Asus

ROG Pugio II Wireless -langaton pelihiiri

 • Kestävillä Omron-kytkimillä varustettu pelihiiri
 • Sopii sekä vasen- että oikeakätiselle
 • Kolmitilainen langaton tai langallinen yhteys

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
109
Maksan osissa
3,03€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 109 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,55€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 109 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
9,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 109 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
109€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 109 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Asus ROG Pugio II Wireless -langaton pelihiiri

 

Eliitille valaistu

Kummalla tahansa kädellä käytettävä ROG Pugio II -pelihiiri on kasvattanut tasoaan saavuttaakseen paikkansa nopeimpien, vahvimpien ja hienostuneimpien pelaajien ykkösvalintana. Alkuperäisen Pugion tunnusomaisen tyylin perineessä uunituoreessa Pugio II:ssa on kolmitilainen langaton tai langallinen yhteys, muokattavat sivupainikkeet, ja se tarjoaa pitkän akun keston tauottomiin pelisessioihin. Pugio II:n kevyt muotoilu, seitsemän määritettävää painiketta ja integroitu Aura RGB -valaistus tekevät siitä kaikkien eliittipelaajien tehokkaan kädenjatkeen.

Kolmitilainen liitettävyys

ROG Pugio II tarjoaa täydellisen, joustavan liitettävyyden: erittäin nopea 2,4 GHz, energiatehokas Bluetooth LE ja langallinen USB. Hiiren pohjassa sijaitseva kätevä radiokytkin takaa, että vaihto lennossa 2,4 GHz:n ja Bluetooth LE:n välillä akun keston maksimoimiseksi vie vain hetken. Pelaa päivät läpeensä! Jopa 69 tuntia* peliaikaa, kun yhteys on kytketty 2,4 GHz:n kautta tai mykistävät 100 tuntia* kytkettäessä Bluetooth LE:n kautta.

SmartHop-tekniikka

ROG Pugio II skannaa radiotaajuuksia tuhat kertaa sekunnissa ja käyttää Asus SmartHop -tekniikkaa tunnistamaan ja välttämään 2,4 GHz:n kaistaa ympäröiviä ruuhkia ja häiriöitä. Tällä tavoin se voi siirtyä sulavimmille kanaville saumattomasti ja reaaliajassa, varmistaen vahvat ja vakaat yhteydet riippumatta siitä, minne menet tai mitä muita laitteita ympärilläsi on.

Toimintavalmis tarkkuus

ROG Pugio II -pelihiiri on suunniteltu pelaajien eliitille. Siihen on pakattu huippuluokan 16 000 dpi:n optinen anturi äärimmäiseen tarkkuuteen: jopa 400 tuumaa sekunnissa (ips) seurantaan ja 40 g:n kiihtyvyys, sekä kääntyvä painikemekanismi nopeaan reagointiin ja tarkkaan suoritukseen – näillä eväillä voitto on jo näpeissäsi.

Määritettävät magneettiset sivupainikkeet

Määritettävissä olevat magneettiset painikkeet molemmissa reunoissa tekevät tästä todella monipuolisen ja ergonomisen pelihiiren. Tämän asetuksen ansiosta Pugio II:n mukauttaminen on helppoa, joten voit pitää jopa neljää painiketta samanaikaisesti tai poistaa sivupainikkeet käytöstä kokonaan. Se on päivitetty hiljattain tasaisemmalla, ergonomisemmalla viimeistelyllä käyttömukavuuden parantamiseksi.

Räätälöi Pugio II mieleiseksesi

Pugio II -hiiressä on magneettinen kansi. Irrotettava magneettinen ylälevy liukuu nopeasti ja helposti pois ilman, että tarvitsisit työkaluja. Ainutlaatuinen työntöliittimien muotoilun ansiosta voit vain pudottaa haluamasi käyttövoiman ja vastuksen mukaiset kytkimet paikoilleen – tai vaihda kuluneet tai rikkoutuneet kytkimet Pugio II:n käyttöiän pidentämiseksi. Pugio II -hiiressä on  erittäin kestävät kytkimet. Pugio II ottaa hyödyn irti erittäin kestävistä Omron-kytkimistä, joiden luokitus on 50 miljoonaa napsautusta, taaten erinomaisen, pitkäaikaisen suorituskyvyn. ROG-logo edustaa hiireä ylpeänä, ja lisäksi mukana on myös tyhjä merkki, joka on valmis muokattavaksesi. Hiiressä on myös integroitu säilytyspaikka langattomalle dongelillesi pitäen sen siistinä ja turvassa.

DPI vierittämällä

ROG Pugio II:ssa on ainutlaatuinen DPI-vieritysominaisuus, jonka avulla voit säätää tarkkuutta helposti ilman ohjelmistoa. Pidä vain DPI-painiketta painettuna ja rullaa sitten vierityspyörää säätääksesi herkkyyden vapaasti. Tämä mahdollistaa kaiken ultranopeista iskuista hitaisiin, vakaisiin pyyhkäisyihin. Vaihtoehtoisesti voit vain napsauttaa painiketta selataksesi neljän esiasetetun DPI-tason välillä. Huomaa, että ROG Pugio II:n valaistus muuttuu heijastamaan nykyistä DPI-asetusta.

Seitsemän ohjelmoitavaa painiketta 

Kaikki seitsemän painiketta ovat määritettävissäsi, joten voit suorittaa makroja, suosikkitoimintoja tai monimutkaisia liikkeitä yhdellä napsautuksella.

Mukana kolme muistipaikkaa 

Määritä haluamasi DPI, valaistus ja muut asetukset ja tallenna ne laitteen muistiin, niin olet aina toimintavalmiina.

Aura RGB -valaistus

Asus Aura RGB -valaistus on sisäänrakennettu ja valmiina tekemään ROG Pugio II:sta kirjaimellisesti loistavan. Tällä alkuperäisen Pugio-hiiren olennaisen estetiikan ja suunnittelun perineellä pelihiirellä voit nauttia seitsemästä eri dynaamisesta valotehosteesta. Vaihtoehtoisesti voit mennä vieläkin pidemmälle räätälöinnissä ja luoda omia tehosteitasi, jotka sovitetaan helposti pelikokoonpanoosi Aura Syncin avulla.

Lisävarustelaukku

Mukana toimitettavassa lisävarustelaukussa on omat taskut lisäkytkimille, painikkeille ja pinseteille, eli se pitää koko settisi turvassa ikoniseen ROG-tyyliin.

Tekniset tiedot
 • Liitäntä: Langallinen USB Type-C / Langaton RF 2,4 GHz / langaton Bluetooth
 • Tarkkuus: 100 - 16 000 dpi optinen sensori
 • Nopeus: 400 IPS
 • Kiihtyvyys: 40 G
 • Responsiivisuus: 1000 Hz polling rate (Bluetooth 125 Hz)
 • Kytkin: Omron D2FC-F-K (50M)
 • Akun kesto: jopa 68 tuntia (langaton 2,4 GHz -tila), jopa 100 tuntia (langaton Bluetooth-tila)
 • Painikkeet: 7 ohjelmoitavaa painiketta + DPI-painike + BT-parituspainike
 • Kaapeli: 2 m USB Type C -kaapeli
 • Käyttöjärjestelmätuki: Windows 10
 • Mitat: 126 x 57 x 40 mm
 • Paino: Noin 102 g
 • Takuu: 24 kk
 • Pakkauksen sisältö: ROG Pugio II -pelihiiri, USB-kaapeli (2 metriä), USB-dongle, tarvikelaatikko, 2 kpl Omron-kytkimet, 4 kpl vaihdettavia sivunappien suojia, pikaopas, takuukortti
 • Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 4718017484886
 • Telian tuotekoodi: 9078049
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP01L0-BMUA00
Video
12367
Asus ROG Pugio II Wireless -langaton pelihiiri