Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Samsung

Galaxy S21 Ultra 5G 12+128 Gt

 • Hulppea neloiskamera satakertaisella zoomilla ja edistyneellä tekoälyllä napsii loistavia kuvia
 • Dynaaminen 120 hertsin ja 6,8 tuuman näyttö, sähäkkä prosessori ja viiveetön 5G takaavat sulavan ja nopean käytön
 • Pitkä akunkesto, ylellinen muotoilu ja 8K-videokuvaus

Myyntipakkausessa ei ole mukana virtalähdettä.

Lue Samsung Galaxy S21 -sarjan mallien esittely Yhteisöstä

Lue myös Telia 5G lähettilään kokemus Samsung Galaxy S21 Ultra 5G -puhelimesta

Katso puhelimen Unboxing-video Assembly Gaming YouTube-kanavalta

Valitse väri: Phantom Black Phantom Silver

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 16.12.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1299
Maksan osissa
36,09€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
54,13€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
108,25€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Kyllä kiitos! Vakuutan laitteeni.

 • Nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta!
 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Saatavilla vain nyt laitteen oston yhteydessä!
 • Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
  (Omavastuu vahingon sattuessa 120 €.)

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 14,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
Nopea - Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
Edullinen - Ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
6,8" Quad HD+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 20:9
Etukamera
40 MP (f/2.2 AF)
Takakamera
108 MP Wide (f/1.8 AF: DP, OIS) + 10 MP Tele1, 100x Zoom (f/2.4 OIS) + 10 MP Tele2 (f/4.9 OIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2 AF) + Laser Autofocus
Tallennustila
128 Gt
Suoritin
Exynos 2100
Käyttöjärjestelmä
Android
Arvostelut
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Ylitä todellisuus. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera, joka tekee jokaisesta hetkestä eeppisen. Joka päivä. Mullistava ja aiempaa parempi 100x zoomi tuo kaiken lähemmäs, äärimmäisen yksityiskohtaisuuden takaava 108 megapikselin tarkkuus ei jätä mitään huomaamatta, ja 8K-video ja kuvaamista tukeva kehittynyt tekoäly tekevät lopputuloksesta automaattisesti ammattilaistasoisen.

S21 Ultra menee kaikessa muussakin askeleen pidemmälle. Siinä on ultranopea 120 Hz:n näyttö, tehokas jopa 5000 mAh:n akku, äärimmäisen suorituskyvyn takaavat 5G-nopeudet, sekä Samsungin kaikkien aikojen tehokkain 5 nanometrin suoritin. Kaikki tämä on paketoitu ainutlaatuiseen huipputyylikkäästi muotoiltuun, kestävästä lasista ja metallista valmistettuun ulkoasuun, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Galaxy S21 Ultra 5G on ainutlaatuinen puhelin, jonka avulla voit tehdä kaikkea sellaista, mikä on aiemmin tuntunut mahdottomalta.

 

Muotoilu

Ainutlaatuisen, kehyksettömän muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G on omaa luokkaansa. Se on upean tuntuinen, kestävästä lasista ja metallista valmistettu puhelin, jonka jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Älykäs kamera on integroitu tyylikkäästi takakanteen ja ultranopea 120 Hz:n näyttö jatkuu pehmeästi reunasta reunaan. Kameralle on varattu vain pieni aukko, minkä ansiosta voit nauttia sisällöstä aiempaakin paremmin ja mukaansatempaavammin. Pyöristettyjen kulmien ja ohuen muotoilun ansiosta Galaxy S21 Ultra istuu mukavasti kädessä.

 

Puhelin, joka tekee jokaisesta hetkestä merkittävän.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittyneen tekoälyn ansiosta voit ottaa ammattilaistasoisia kuvia ja videoita helposti. Neljän takakameran ja niiden välisen yhteistyön ansiosta voit ottaa upeita kuvia kaikissa tiloissa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös lasertarkennus, joka takaa erinomaisen tarkkuuden. Kaikki tämä, jotta et menettäisi mitään.

Markkinoiden tarkimmasta kamerasta on tullut aiempaakin parempi. Peräti 108 megapikselin kameran ansiosta Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pystyy ottamaan uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia. S20 Ultraan verrattuna pikseleissä on nyt 64 kertaa enemmän värejä ja kohinanvaimennus on kaksi kertaa parempi. Tätä tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus tarkoittaa myös sitä, että kuvia voi leikata ja suurentaa huomattavasti ilman yksityiskohtien menettämistä. Kuvat ovat heti valmiita jaettaviksi.

Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule 100 kertaa lähemmäs yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuviksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimella. Dual Tele Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen nopeasti, vakaasti ja yksityiskohdista tinkimättä. Kaikki tämä kehittyneen tekoälyn ja jopa edeltävää mallia ja aiemmin puhelinmarkkinoiden parhaalla zoomilla varustettua S20 Ultraakin valoherkempien pikseleiden ansiosta.

 

Hämärässä on paljon ikuistettavaa.

Monesti taianomaisia hetkiä alkaa tapahtua, kun pimeys laskeutuu. Ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen sekä syvien ja tarkkojen kuvien ottaminen oli valon vähyyden vuoksi vaikeaa, mutta Galaxy S21 Ultra 5G:n valoherkkä kamera muuttaa tilanteen. Suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa enemmän valoa. Ja jotta valoherkkyys olisi vieläkin suurempi, puhelimessa käytetään mullistavaa Nona Binning -tekniikkaa. Se yhdistää yhdeksän pikseliä ja mahdollistaa siten Samsung-laitteiden suurimman aukon.

 

Tekoälyn avulla todellistakin upeampia kuvia ja videoita.

Anna kameran tekoälyn tehdä asiat puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, kokoaa vauhdikkaimmat hetket yhteen, hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kohdalla ja elävöittää maiseman liikkeitä. Saat kaiken tämän yhdellä otolla, ammattilaistasolla. Voit tallentaa hetket, jotka ovat tuntuneet aiemmin mahdottomilta ikuistaa. Single Take ikuistaa parhaat ja upeimmat hetket ottamalla automaattisesti kuvasarjan ottaessasi yhden kuvan. Tekoäly valitsee sen jälkeen kuvasarjasta parhaat otokset. Highlight Reel -toiminnolla voit luoda upean leikkeen, joka sisältää kaikkein toiminnantäyteisimmät hetket. Dynamic Slow-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla nopeutta, kun kuvassa tapahtuu eniten. Cinematic Sky -ominaisuudella saat taivaan näyttämään normaalia vaikuttavammalta ja pilvet liikkumaan omaan tahtiin. Ja nämä ovat vain joitakin Samsung Galaxy S21 Ultra 5G:n tekoälytoiminnoista. Toisin sanoen sinun ei tarvitse juurikaan tehdä mitään itse voidaksesi jakaa ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin taianomaisemman.

 

Ikuista mahdottomatkin hetket 8K-videoon – ja tee niistä valokuvia

Aiemmin täydelliset kuvaushetket menivät monesti sivu suun. Ei enää. Samsung Galaxy S21 Ultran 8K Video mullistaa sekä videointi- että kuvausmahdollisuudet. Videokuva on niin vakaata ja tarkkaa, että voit helposti napata liikkuvasta kuvasta täydellisen valokuvan. 8K-video tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen kaiken luomasi sisällön kohdalla, sillä kyseistä tarkkuutta käytetään yhä useammin moderneissa näytöissä.

 

Directors View – oikotiesi ohjaajan tuoliin

Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä. S21 UItra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä, mitä kaikki neljä kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia leikkeitä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvaamaasi asiaa.

 

3D-analyysi nostaa selfiet uudelle tasolle

Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – tai sinä omassa olohuoneessasi. Galaxy S21 Ultra 5G tekee selfieistäsi aiempaakin parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

 

120 hertsin näyttö

120 Hz:n taajuudella nautit sisällöstä supersulavasti. Samsung Galaxy S21 Ultrassa on 120 Hz:n näyttö, joka mullistaa käyttökokemuksen. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi. Huolimatta siitä, selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Näyttö on lisäksi dynaaminen ja se säätää virkistystaajuutta sen perusteella, mitä teet – pidentäen samalla akkukestoa. Taajuus on esimerkiksi 1 Hz, kun et tee mitään, ja 120 Hz, kun pelaat.

 

5G-valmis Samsung Galaxy S21 Ultra

Nopea internet on saapunut. Galaxy S21 Ultra 5G voi hyödyntää nopean 5G-verkon ominaisuuksia täysin. Lisäksi se tukee WiFI 6E -verkkoa, joka on kaksi kertaa aiempaa WiFi 6 -verkkoa nopeampi. Näin voit striimata ja jakaa sisältöä salamannopeasti, sekä pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

 

Käyttöösi mukautuva akku

Jopa 5000 mAh ei ole vain tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla puhelimen käyttöösi ja mukautumalla siihen ne säästävät voimiaan ja kestävät siten pidempään vain yhdellä latauksella. Galaxy S21 Ultrassa on tietenkin myös pikalataustekniikkaa, minkä ansiosta akun voi ladata yli 50 prosentin varaustasolle 30 minuutissa.

Huom! Puhelimen mukana ei tule laturia.

 

Samsung Galaxy S21 Ultra älykkäällä prosessorilla

Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on Samsungin kaikkien aikojen nopein ja tehokkain prosessori – vain 5 nanometriä. Se ei kuitenkaan yksin riitä tekemään puhelimesta nopeaa ja tehokasta: Myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta. Galaxy S21 Ultra 5G:ssä on myös monia teknisiä ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Koska Samsung valmistaa itse suurimman osan puhelimissaan käytetyistä osista, se voi myös optimoida niiden käyttökokemuksen ja kapasiteetin.

 

Ultra WideBand on täällä

Etsintä on päättynyt – nyt puhelin tietää, mihin jätit avaimet. Uusi UWB-tekniikka pystyy paikallistamaan senttimetrin tarkkuudella SmartTag-tunnisteet, joita voit kiinnittää esimerkiksi avainnippuun. Se paikallistaa myös muut samaa tekniikkaa käyttävät puhelimet, mikä mahdollistaa turvallisen ja tarkan kuvien sekä muun materiaalin jakamisen 30 metrin välillä toisistaan olevien puhelinten välillä.

Katso kaikki Samsung Galaxy S21 -puhelimet

Katso kaikki Samsung-puhelimet

Katso myös Samsung Galaxy S21 Ultra -puhelimelle sopivat suojakuoret ja suojalasit sekä laturit ja kaapelit.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 6,8" Quad HD+ Dynamic AMOLED 120 Hz, 20:9
 • Resoluutio: 3200 x 1440
 • Etukamera: 40 MP (f/2.2 AF)
 • Takakamera: 108 MP Wide (f/1.8 AF: DP, OIS) + 10 MP Tele1, 100x Zoom (f/2.4 OIS) + 10 MP Tele2 (f/4.9 OIS) + 12 MP Ultra Wide (f/2.2 AF) + Laser Autofocus
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: Exynos 2100
 • Suorittimen teho: Octacore 5nm
 • Mitat: 75,6 x 165,1 x 8,9 mm
 • Käyttöjärjestelmä: Android
 • Keskusmuisti: 12 Gt
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Muistikortin max kapasiteetti: -
 • Sim-kortti: Nano-SIM + eSIM
 • Dual SIM: Kyllä
 • IP-luokitus / suojaus: IP68
 • Liittimet: USB C-Type (3.2), NFC, GPS, UWB
 • Wifi: WiFi 6
 • Bluetooth: 5.0
 • Verkko: 2G, 3G, 4G, 5G
 • Paikannus: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
 • Sormenjälkitunnistin: Kyllä
 • Kasvojen tunnistin: Kyllä
 • Iiristunnistin: Ei
 • Langaton lataus: Kyllä
 • Eco rating: 80
 • Akku: 5000 mAh, superpikalataus, nopea langaton lataus
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 8806090887505
 • Telian tuotekoodi: 9097118
 • Valmistajan tuotekoodi: SM-G998BZKDEUB
 • EAN -koodi: 8806090887147
 • Telian tuotekoodi: 9097117
 • Valmistajan tuotekoodi: SM-G998BZSDEUB
Video
13644
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+128 Gt