Apple
Loppuerä

Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40mm

  • Jätä puhelin kotiin, striimaa musiikkia kellolla, maksa Apple Paylla - eSIMillä varustettu Apple Watch ja Telian Multi-palvelu tekee nämä mahdolliseksi. Lue lisää
  • Isommalle näytölle mahtuu enemmän informaatiota toiminnastasi ja päivitetty sykeanturi varoittaa, jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti
  • Kello pitää huolta terveydestäsi, monella tavoin – kaatumisentunnistus, SOS-hätätila ja entistä enemmän erilaisia tapoja mitata treenituloksia joogasta patikointiin tai juoksulenkkien askeltiheyteen

Lue eSIM-ominaisuudella varustettujen Apple Watch:ien esittely Yhteisöstä

Mobiiliyhteys kelloon nyt 4,90 €/kk 3kk:n ajan (Yhteys Multi -palvelu 3 kk 4,90 €/kk, jonka jälkeen 7,90 €/kk. Palvelu on tilattavissa iPhonen Watch-sovelluksesta.) Liittymän avaus veloituksetta. Edun arvo 14 €.

 

Valitse väri: harmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Loppuerä! Mikäli tuote ehtii loppumaan ennen tilauksen keräämistä, pidätämme oikeuden kaupan perumiseen.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
539
Loppuerä! Jäljellä muutamia kappaleita.
Maksan osissa
14,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 539 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
22,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 539 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
44,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 539 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
539€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 539 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Päivitä kellosi, päivitä itsesi

Ensimmäinen muutos jonka Apple Watch Series 4 –kelloista huomaa, on sen entistä isompi näyttö. Mutta tärkeämpää on kuitenkin se, mitä informaatiota näytölle mahtuu. Lukuisten uusien treeni- ja mittaustilojen lisäksi kello tuottaa entistäkin tarkempaa dataa sen tärkeimmän lihaksen, eli sydämen kunnosta.
Päivitetty sykemittari ilmoittaa esimerkiksi jos sykkeesi nousee tai laskee poikkeuksellisesti.

 

Pitää huolta terveydestäsi, monella tavoin

Tuttuun tapaan Apple Watch Series 4 -kellostakin löytyy lukuisia toimintoja, joiden avulla motivoida pitämään terveydestään parempaa huolta. Mutta nyt kello tekee sitä myös konkreettisesti. Jos kaadut, kello tunnistaa sen ja ottaa yhteyttä hätänumeroon automaattisesti, mikäli et erikseen hylkää soittoa. Pehmeämmän tavan henkisen terveyden huoltamiseen taas tarjoaa kellon hengitysharjoitussovellus.

 

Ei lajilla väliä, liikunnalla on

Olitpa maratonaari tai satunnaisuimari, joogaaja tai patikoija, vedenkestävästä Apple Watch Series 4 –kellosta löytyy entistä useammalle lajille räätälöityjä treenisovelluksia, joiden kautta seuraat tavoitteidesi täyttymistä ja kalorien palamista. Jos taas olet intohimoisen pikkutarkasti juoksemiseen suhtautuva treenaaja, hyviä uutisia: kello mittaa nyt myös vauhtiasi suhteessa tavoiteaikaan ja askeltiheyttäsi. Jos taas olet enemmänkin lajirajoista piittaamaton hyötyliikkuja, kello tunnistaa senkin ja ehdottaa sopivaa treenitilaa suoritustasi mittaamaan.

 

Pysy motivoituneena ja tavoitettavissa

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.  Ja koska mikään ei motivoi liikkumaan kuin pieni haaste, nyt voit haastaa myös Apple Watch Series 4 –kelloa käyttävän kaverisikin täyttämään päivän aktiivisuusrannekkeita kilpaa.

 

Mikä on eSIM?

eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Sen avulla voit saada tutun puhelinnumerosi toimimaan myös Apple Watchissa.

Mobiiliyhteys Apple Watchissa edellyttää, että sinulla on Telian liittymä puhelimessasi ja puhelimesi tulee olla iPhone 6 tai uudempi iPhone-puhelin. Mobiiliyhteyden käyttöönotto tapahtuu liittämällä ensin kello ja puhelin pariksi ja sitten kytkemällä Yhteys Multi -palvelu käyttöön iPhonen Watch -sovelluksella.

Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta www.telia.fi/applewatch

Katso kaikki Apple-kellot

Tekniset tiedot
  • EAN -koodi: 190198912978
  • Telian tuotekoodi: 9073532
  • Valmistajan tuotekoodi: MTXG2KS/A
Video
10220
Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40mm