Asus

ROG Gaming Bundle -tuotepaketti

  • Ammattilaistason paketti välineiltään paljon vaativalle pelaajalle
  • Premium-luokan Cherry MX RGB-kytkimillä varustettu ROG Strix Flare -mekaaninen pelinäppäimistö
  • ROG Gladius Origin II -pelihiiri ensiluokkaisen tuntuman tarjoavilla Omron-kytkimillä ja 12000 DPI:n optisella sensorilla
  • Jättikokoinen ENCE XXL -hiirimatto takaa että tilaa riittää - koko huima 90 x 44 cm!

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
299
Maksan osissa
8,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
12,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
24,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
299€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

ROG Strix Flare on laadukkailla Saksassa valmistetuilla mekaanisilla Cherry MX RGB -kytkimillä varustettu pelaajan ja aktiivikäyttäjän näppäimistö. Premium-kytkimet tarjoavat optimaaliset painallusominaisuudet ja erinomaisen vasteen jokaisella painalluksellasi. Näppäimistön RGB-valaistus on näppäinkohtainen, jonka lisäksi siitä löytyy molemminpuolinen pohjahehku, joka ulottaa valaistuksen myös näppäimistön ulkopuolelle. Aura Sync -toiminnon ansiosta käytettävissäsi ovat koko värispektri ja monet dynaamiset valotehosteet, joilla voit tehdä näppäimistöstä ainutlaatuisen. Lisäksi voit synkronoida Strix Flaren valaistuksen Aura-ekosysteemin kanssa, jolloin saat peliympäristösi todella hehkumaan. Näppäimistön yläosassa on paikka erityiselle laatalle, johon voit suunnitella ja luoda yksilöllisen tunnuslaatan esimerkiksi logollesi tai pelinimimerkillesi. Voit hallita ääniasetuksia helposti poistumatta pelistä tai irrottamatta otetta hiirestäsi. Tasaisesti vieritettävä äänenvoimakkuuspyörä ja erilliset medianäppäimet sijaitsevat perinteisestä sijoittelusta poiketen näppäimistön vasemmalla puolella. Näppäimistön pehmeä rannetuki tarjoaa lisätukea ja mukavuutta. Se kiinnittyy näppäimistöön saumattomasti, joten Strix Flare näyttää yhtä hyvältä tuen kanssa kuin ilmankin. Tarvittaessa rannetuki on myös irroitettavissa. Näppäimistöstä löytyy myös USB-läpimenoportti, johon kiinnität esimerkiksi pelihiiren, peliheadsetin tai muita laitteita.

ROG Gladius II Origin -pelihiiri on oikeakätisille pelaajille ergonomisesti suunniteltu työväline. Huipputarkka 12000 dpi:n optinen sensori, kahden askeleen kustomoitava DPI-säädin sekä huippulaadukas Alps-rulla takaavat erinomaisen tuntuman peleissä kuin myös verkon aalloilla surffatessa. Hiiri on käsitelty hikeä ja likaa hylkivällä pinnoitteella, joten hiiri pysyy hyppysissäsi pidempienkin pelirupeamien aikana. Gladius II Origin on varustettu huippulaadukkailla japanilaisilla Omron-kytkimillä, jotka erinomaisen vasteen lisäksi tarjoavat myös jopa 50 miljoonan painalluksen eliniän. Mikäli naputtelusi on erityisen intensiivistä, tulee pakkauksessa kaksi ylimääräistä kytkintä mukana. Gladius II -pelihiiressä on viisi fyysistä näppäintä, jotka kaikki ovat kustomoitavissa mihin tahansa toimintoihin ROG Armoury -käyttöliittymän kautta. Sisäänrakennetun muistitilan ansiosta asetuksesi ovat aina tallessa, mihin tahansa tietokoneeseen hiiren kytketkään.

Video
9650
Asus ROG Gaming Bundle -tuotepaketti