Apple
Tilapäisesti loppu

Watch Series 3 GPS Space Grey 38mm

  • treenikaveri potenssiin kaksi – älykäs valmentaja ja treenidatapankki samassa 
  • sulje ympyräsi joka päivä – aktiivisuusympyrät näyttävät päivän tavoitteesi ja tsemppaava tekoälyvalmentaja auttaa saavuttamaan ne
  • aina samalla pulssilla kanssasi – seuraa kehosi toimintaa sykkeestä hengitykseen monipuolisesti ja tarkasti suoraan kellosta.

Valitse väri: tähtiharmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
309
Maksan osissa
8,59€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 309 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
12,88€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 309 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
25,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 309 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
309€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 309 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Vie treenaaminen uudelle, älykkäämmälle tasolle

Apple Watch Series 3 on treenikaveri, joka vie liikuntaharrastuksesi kokonaan uudelle, entistä älykkäämmälle tasolle. Kello on samalla sekä älykäs valmentaja että datapankki, josta löydät kaikki tiedot juoksulenkkiesi pituuksista ja korkeuseroista sydämesi lepo- ja treenisykkeisiin. Kellon sisäinen GPS tallentaa ulkoilmatreenisi matkan, nopeuden sekä reitin ja korkeusmittari seuraa kellontarkasi lenkkireittisi korkeusvaihteluita. Olipa lajisi sitten juoksu, uinti, pyöräily tai HIIT-intervalliharjoittelu, uinninkestävän Apple Watchin avulla seuraat harjoittelusi tuloksia ja dataa tarkasti sekä monipuolisesti treenityypistä riippumatta, lenkkipoluilla tai uima-altaissa.

Sulje ympyräsi joka päivä

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.

Kuuntele kehoasi ja lempimusiikkiasi

Suoraan ranteeseesi ladattavien treenibiisien lisäksi Apple Watch auttaa sinua kuuntelemaan tarkemmin myös kehoasi, niin rehkiessä kuin levätessä. Kellon sykemittari on kirjaimellisesti jatkuvasti pulssillasi ja hengityssovellus opastaa sinua tarpeen vaatiessa hengittämään syvempään ja rauhallisemmin. Paitsi lenkkipoluilla tsemppaava koutsi, on Apple Watch myös hyvinvointiasi tarkkaileva elämäntapavalmentaja ja kelloon saatavilla olevien terveyssovellusten määrä onkin lukematon.

Kun sinulla on asiaa, Apple Watch kuuntelee

Kun olet liikkeessä, voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan kellosta tai kysyä Siriltä vaikka lähimmän kuntosalin aukioloaikoja matkoillasi.

Video
8998
Apple Watch Series 3 GPS Space Grey 38mm