Verkkokaupassa on tilapäinen häiriö, jonka johdosta tilaukset saattavat epäonnistua. Korjaamme ongelmaa parhaillaan.

Asus

ROG Falchion -pelinäppäimistö

 • Sopii vaativallekin pelaajalle - ensiluokkaiset Cherry MX Red -kytkimet
 • Kaksi liitäntätapaa ja jopa 450 tunnin akunkesto
 • 65 % -kokoinen näppäimistö ei vie liikaa pöytätilaa

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
169
Maksan osissa
4,70€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 169 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
7,05€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 169 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 169 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
169€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 169 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Asus ROG Falchion -pelinäppäimistö

ROG Falchion on 65 % -kokoinen mekaaninen näppäimistö, jossa on vuorovaikutteinen kosketuspaneeli ja innovatiivinen, kaksitoiminen suojakansi. Näppäimistössä on kestävät PBT-muovista kaksoisvaletut ROG-näppäinhatut sekä mekaaniset Saksassa valmistetut Cherry MX Red -kytkimet, jotka varmistavat tarkat ja tunnokkaat painallukset. ROG Falchion käyttää pelikäyttöön suunniteltua 2,4 GHz:n RF-yhteyttä, jonka vastenopeus on 1 ms, ja sen akku kestää jopa 450 tuntia yhdellä latauksella.

 

Kompakti koko interaktiivisella kosketuspaneelilla

ROG Falchion on 65 %:n kokoluokkaa, vain 306 mm pitkä, antaen käyttöösi kaikki normaalin näppäimistön toiminnot viemättä liikaa pöytätilaa. Näppäimistön vasemmalla puolella olevan innovatiivisen kosketuspaneelin avulla voit helposti säätää äänenvoimakkuutta tai luoda pikavalintoja sovellusten vaihtoon tai kopiointiin ja liittämiseen. Voit myös ohjelmoida kosketuspaneelin makronäppäimeksi helpottamaan pelaamistasi.

 

Cherry MX Red -kytkimet ROG-näppäinhatuilla

ROG Falchion käyttää Cherry MX Red -kytkimiä, jotka antava sinulle sekä pelaajien että innokkaiden harrastajien suosiman tarkan mekaanisen tuntuman. Huippuluokan saksalaisvalmisteiset kytkimet ovat kuuluisia optimaalisesta toiminnastaan ja reagoinnistaan jokaiseen painallukseen. Laadukkaan tuntuman viimeistelevät kaksoisvaletut ROG PBT -näppäinhatut. Näppäinten suunnittelua on optimoitu käyttämällä keskikorkeita näppäinhattuja ja lyhyempää vartta, mikä vähentää näppäinten heilumista ja saat mukavamman käyttökokemuksen.

100 % anti-ghostin ja N-key rollover varmistavat, että jokainen painallus rekisteröidään erikseen siitä, riippumatta montaako näppäintä painat. Voit halutessasi poistaa kosketuspaneelin ja Windows-näppäimen käytöstä ja nauttia pelaamisesta ilman häiriöitä.

 

Kaksi liitäntätapaa ja jopa 450 tunnin akunkesto

Voit yhdistää ROG Falchion -pelinäppäimistön, joko lähes viivettömän 2,4 GHz:n RF-yhteydellä tai langallisesti USB:llä. ROG Falchionissa on jopa 450 tunnin akunkesto ja pikalatausominaisuuden ansiosta saat ladattua jopa 32 tuntia käyttöaikaa vain 30 minuutin latauksella.

 

Innovatiivinen suojakansi ja RGB-valaistus

Läpinäkyvä, polygarbonaatista valmistettu suojus tarjoaa erinomaista suojaa, kun laitat ROG Falchion -näppäimistösi varastoon tai otat sen mukaan laneille. Voit myös asettaa suojuksen näppäimistön alle, jolloin alapuolen RGB-valaistuksen ilme muuttuu. Aura Sync RGB:n avulla voit ohjata koko värispektriä sekä monia erilaisia dynaamisia valoefektejä, joten voit tehdä näppäimistöstäsi täysin omannäköisesi.

Armoury Crate -ohjelmistolla voit Aura Syncin avulla synkronoida kaikki Aura sync -yhteensopivat laitteesi, jolloin saat luotua järjestelmääsi yhtenäisen valaistuksen. Armoury Cratella voit myös muokata käyttäjäprofiileja, muuttaa näppäinten toimintaa, tallentaa makroja ja jopa seurata laitteiston tietoja pelin aikana. Voit tallentaa ROG Falchion -pelinäppäimistöösi jopa kuusi profiilia, joista enintään viisi voi olla täysin muokattuja.

Tekniset tiedot
 • Kytkimet: Cherry MX RGB Red -mekaaniset kytkimet
 • Valaistus: Aura Sync RGB -valaistus
 • Liitännät: 2,4 GHz RF -yhteys, USB
 • Muisti: Sisäänrakennettu – jopa 6 profiilia
 • Ohjelmisto: ROG Armoury
 • Anti-ghosting: 100 %, N-Key rollover
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows 10
 • Mitat: 305 x 101 x 38,5 mm
 • Paino: 520 g (ilman kaapelia)
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: Asus huolto- ja tukipalvelu ma - pe klo 10.00 - 18.00. Puh: +358 (0)9 69 37 96 90 | https://www.asus.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 4711081027492
 • Telian tuotekoodi: 9098203
 • Valmistajan tuotekoodi: 90MP01Y0-BKNA01
Video
13792
Asus ROG Falchion -pelinäppäimistö