Apple
Tilapäisesti loppu

Watch Series 3 GPS + Cellular 38mm

  • Jätä puhelin kotiin, striimaa musiikkia kellolla, maksa Apple Paylla - eSIMillä varustettu Apple Watch ja Telian Multi-palvelu tekee nämä mahdolliseksi. Lue lisää
  • Treenikaveri potenssiin kaksi – älykäs valmentaja ja treenidatapankki samassa 
  • Aina samalla pulssilla kanssasi – seuraa kehosi toimintaa sykkeestä hengitykseen monipuolisesti ja tarkasti suoraan kellosta

Lue eSIM-ominaisuudella varustettujen Apple Watch:ien esittely Yhteisöstä

Mobiiliyhteys kelloon nyt 3 kk 0 €  (Yhteys Multi -palvelu 3 kk 0 €, jonka jälkeen 7,90 €/kk. Palvelu on tilattavissa iPhonen Watch-sovelluksesta.)

Valitse väri: harmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
409 €
339
Maksan osissa
9,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,13€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
28,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
339€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Vie treenaaminen uudelle, älykkäämmälle tasolle

Apple Watch Series 3 on treenikaveri, joka vie liikuntaharrastuksesi kokonaan uudelle, entistä älykkäämmälle tasolle. Kello on samalla sekä älykäs valmentaja että datapankki, josta löydät kaikki tiedot juoksulenkkiesi pituuksista ja korkeuseroista sydämesi lepo- ja treenisykkeisiin. Kellon sisäinen GPS tallentaa ulkoilmatreenisi matkan, nopeuden sekä reitin ja korkeusmittari seuraa kellontarkasi lenkkireittisi korkeusvaihteluita. Olipa lajisi sitten juoksu, uinti, pyöräily tai HIIT-intervalliharjoittelu, uinninkestävän Apple Watchin avulla seuraat harjoittelusi tuloksia ja dataa tarkasti sekä monipuolisesti treenityypistä riippumatta, lenkkipoluilla tai uima-altaissa.

Sulje ympyräsi joka päivä

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.

Kuuntele kehoasi ja lempimusiikkiasi

Suoraan ranteeseesi ladattavien treenibiisien lisäksi Apple Watch auttaa sinua kuuntelemaan tarkemmin myös kehoasi, niin rehkiessä kuin levätessä. Kellon sykemittari on kirjaimellisesti jatkuvasti pulssillasi ja hengityssovellus opastaa sinua tarpeen vaatiessa hengittämään syvempään ja rauhallisemmin. Paitsi lenkkipoluilla tsemppaava koutsi, on Apple Watch myös hyvinvointiasi tarkkaileva elämäntapavalmentaja ja kelloon saatavilla olevien terveyssovellusten määrä onkin lukematon.

Kun sinulla on asiaa, Apple Watch kuuntelee

Kun olet liikkeessä, voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan kellosta tai kysyä Siriltä vaikka lähimmän kuntosalin aukioloaikoja matkoillasi.

Mikä on eSIM?

eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Sen avulla voit saada tutun puhelinnumerosi toimimaan myös Apple Watchissa.

Mobiiliyhteys Apple Watchissa edellyttää, että sinulla on Telian liittymä puhelimessasi ja puhelimesi tulee olla iPhone 6 tai uudempi iPhone-puhelin. Mobiiliyhteyden käyttöönotto tapahtuu liittämällä ensin kello ja puhelin pariksi ja sitten kytkemällä Yhteys Multi -palvelu käyttöön iPhonen Watch -sovelluksella.

Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta www.telia.fi/applewatch

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 190198804310
  • Telian tuotekoodi: 9073538
  • Valmistajan tuotekoodi: MTGP2FS/A
Video
10226
Apple Watch Series 3 GPS + Cellular 38mm