Apple
Tilapäisesti loppu

Watch Nike+ Series 3 GPS Space Grey 42mm

  • juosten kohti tavoitteita – seuraa reaaliaikaista dataa kellosta juoksun aikana ja lue kattava raportti lenkistäsi maaliviivalla Nike+ Run Club –appista
  • kun lenkkipolut ovat catwalkisi – Niken suunnittelema kellotaulu ja hengittävä sporttiranneke.
  • kuuntele kehoasi ja parhaita lenkkibiisejä – seuraa sykettäsi kellosta, hengitä syvemmin appin avustuksella ja kuuntele automaattisesti kelloon synkronoituvia soittolistoja
  • vuoden 2018 Series 3 -malli

Valitse väri: tähtiharmaa

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
339
Maksan osissa
9,42€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
14,13€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
28,25€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
339€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 339 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Vie treenaaminen uudelle, älykkäämmälle tasolle

Apple Watch Nike+ on treenikaveri, joka vie liikuntaharrastuksesi kokonaan uudelle, entistä älykkäämmälle tasolle. Kello on samalla sekä älykäs valmentaja että datapankki, josta löydät kaikki tiedot juoksulenkkiesi pituuksista ja korkeuseroista sydämesi lepo- ja treenisykkeisiin. Ja koska juokseminen ilman määränpäätä on turhaa, erityinen Nike+ Run Club –sovellus tuottaa nähtävillesi reaaliaikaista dataa askelluksestasi sekä juoksun aikana että kattavan raportin lenkkisi tuloksista maaliviivalle saavuttuasi.    

Pysy kartalla treenin nousuista ja laskuista

Kellon sisäinen GPS tallentaa ulkoilmatreenisi matkan, nopeuden sekä reitin ja korkeusmittari seuraa kellontarkasi lenkkireittisi korkeusvaihteluita. Olipa lajisi sitten juoksu, uinti, pyöräily tai HIIT-intervalliharjoittelu, uinninkestävän Apple Watch Nike+:n avulla seuraat harjoittelusi tuloksia ja dataa tarkasti sekä monipuolisesti treenityypistä riippumatta, lenkkipoluilla tai uima-altaissa.

Sulje ympyräsi joka päivä

Kellon ruudulla olevista kolmesta aktiivisuusympyrästä näet koko ajan, kuinka lähellä päivän aktiivisuustavoitteidesi täyttyminen on, eli milloin on aika nousta penkistä ylös, kiriä päivän askelmääräsuositus kiinni tai huhkia päivän kuntoiluminuutit täyteen. Päivittäisten tavoitteidesi saavuttamisen tukena on luonnollisesti rannekokoinen personal trainer, joka kertoo sinulle edistymisestäsi ja jakaa päivän päätteeksi vinkkejä aktiivisuusympyröidesi sulkemiseksi.  

Kuuntele kehoasi ja lempimusiikkiasi

Suoraan ranteeseesi ladattavien treenibiisien lisäksi Apple Watch Nike+ auttaa sinua kuuntelemaan tarkemmin myös kehoasi, niin rehkiessä kuin levätessä. Kellon sykemittari on kirjaimellisesti jatkuvasti pulssillasi ja hengityssovellus opastaa sinua tarpeen vaatiessa hengittämään syvempään ja rauhallisemmin. Paitsi lenkkipoluilla tsemppaava koutsi, on se myös hyvinvointiasi tarkkaileva elämäntapavalmentaja ja kelloon saatavilla olevien terveyssovellusten määrä onkin lukematon.

Kun sinulla on asiaa, kellosi kuuntelee

Kun olet liikkeessä, voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä suoraan kellosta tai kysyä Siriltä vaikka lähimmän kuntosalin aukioloaikoja matkoillasi.

Video
8996
Apple Watch Nike+ Series 3 GPS Space Grey 42mm