Samsung

Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 Gt

 • Kolme ammattilaistason kameraa, joilla taltioit huikeita kuvia
 • Yli 24 tunnin akunkesto, uusittu S Pen -kynä ja pelaamiseen optimoitu suorituskyky
 • Puhelimessa on eSIM-ominaisuus, jolla saat kaksi liittymää yhteen laitteeseen. Lue lisää

Lue Samsung Galaxy Note 20 -sarjan esittely Yhteisöstä

Valitse väri: pronssi musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1349
Maksan osissa
37,48€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 1349 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
56,21€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 1349 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
112,42€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 1349 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Kyllä kiitos! Vakuutan laitteeni.

 • Nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta!
 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Saatavilla vain nyt laitteen oston yhteydessä!
 • Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
  (Omavastuu vahingon sattuessa 120 €.)

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 14,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
Nopea - Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
Edullinen - Ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
6,9"
Etukamera
10 megapikseliä
Takakamera
108 MP laajakulmakamera + 12 MP ultralaajakulmakamera + 12 MP telekamera
Tallennustila
256 Gt
Suoritin
Exynos 990
Käyttöjärjestelmä
Android
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G auttaa ottamaan kaiken irti elämästäsi. Siinä on äärimmäisen tehokas suoritin ja reilusti muistia, uusittu monitoiminen S Pen -kynä ja langaton synkronointi tietokoneen kanssa. Se auttaa toimimaan tehokkaasti kovienkin paineiden alla. Voit rentoutua pelaamalla laadukkaalla ja huippunopealla 120 Hz:n näytöllä. Uudella ja päivitetyllä ammattilaistason kameralla saat upeita kuvia ja videoita. Ja puhelin toimii tietenkin myös huippunopeassa 5G-verkossa.

Uusi tehokas S Pen

S Pen tarjoaa oikean kynän käyttötuntuman. Sen salaisuus on huippunopea vasteaika (9 ms). S Pen -kynää voi käyttää kätevästi suoraan näytöllä avaamatta puhelimen lukitusta tai sovelluksia. Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti esim. Microsoft Wordiin tai OneNote-sovellukseen. S Pen -kynää voidaan käyttää myös esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran kauko-ohjaamiseen.

Tehoa joustavaan työntekoon

Galaxy Note 20 Ultra 5G voidaan liittää nopeasti ja helposti tietokoneeseen langattomasti. Voit käyttää puhelimen sovelluksia tietokoneen näytöllä ja siirtää tiedostoja helposti laitteiden välillä. S Pen -kynällä tehdyt muistiinpanot tallentuvat ja synkronoituvat automaattisesti esim. Microsoft Outlook-, Office- tai OneNote-sovelluksiin. Päivitetyn Samsung DeXin avulla Note 20 Ultra 5G:n voi helposti liittää ulkoiseen näyttöön langattomasti. Siten voit työskennellä mukavammin ja tehokkaammin tietokonemaisella käyttöliittymällä.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra edistyneen järjestelmäkameran tehoilla

Galaxy Note 20 Ultra 5G sisältää järjestelmäkameran tasoisia toimintoja mutta se on paljon helppokäyttöisempi tehokkaan tekoälyn ansiosta. Voit ottaa kuvia ja videoita, muokata niitä ja jakaa heti. Mullistava 108 megapikselin kuvakenno sekä laserautomaattitarkennus varmistavat kuvien todellisen terävyyden. Kuvat ovat niin teräviä, että voit ottaa niistä osasuurennoksia yksityiskohtien esiin tuomiseksi.

5x optinen zoomi ja 50 x Space Zoom

Kameran 5x optinen zoomi luo yhdessä tekoälyn kanssa peräti 50 x Space Zoomin. Sen avulla pääset todella lähelle ja kuvan laatu pysyy edelleen todella korkeana. Yhdessä älykkään kuvanvakautuksen kanssa se luo mahdollisuuksia, joihin tarvittiin aiemmin edistynyt järjestelmäkamera.

Teräviä kuvia heikossa valaistuksessa

Galaxy Note 20 Ultra 5G:n kamera on todella valoherkkä. Saat kuviin terävyyttä ja syvyyttä, vaikka valaistus olisi heikko. Suuri aukko, korkealuokkainen optiikka ja suuri kamerakenno varmistavat, että kameraan pääsee mahdollisimman paljon valoa.

Ota kuva ja anna kameran ottaa samalla useampi

Tallenna hetki ja anna tekoälyn valita automaattisesti 5-14 parasta kuvaa kyseisestä hetkestä. Et siis joudu ottamaan kuvasarjoja, kun kamera hoitaa sen halutessasi puolestasi.

Galaxy Note 20 Ultralla kuvaat huipputarkkoja 8K-videoita

Voit luoda ammattimaisia videoita huipputerävällä 8K-tarkkuudella. Voit valita jälkikäteen kuvia suoraan 8K-videosta ja tallentaa odottamattomia hetkiä, joista et olisi ehtinyt muuten saada kuvaa. Voit zoomata kuvatessasi ja luoda videoon dramatiikkaa tai koomisia tehosteita. Voit käyttää langattomia kuulokkeita kuvauksen seuraamiseen tai kommentointiin. Videon äänestä tulee puhdasta suoraan langattomien kuulokkeittesi mikrofonin kautta.

Xbox Game Pass

Voit pelata Xbox Game Pass -palvelussa, jossa on käytettävissä lähes sata peliä. Siten Galaxy Note 20 Ultra 5G on aina mukanasi oleva pelikonsoli. Voit liittää puhelimeen ulkoisen peliohjaimen ja hyödyntää nopeita 5G ja WiFi 6 -yhteyksiä. Aidon oloinen pelituntuma minimaalisella viiveellä.

120 Hz:n dynaaminen virkistystaajuus

Näytön 120 Hz:n virkistystaajuus on kaksi kertaa suurempi kuin Galaxy Note 10:llä. Kuva on veitsenterävä ja vivahteikas, ja liikkeet ovat sujuvia pelatessasi. Katselu kokemukset ovat omaa luokkaansa. Näytön dynaaminen virkistystaajuus mukautuu automaattisesti sen mukaan, mitä kuvassa pitää päivittää. Siten virtaa kuluu vähemmän ja voit pelata pidempään. Tehokas suoritin ja pitkä kestoinen akku varmistavat osaltaan optimaalisen pelikokemuksen.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ylellisellä äänentoistolla

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:ssä on AKG n arvostettu studioääni ja Dolby Atmos -äänentoistotekniikkaa. Note 20 Ultra tarjoaa yksinkertaisesti upeita äänielämyksiä riippumatta siitä käytätkö sisäisiä kaiuttimia vai kuulokkeita.

Nopeiden 5G ja WiFi 6 -yhteyksien tehoa

Tehokkuus ja nopeus ovat parhaimmillaan, kun Galaxy Note 20 Ultra 5G:tä käytetään huippunopeassa 5G-verkossa, joka laajenee koko ajan. Myös WiFi-tekniikka on päivitetty WiFi 6 -versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 % nopeampaa monien WiFi -verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä. Suorituskykynsä ansiosta se on erinomainen puhelin myös kaikille, jotka haluavat nostaa pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja WiFi 6 -yhteys varmistavat, että viiveitä on vähemmän ja pelaamiselle jää enemmän aikaa.

Pitkäkestoisen ja nopeasti ladattavan akun tehoa

Älykäs akku kestää normaalikäytössä yli vuorokauden. Pikalatauksella akun saa ladattua yli 50 prosenttisesti jo 30 minuutissa. Puhelimen voi tietenkin ladata langattomasti ja langattomalla virranjaolla voi ladata muita Qi-standardin mukaisia laitteita, kuten langattomia Galaxy Buds -kuulokkeita.

Optimoidun suorituskyvyn teho

Älykkään suorittimen toiminta optimoidaan tekoälyn avulla. Se maksimoi tehokkuuden ja virran kulutuksen sen mukaan, mitä puhelimella teet. Voit saada enemmän aikaan, kun RAM-muistia on 12 Gt ja tallennustilaa 256 Gt. Jos tarvitset enemmän tilaa, tallennustilaa voi laajentaa microSD-kortilla jopa yhteen teratavuun. Kapasiteettia riittää vaativiin työtehtäviin sekä useampien sovellusten samanaikaiseen käyttöön. Galaxy Note 20 Ultra 5G:n teho varmistaa tietenkin myös huipputason pelielämykset.

Omien komponenttien teho

Galaxy Note 20 Ultra 5G:ssä on tekniikkaa, joka pidentää akun kestoa ja saa muistin toimimaan tehokkaammin. Samsung valmistaa itse useimmat puhelinten osat, joten niiden yhteistoiminta on voitu optimoida. Se näkyy eri tyisesti Note 20 Ultran tehossa.

Optimoidun muotoilun tehoa

Galaxy Note 20 Ultra 5G:ssä on reilun kokoinen näyttö. Puhelin on kooltaan ja muodoiltaan kätevä käsitellä ja miellyttävä kädessä. Muistiinpanojen teko on sujuvaa S Pen -kynällä ja puhelimen selaaminen onnistuu yhdellä kädellä. Etukamera vie minimaalisen osan näytön pinta-alasta ja kehykset ovat lähes olemattomat, joten näyttö peittää periaatteessa koko puhelimen etupuolen. Voit käyttää useampia sovelluksia samanaikaisesti ongelmitta ja nauttia tauottomista sarjamaratoneista mukavasti. Note 20 Ultra on saatavana upeissa väreissä Mystic Black ja Mystic Bronze.

Sujuvuuden ja turvallisuuden teho

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G on pölyn ja vedenkestävä IP68-luokituksen mukaisesti. Siten se selviytyy vedessä 1,5 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Note 20 Ultrassa on myös uusinta Gorilla Glass 7 -lasia. Palkittu Samsung Knox -tietoturvaratkaisu antaa monitasoista suojaa. Sisältöäsi suojaa myös näyttöön sijoitettu ultraäänellä toimiva sormenjälkitunnistus sekä kasvojentunnistus. Puhelimessa on paikka kahdelle SIM-kortille tai yhdelle SIM-kortille, yhdelle eSIM-kortille ja yhdelle microSD-muistikortille.

eSIM: kaksi liittymää samassa puhelimessa

Laitteessa on normaalin SIM-korttipaikan lisäksi laitteeseen sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei puhelimeen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit halutessasi pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa.

Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Katso kaikki Samsung Galaxy Note 20 -mallit

Katso kaikki Samsung Galaxy -puhelimet

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 6,9"
 • Resoluutio: 3200 x 1440
 • Etukamera: 10 megapikseliä
 • Etukameran ominaisuudet: (2PD), AF, f/2.2, 1.22µm
 • Takakamera: 108 MP laajakulmakamera + 12 MP ultralaajakulmakamera + 12 MP telekamera
 • Takakameran ominaisuudet: Laserautomaattitarkennus, 108 MP laajakulmakamera ((PD), f/1.8, 0.8µm), 12 MP ultralaajakulmakamera (f/2.2, 1.4µm), 12 MP telekamera (5x Optical Zoom, f/3.0, 1.0µm)
 • Tallennustila: 256 Gt
 • Suoritin: Exynos 990
 • Suorittimen teho: Ei ilmoitettu
 • Mitat: 164,8 x 77,2 x 8,1 mm
 • Paino: Ei ilmoitettu
 • Käyttöjärjestelmä: Android
 • Keskusmuisti: 12 Gt
 • Muistikorttipaikka: Kyllä
 • Muistikortin max kapasiteetti: 1 Tt
 • Videokuvaus: 8K
 • Sim-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä
 • IP-luokitus / suojaus: IP68
 • Liittimet: USB-C
 • Wifi: WiFi 6
 • Bluetooth: 5.0
 • Verkko: 2G, 3G, 4G, 5G
 • Paikannus: GPS
 • Sormenjälkitunnistin: Ultraäänisormenjälkilukija
 • Kasvojen tunnistin: Kyllä
 • Iiristunnistin: Ei
 • Langaton lataus: Kyllä
 • Akku: 4500 mAh, superpikalataus, nopea langaton lataus, Wireless PowerShare
 • Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, laturi, USB Type-C-kaapeli, sim-työkalu ja pikaopas
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: Samsungin asiakaspalvelu p 030 622 7515, ma-pe 07:00-21:00, la 08:00-17:00, su 08:00-17:00 | https://www.samsung.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 8806090594786
 • Telian tuotekoodi: 9092851
 • Valmistajan tuotekoodi: SM-N986BZNGEUD
 • EAN -koodi: 8806090595097
 • Telian tuotekoodi: 9092852
 • Valmistajan tuotekoodi: SM-N986BZKGEUD
Video
Saisiko olla myös liittymä?

Rajaton 100 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit 1200 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 17 Gt /kk
Liittymäasiakkaan etu: C More TV 3 kk 0 €
12788
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 Gt