telian tuotekoodi: 9078100
  • Valmistajan tuotekoodi: 90MP00T2-B0UA00
Video
11883
Asus ROG Strix Edge Nordic -hiirimatto