Apple

AirTag -paikannin (4 kpl)

 • Huippuhelppo keino pitää tavarasi tallessa ja löytää ne tarvittaessa läheltä tai kaukaa
 • Sisäinen kaiutin hälyttää halutessasi, ja miljoonien käyttäjien verkosto voi paikantaa tavarasi yksityisyydestä huolehtien vaikka toiselta puolelta maailmaa
 • Vedenkestävä rakenne, tyylikäs ulkoasu ja vaihdettava paristo

Lue Apple AirTag -paikantimen esittely Yhteisöstä

Valitse väri: valkoinen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
119
Maksan osissa
3,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
4,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
9,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

12 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
119€/kk

1 kk maksuajalla. Yhteensä 119 €.

1 kk. Korko 0 %
Arvostelut
Tuotekuvaus

Apple AirTag

Kadota taitosi kadottaa

AirTag on superhelppo keino pitää tavarasi tallessa. Kiinnitä yksi AirTag avaimiisi ja toinen reppuusi. Näin ne tulevat näkyville Missä on…? ‑appiin, jossa voit myös etsiä Apple-laitteitasi sekä pysyä yhteydessä perheenjäseniin ja ystäviin.

 

Ping, löydät sen!

Lompakon hukkaaminen ei aiheuta suurta harmia, kun siihen on kiinnitetty AirTag. Missä on…? ‑apin uudelta Kohteet-välilehdeltä tai sanomalla ”Hei Siri, etsi lompakkoni” voit laittaa AirTagin toistamaan kaiuttimestaan merkkiääntä. Jos lompakkosi on piilossa lähettyvillä, kuten sohvan alla tai viereisessä huoneessa, löydät sen seuraamalla merkkiääntä.

 

Kylmää. Lämpenee. Kuumaa. Polttaa.

Jos AirTagisi on lähettyvillä, iPhone voi johdattaa sinut suoraan sen luo Tarkalla etsinnällä. Ultra Wideband ‑tekno­logian ansiosta näet oikean suunnan sekä etäisyyden suhteessa AirTagiisi. Tarkka etsintä toimii iPhone 11- ja 12-sarjan laitteilla.

 

Miljoonien käyttäjien etsintäpartio.

Jos unohdat jotain kauemmaksi, kuten rannalle tai kunto­salille, sadoista miljoonista iPhone-, iPad‑ ja Mac-laitteista koostuva maailmanlaajuinen Missä on…? ‑verkko auttaa etsimään AirTagisi. Se on suunniteltu niin, että yksityisyytesi pysyy suojassa kaikissa vaiheissa.

 

Kuinka se toimii?

AirTag lähettää suojatun Bluetooth-signaalin, jonka lähellä olevat Missä on…? ‑verkon laitteet voivat tunnistaa. Nämä laitteet lähettävät AirTagin sijainnin iCloudiin. Sen jälkeen voit katsoa sijainnin kartalta Missä on…? ‑apissa. Koko prosessi on anonyymi ja salattu yksityisyytesi suojaamiseksi. Prosessi toimii tehokkaasti, joten akunkestosta tai mobiilidatan käytöstä ei tarvitse huolehtia.

 

Kadonnut-tila helpottaa löytämistä.

Muiden Apple-laitteiden tapaan myös AirTag voidaan asettaa Kadonnut-tilaan. Kun verkossa oleva laite sitten löytää sen, saat automaat­tisesti ilmoituksen. Voit myös määrittää asetukseksi, että muut voivat saada yhteys­tietosi koskettamalla AirTagia NFC-yhteensopivalla älypuhelimella. Tässä käytetään samaa tekno­logiaa kuin puhelimella maksamisessa.

 

Yksityisyys vakiona.

Vain sinä itse voit nähdä, missä AirTagisi on. Sijaintitietojasi ja ‑historiaasi ei koskaan tallenneta AirTagiin. Myös AirTagin sijainnin välittävät laitteet pysyvät anonyymeinä, ja sijaintitiedot salataan joka vaiheessa. Edes Apple ei tiedä AirTagisi sijaintia tai sen löytämisessä auttaneen laitteen identiteettiä.

AirTag on suunniteltu karistamaan ei-toivotut seuraajat. Jos jonkun muun AirTag päätyy tavaroidesi joukkoon, iPhone huomaa, että se kulkee mukanasi, ja lähettää ilmoituksen. Jos et ole vähän ajan kuluttua löytänyt sitä, AirTag alkaa toistaa ääntä sen merkiksi, että se on mukanasi.

Mutta jos olet liikkeellä ystäväsi kanssa, jolla on AirTag, tai matkustat junassa, jossa useilla matkustajilla on AirTag, sinua ei häiritä ilmoituksilla. Niitä lähetetään vain, kun AirTag on eri paikassa kuin omistajansa.

 

Upean yksinkertaista.

Voit yhdistää AirTagin iPhoneen tai iPadiin yhden napautuksen käyttöönotolla. Syötä AirTagille nimi ja kiinnitä se seurattavaan esineeseen, niin se on käyttö­valmis. Haluatko ilmoitukset myös Apple Watchiin? Sekin onnistuu.

 

Kauan eläköön paristo.

AirTag on suunniteltu toimimaan jopa vuoden tavallisella paristolla, jonka voi helposti vaihtaa. iPhonesi ilmoittaa, kun on aika vaihtaa paristo.

 

Molskis, loiskis.

Kuvitellaanpa vaikka, että olet kiinnittänyt AirTagin avaimiisi ja pudotat ne vahingossa lätäkköön. Tai läikytät niiden päälle jotain. Se ei haittaa. AirTag on vesitiivis.

 

Katso myös Airtagin kiinnittämiseen ja suojaamiseen sopivat tarvikkeet

Tekniset tiedot
 • Mitat: halkaisija 31,9 mm, paksuus 8 mm
 • Paino: 11 g
 • Vesi- ja pölytiiviys: IP67 (IEC-standardi 60529, enimmäis­syvyys 1 metri enintään 30 minuutin ajan)
 • Yhteydet: Bluetooth, U1-siru, NFC
 • Sisäinen kaiutin
 • Paristo: vaihdettavissa oleva CR2032-paristo
 • Tunnistin: kiihtyvyysanturi
 • Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivuus: Apple ID, iOS 14.5 tai uudempi
 • Takuu: 12 kk
 • EAN -koodi: 190199535046
 • Telian tuotekoodi: 9100374
 • Valmistajan tuotekoodi: MX542ZY/A
Video
14089
Apple AirTag -paikannin (4 kpl)