Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

OnePlus

9 Pro 8 + 128 Gt

 • Teräviä kuvia, kirkkaita kontrasteja: Hasselblad-lippulaivakamera tuo alan johtavat mobiilikuvausinnovaatiot ulottuvillesi
 • Älykäs ja väritarkka 6,7 tuuman ja 120 hertsin Fluid AMOLED -näyttö varmistaa, että näet ja tunnet eron yksityiskohdissa
 • Ripeä Snapdragon 888 -suoritin, 5G-yhteys, valmius pikalataukselle vaikka langattomasti, IP68-suojaustaso ja upea design

Lue Telia 5G lähettilään kokemus OnePlus 9 Pro -puhelimesta Yhteisöstä

Valitse väri: hopea musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset alkavat arviolta 23.12.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
899
Maksan osissa
24,98€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
37,46€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
74,92€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 899 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Kyllä kiitos! Vakuutan laitteeni.

 • Nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta!
 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Saatavilla vain nyt laitteen oston yhteydessä!
 • Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
  (Omavastuu vahingon sattuessa 120 €.)

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 14,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
Nopea - Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
Edullinen - Ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
6,7"
Etukamera
16 megapikseliä
Takakamera
48 MP pääkamera + 50 MP ultralaajakulmakamera + 8 MP telekamera + 2 MP mustavalkolinssi
Tallennustila
128 Gt
Suoritin
Qualcomm Snapdragon 888
Käyttöjärjestelmä
OxygenOS 11, perustuu Android 11 -käyttöjärjestelmään
Arvostelut
Tuotekuvaus

OnePlus 9 Pro

Hasselblad-kamera älypuhelimelle.​ OnePlussan viimeisin pikalataus ratkaisu ja alan johtava 120 Hz:n Fluid AMOLED -näyttö LTPO-teknologialla yhdistettynä kattavaan lippulaivakokemukseen. Koe sulava käyttökokemus täysin uudella tasolla. 80 vuoden ajan Hasselblad on ollut korkealaatuisen kamerateknologian pioneeri ja tullut tunnetuksi maailman johtavana ammattitason digikameroiden valmistajana. Hasselblad-kameroilla on tallennettu maailman ikonisimpia valokuvia, mukaan lukien kuva ihmisen ensimmäisistä askelista kuussa. OnePlussan yhteistyössä Hasselbladin kanssa kehitetty Hasselblad-kamera älypuhelimelle tarjoaa lukemattomia läpimurtoja mukaan​ lukien värien luonnollisen Natural Color -kalibroinnin.

Laajenna visiotasi

OnePlus 9 Pron ultralaajakulmakameran käänteentekevä Freeform Lens -objektiivi on ainoa laatuaan. Huomattavasti entistä leveämpi epäsymmetrinen muotoilu mahdollistaa reunojen vääristymien poistamisen lähes täysin. Tehokkaassa objektiivissa on integroituna räätälöity suorakaiteen muotoinen, tarkasti kaartuva linssi. Tämä optisen tekniikan läpimurron tehnyt objektiivi korjaa tulevan valon jo ennen sen saapumista sensoriin.

Nappaat yksinkertaisen upeita kuvia edistyksellisellä, älypuhelinmarkkinoiden suurimpiin lukeutuvalla 50 megapikselin ultralaajakuvasensorilla. Sensorin suuri koko takaa paitsi paremman kuvanlaadun, myös vähäisemmän kohinan. Täytä kuvasi upeilla yksityiskohdilla, väreillä ja kontrasteilla ja laajenna näkymääsi, kuvasitpa sitten upeita luonnonmaisemia tai sinulle rakkaita ihmisiä.

 

Talleta elämäsi tärkeimmät hetket

Kunnianhimoisille valokuvaajille suunniteltu tehokas ja intuitiivinen Hasselblad Pro -tila tarjoaa vaivattomat säädöt ja useita kuvanmuokkausominaisuuksia. Tilan käyttöliittymä ja suljinpainike ovat Hasselblad-kameroista tuttuja, ja tila mahdollistaa useiden kuvaparametrien, kuten valotusajan ja valkotasapainon säätämisen, pitkän valotusajan sekä 12-bittisen RAW-kuvaamisen.

Suurikokoisen 1/1,4 tuuman sensorin sisältävän OnePlus 9 Pron kuvankäsittelyominaisuudet ovat vertaansa vailla, kiitos johtavien teknologioiden, kuten 2x2 OCL, 12-bittinen RAW, kaksois-ISO ja DOL-HDR. Nauti nopeammasta tarkennuksesta, 64 kertaa laajemmista väritiedoista, jotka saavat aikaan ennennäkemätöntä värien rikkautta, puhtaammista kuvista sekä kiehtovasta tarkkuudesta suuremman dynaamisen alueen videoissa.

 

Koe uutta – sisällä ja ulkona – ja jaa matkasi muiden kanssa

Veitsenterävä 8K, jonka pikselimäärä on 16 kertaa perinteistä 1080p:tä suurempi, saa sisältösi näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen. Talleta hetki, oli se sitten upea maisema tai jokin elämäsi tärkeimmistä saavutuksista. 8K-videolla tärkeimmät muistosi elävät ikuisesti upean yksityiskohtaisina. DOL-HDR-teknologian avulla valosensori voi käyttää samanaikaisesti sekä lyhyempiä että pidempiä valotusaikoja, jotka yhdistämällä saadaan aikaan HDR-video. Tulos? Vaikuttavan terävä kuva, elävät värit ja uskomaton tarkkuus. Näet videosi uudessa valossa DOL-HDR:llä.

 

OnePlus 9 Pro – näe valokuvasi uudessa valossa

Ota upeita kuvia myös hämärässä ja yöaikaan. Yökuvatila parantelee kuviasi älykkäästi lisäämällä selkeyttä, poistamalla kohinaa sekä tarkentamalla värintoistoa. Lisää myös kuviisi loistetta upealla tähtitaivasominaisuudella. Ominaisuus soveltuu käytettäväksi kaupunkikuvissa, luonnonmaisemissa ja muissa eloisissa ympäristöissä.

 

Näe ja koe ero yksityiskohdissa ja saumattomassa reagoinnissa

OnePlus 9 Pron 6,7-tuumainen Fluid Display 2.0 on matkapuhelinnäyttöjen aatelia. LTPO-läpimurtoteknologia, Smart 120 Hz ja upea väritarkkuus tekevät näytöstä markkinoiden uuden vertailukohdan.

LTPO edustaa markkinoiden edistyksellisintä taustalevyteknologiaa. OnePlussan suunnittelema Smart 120 Hz valjastaa LTPO:n mukautettavan virkistystaajuusteknologian ja saumattomat siirtymät käyttöön koko potentiaalissaan. Virkistystaajuus mukautetaan reaaliajassa dynaamisesti näytettyyn sisältöön akun säästämiseksi. Yhdessä innovatiivisen Super AOD (Always on Display) -ominaisuuden ja erityisten näyttöparannusten kanssa tämä johtaa jopa 50 %:n virransäästöön aina sujuvalla 120 Hz:n katselukokemuksella.

OnePlussan vallankumouksellinen HyperTouch lyhentää pelinaikaista kuvaviivettä jopa vaativimman mobiilipelaamisen yhteydessä. Näytön lyhemmät vasteajat on suunniteltu nimenomaan pelaajia ajatellen. HyperTouch-optimointiteknologia mahdollistaa kolme kertaa nopeamman reagoinnin pyyhkäisyihin ja napautuksiin muihin 120 Hz:n älypuhelimiin verrattuna. Tähtää nopeammin ja nauti tarkemmasta pelikokemuksesta. Valitse teknologia, joka auttaa sinut voittoon.

Koe alan johtava JNCD-arvo (≈0,30) ja värit, jotka ovat niin luonnolliset, että niitä on vaikea erottaa todellisuudesta. Ota käyttöön älypuhelinnäyttöpaneelien korkein kalibrointistandardi. Color Tone -teknologia tekee katselukokemuksesta mukavamman mukauttamalla näytön värin ja intensiteetin automaattisesti ympäristön värilämpötilaan. Valitse OnePlus 9 Pro ja nauti aidommista, luonnollisemmista väreistä.

 

Vaikuttavat 1 300 nitiä kussakin ruudussa

Varmista mukavuutesi hajavalon kaksoisantureilla ja 8192 automaattisesti säätyvällä kirkkaustasolla. Vähäisempi sininen valo tarkoittaa, että voit nauttia suosikkisisällöstäsi pidempään silmiäsi rasittamatta. Katselukokemuksesi on aina rentouttavan mukava – peleistä ja elokuvista sosiaaliseen mediaan. Edistyksellinen näyttö vie optisen selkeyden ja nopeuden täysin uudelle tasolle. Uuden sukupolven QHD:lla ja 120 Hz:n virkistystaajuudella saadaan aikaan elokuvalaatua vastaava selaamis-, videosisältö- ja pelaamiskokemus. Kun tähän lisätään vertaansa vailla oleva reagointinopeus, muista näytöistä tuskin tarvitsee enää edes puhua.

 

Koe seuraavan tason nopea ja sulava käyttökokemus

Qualcomm Snapdragon 888 ja 5G tarjoavat käyttäjilleen ennennäkemätöntä tehoa. Cortex-X1-ydin (2,84 GHz), kolme Cortex-A78 CPU -ydintä (2,42 GHz) ja neljä energiatehokasta Cortex-A55-ydintä (1,8 GHz) nostavat yleistä suorituskykyä 25 % Snapdragon 865:teen verrattuna. 5 nm:n (5LPE) prosessisolmuun perustuva ratkaisu mahdollistaa kattavat energiansäästöt ja pitkän käyttöajan jo yhdellä latauksella. Päivitetty haptinen moottori vie sinut syvemmälle peliin. Erittäin herkkä värinätoiminto kutkuttaa aistejasi ja saa sinut pelaamaan täysillä, joka kerta. Android 11 -versioon perustuvassa Oxygen OS11 -käyttöjärjestelmässä on raikas design ja yhteisön pyytämiä, sekä heidän kanssaan yhdessä luotuja hyödyllisiä toimintoja.

 

Paranneltu ja edistyksellinen OnePlus 9 Pro

Yhtenäisen rakenteen omaava puhelin on vastustamaton yhdistelmä luovuutta ja laadukkaita materiaaleja. OnePlus 9 Pro on IP68-luokituksellaan vedenkestävä.

 

Katso myös OnePlus 9 Pro -puhelimelle sopivat suojakuoret ja -lasit sekä laturit ja kaapelit

HUOM! Puhelimen mukana saatetaan toimittaa tarvikkeita, katso puhelimen mukana toimitettavat tarvikkeet teknisistä tiedoista.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 6,7"
 • Resoluutio: QHD+, 2560 x 1440, 120 Hz LTPO
 • Etukamera: 16 megapikseliä
 • Etukameran ominaisuudet: Sony IMX471 -sensori, pikselikoko 1.0 µm, elektroninen kuvanvakain, kiinteä automaattitarkennus, aukko ƒ/2,4, etukameran video 1080p @ 30 FPS, time-lapse
 • Takakamera: 48 MP pääkamera + 50 MP ultralaajakulmakamera + 8 MP telekamera + 2 MP mustavalkolinssi
 • Takakameran ominaisuudet: Kaksois-LED-salama, Multi autofocus (PDAF+LAF+CAF), pääkamerassa Sony IMX789 sensori, sensorin koko 1/1,43", pikselikoko 1.12 µm, optinen kuvanvakain, linssien määrä 7P, aukon koko ƒ/1,8
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 888
 • Suorittimen teho: 2,84 GHz:n 8-ydinsuoritin
 • Mitat: 160 × 74,2 × 8,7 mm
 • Paino: 197 g
 • Käyttöjärjestelmä: OxygenOS 11, perustuu Android 11 -käyttöjärjestelmään
 • Keskusmuisti: 8 Gt LPDDR5
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Muistikortin max kapasiteetti: -
 • Videokuvaus: 8K 30fps, 4K 30/60/120fps, 1080p video 30/60fps, hidastusvideo 1080p 240fps, 720p 480fps, Time Lapse 1080p 30fps, 4K 30fps, Videoeditori, HDR
 • Sim-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä
 • IP-luokitus / suojaus: IP68
 • Liittimet: USB-C
 • Wifi: 2 x 2 MIMO, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, tuki: 2.4 GHz ja 5 GHz
 • Bluetooth: Bluetooth 5.2, tuki aptX, aptX HD, LDAC & AAC
 • Verkko: 5G, 4 x 4 MIMO (tukee jopa 2 Gbps / 200 Mbps)
 • Paikannus: GPS (L1+L5 Dual Band), GLONASS, Galileo (E1+E5a Dual band), Beidou, A-GPS
 • Sormenjälkitunnistin: Kyllä, optinen
 • Kasvojen tunnistin: Kyllä
 • Iiristunnistin: Ei
 • Langaton lataus: Kyllä, 50 W
 • Akku: 4500 mAh, 65 W pikalataus (10 V / 6.5 A)
 • Myyntipakkauksen sisältö: OnePlus 9 Pro, Warp Charge 65 -pikalaturi, USB-C-kaapeli, pikaohje, turvallisuustiedot, SIM-kortin poistotyökalu, suojakuori
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: p. +358 2 480 91175 ma-pe klo 8-17, https://www.oneplus.com/fi/support
 • EAN -koodi: 6921815615927
 • Telian tuotekoodi: 9098340
 • Valmistajan tuotekoodi: 5011101612
 • EAN -koodi: 6921815615989
 • Telian tuotekoodi: 9098341
 • Valmistajan tuotekoodi: 5011101614
Video

13905
OnePlus 9 Pro 8 + 128 Gt