Apple
Loppuerä

Watch Nike+ Series 4 GPS Space Grey 44mm

  • Päivitä kellosi, päivitä itsesi – isommalle näytölle mahtuu enemmän informaatiota toiminnastasi ja päivitetty sykeanturi varoittaa, jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti
  • Pitää huolta terveydestäsi, monella tavoin – kaatumisentunnistus, SOS-hätätila ja entistä enemmän erilaisia tapoja mitata treenituloksia joogasta patikointiin tai juoksulenkkien askeltiheyteen
  • Pysy motivoituneena ja tavoitettavissa – saavuta asettamasi kuukausihaasteet, täytä päivittäiset aktiivisuusympyrät ja soita puheluita suoraan ranteesta

Älykellot esittelyssä – Samsung Galaxy Watch vs. Apple Watch. Lue lisää Yhteisöstä.

Valitse väri: tähtiharmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
469
Maksan osissa
13,03€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 469 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
19,55€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 469 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
39,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 469 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
469€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 469 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS Space Grey 44mm

Ensimmäinen muutos jonka Apple Watch Series 4 –kelloista huomaa, on sen entistä isompi näyttö. Mutta tärkeämpää on kuitenkin se, mitä informaatiota näytölle mahtuu. Lukuisten uusien treeni- ja mittaustilojen lisäksi kello tuottaa entistäkin tarkempaa dataa sen tärkeimmän lihaksen, eli sydämen kunnosta. Päivitetty sykemittari ilmoittaa esimerkiksi jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti.

 

Pitää huolta terveydestäsi, monella tavoin

Tuttuun tapaan Apple Watch Series 4 –kellostakin löytyy lukuisia toimintoja, joiden avulla motivoida pitämään terveydestään parempaa huolta. Mutta nyt kello tekee sitä myös konkreettisesti. Jos kaadut, kello tunnistaa sen ja ottaa yhteyttä hätänumeroon automaattisesti, mikäli et erikseen hylkää soittoa. Pehmeämmän tavan henkisen terveyden huoltamiseen taas tarjoaa kellon hengitysharjoitussovellus.

 

Ei lajilla väliä, liikunnalla on

Olitpa maratonaari tai satunnaisuimari, joogaaja tai patikoija, vedenkestävästä Apple Watch Series 4 –kellosta löytyy entistä useammalle lajille räätälöityjä treenisovelluksia, joiden kautta seuraat tavoitteidesi täyttymistä ja kalorien palamista. Jos taas olet intohimoisen pikkutarkasti juoksemiseen suhtautuva treenaaja, hyviä uutisia: kello mittaa nyt myös vauhtiasi suhteessa tavoiteaikaan ja askeltiheyttäsi. Jos taas olet enemmänkin lajirajoista piittaamaton hyötyliikkuja, kello tunnistaa senkin ja ehdottaa sopivaa treenitilaa suoritustasi mittaamaan.

 

Pysy motivoituneena ja tavoitettavissa

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.  Ja koska mikään ei motivoi liikkumaan kuin pieni haaste, nyt voit haastaa myös Apple Watch Series 4 –kelloa käyttävän kaverisikin täyttämään päivän aktiivisuusrannekkeita kilpaa.

 

Kun sinulla on asiaa, Apple Watch kuuntelee

Kun olet liikkeessä, voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan kellosta tai kysyä Siriltä vaikka lähimmän kuntosalin aukioloaikoja matkoillasi.

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 190198915757
  • Telian tuotekoodi: 9070192
  • Valmistajan tuotekoodi: MU6L2KS/A
Video
8989
Apple Watch Nike+ Series 4 GPS Space Grey 44mm