Apple
Tilapäisesti loppu

TV 32GB -mediasoitin

  • siirrä liikkuva kuva mobiililaitteeltasi isolle ruudulle langattomasti
  • ole olohuoneesi valtias - vain taivas ja streamauspalveluiden syövereistä löytyvä viihdetarjonta on rajana
  • katsele iTunesin loputtomasta sisältövalikoimasta mitä tahdot

Televisionkatselun tulevaisuus testissä - tsekkaa Apple TV:n arvostelu Telia Yhteisöstä

"Apple TV on kattava mediatoistin" - lue koko juttu Yhteisöstä.

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Ei varastossa

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
119
Maksan osissa
3,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
9,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
119€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

1 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Apple TV on viihteen musta laatikko, jonka sisältä löytyy televisionkatselun tulevaisuus. Mediasoittimen avulla katselet niin elokuvia kuin odotetuimpia otteluitakin suorana missä vain mobiililaitteesi kautta. Laite on se puuttuva linkki, joka yhdistää puhelimessa tai tabletilla mukanasi kaikkialla kulkevat elokuvien ja sarjojen streamauspalvelut isolle ruudulle kätevästi vain parilla pyyhkäisyllä. Samalla Apple TV tekee sinusta myös oman olohuoneesi valtiaan – vain taivas (ja netin syövereistä löytyvien elokuvien tai sarjojen tarjonta on rajana), kun voit vihdoin valita täysin itse mitä ja milloin televisiostasi katsot.

Apple TV:n myötä saat käyttöösi myös iTunesin loputtomat mediasisällöt kätevästi televisioosi, joiden joukosta löydät niin uusimmat elokuvat kuin mielenkiintoisimmat urheilulähetyksetkin kätevästi klikkailemalla silloin kun tahdot. Mediasoittimen avulla voit katsoa myös Telia TV-palvelun ja ohjelmakirjaston sisältöjä mobiililaitteesi kautta isolta ruudulta myös matkoilla tai vaikka mökillä! Laitteen kautta saat käyttöösi myös App Storen laajan sovellusvalikoiman, mikä entisestään laajentaa televisiosi käyttömahdollisuuksia täysin uudelle tasolle.

Video
Yhteensopivat laitteet
Apple: iPad 64GB Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Pro 256GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 128GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 256GB WiFi + Cellular, iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Cellular, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE
5366
Apple TV 32GB -mediasoitin