Apple
Uutuus

iPhone 12 Pro 256 Gt

MGMP3FS/A MGMQ3FS/A MGMR3FS/A MGMT3FS/A Katso videoarvostelut
 • Hämmästyttävän nopealla 5G-yhteydellä nautit videoista, viihteestä, peleistä ja sisällöstä tien päällä nopeammin ja viiveettömämmin kuin koskaan
 • Ammattilaistason kolmoiskamerajärjestelmä Dolby Vision -videokuvauksella ja LiDAR-skannerilla vie kuvasi täysin uudelle tasolle
 • Sähäkkä A14 Bionic -siru tarjoilee täysin uudenlaista nopeutta niin kuvatessa, surffatessa kuin päivittäisessä käytössäkin
 • IP68-tason vedenkestävyys, uudistunut muotoilu ja äärimmäisen kestävä Ceramic Shield -rakenne

Lue Apple iPhone 12 -sarjan puhelimien esittely Yhteisöstä

Lisätietoa toimituksista: telia.fi/appletoimitukset

Vanha iPhonesi on rahaa! Tuo se Telia Kauppaan vaihdossa saatuasi uuden iPhonen, ja saat 25 euron lisähyvityksen siirtäessäsi liittymän Telialle tai päivittämällä liittymäsi 5G-liittymäksi.

Esim. iPhone 11 -puhelimen vaihtoarvo 440 € + 25 € lisähyvitys. Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lisätiedot, tarjousehdot ja lunastusohjeet

Vanha iPhonesi on rahaa!

Ostamalla uuden iPhone 12 -sarjan puhelimen ja kierrättämällä vanhan iPhonen saat esimerkiksi iPhone 11 -puhelimesta 440 € hyvityksen. Lisäksi päivittämällä liittymän 5G-liittymäksi tai siirtämällä liittymän Telialle saat 25 € lisähyvityksen. Tarjous koskee sekä Telian nykyisiä liittymäasiakkaita että asiakkaita, jotka avaavat uuden matkapuhelinliittymän tai siirtävät nykyisen liittymänsä Telialle.

Hyvitys annetaan lahjakorttina Telialle. Lahjakortilla voi maksaa laitteita ja lisätarvikkeita Telian verkkokaupassa tai myymälöissä. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useammassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä. Lahjakortteihin sovellettavat ehdot ovat luettavissa osoitteessa www.telia.fi/lahjakorttiehdot.

Hyvityksen saadakseen tulee asiakkaan tuoda vanha iPhone Telia Kauppaan 31.1.2021 mennessä. Annamme 25 euron lisähyvityksen maksimissaan yhdestä kierrätykseen tuodusta iPhonesta per asiakas.

Katso oman laitteesi vaihtoarvo osoitteesta www.telia.fi/vaihtodiili.

Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka.

 

Toimi näin:

1. Kun olet saanut uuden iPhonesi, tuo se ja vanha puhelimesi Telia Kauppaan. Saat vanhasta laitteestasi vaihtohyvityksen lahjakorttina.

2. Siirrä liittymäsi Telialle, avaa uusi liittymä tai päivitä olemassaoleva liittymäsi 5G-liittymäksi, niin saat 25 euron lisähyvityksen.

 

Miksi vanhan laitteen tuonti meille kannattaa?

Kierrättämällä vanhan puhelimesi säästät merkittävästi luonnonvaroja. Esimerkiksi 200 grammaa painavan älypuhelimen hiilijalanjälki on noin 79 kg CO2e, mikä vastaa 571 ajettua kilometriä autolla. Tuomalla vanhan puhelimesi kierrätykseen Telialle, annamme vanhalle puhelimellesi uuden elämän.

Valitse väri: harmaa hopea kulta sininen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitusaikaa ei voida vahvistaa. Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Tilattavissa

Toimitusaikaa ei voida vahvistaa. Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Tilattavissa

Toimitusaikaa ei voida vahvistaa. Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Tilattavissa

Toimitusaikaa ei voida vahvistaa. Tuotteet toimitetaan tilausjärjestyksessä.

Valitse maksutapa

Maksan kerralla
1299
Maksan osissa
36,09€/kk
36 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
54,13€/kk
24 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
108,25€/kk
12 kk maksuajalla. Yhteensä 1299 €. 12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Kyllä kiitos! Vakuutan laitteeni.

 • Nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta!
 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Saatavilla vain nyt laitteen oston yhteydessä!
 • Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
  (Omavastuu vahingon sattuessa 120 €.)

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 14,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
Nopea - Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
Edullinen - Ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

Näytön koko
6,1"
Etukamera
12 megapikseliä
Takakamera
12 MP ultralaajakulmakamera (f/2.4, 120°) + 12 MP laajakulmakamera (f/1.6) + 12 MP telekamera (f/2.0)
Tallennustila
256 Gt
Suoritin
A14 Bionic -siru Neural Enginellä
Käyttöjärjestelmä
iOS 14
Tuotekuvaus

iPhone 12 Pro

5G nousee Pro-tasolle. A14 Bionic jättää muut älypuhelinten sirut kauas taakseen. iPhone 12 Pron kamerajärjestelmä kohottaa hämärässä kuvaamisen täysin uudelle tasolle ja Ceramic Shield tuottaa neljä kertaa paremman pudotuskestävyyden. 

 

Ceramic Shield: olennaisesti kestävämpi

Ceramic Shield -materiaalissa on nano­­kokoluokan keraami­kiteitä, jotka ovat itse asiassa kovempia kuin useimmat metallit. Kiteiden tyyppiä ja kiteytymisen astetta säätelemällä on kehitetty yhdistelmä, joka maksimoi keraamin kovuuden säilyttäen sen optisesti läpi­­näkyvänä.

 

Kaksin­kertainen ionin­vaihto­­prosessi

Kovan ja kestävän rakenteen lisäksi lasi on naarmunkestävä: takalasista tuttu kaksinkertainen ioninvaihtoprosessio tarjoaa oivan suojan säröjä, naarmuja ja päivittäisen käytön aiheuttamaa kulumista vastaan.

 

Neljä kertaa parempi pudotus­kestävyys

Näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka, mikä auttaa suojaamaan puhelinta vieläkin paremmin. iPhone 12 Pro tarjoaa neljä kertaa edellistä sukupolvea paremman pudotuskestävyyden

 

iPhone 12 Pro ottaa 5G:stä kaiken irti

5G mullistaa iPhonen tehokkaammilla langattomilla nopeuksilla ja paremmalla suorituskyvyllä ruuhkaisissa verkoissa. Nyt voit ladata valtavia tiedostoja liikkeellä ollessasi tai striimata huippulaadukkaita HDR-elokuvia täysin ilman viivettä. Lisäksi iPhone 12 Prossa on laaja kirjo 5G-kaistoja, joten saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa. Tällaiset nopeudet avaavat upeita mahdollisuuksia appien tulevaisuudelle.

Uudet antennit ja radio­komponentit saavuttavat korkean herkkyyden ja uskomattoman tehokkuuden. iPhone 12 Pron sisuksiin on ahdettu reilusti kaistoja, jotta saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa.

 

Ohjelmiston optimointi

Ohjelmistovalikoima aina apeista järjestelmä­tason sovellus­kehyksiin on optimoitu hyödyntämään 5G:tä. Monet apit hyödyntävät 5G:tä käyttämättä enempää virtaa.

 

iPhone 12 Pro säästää akkua älykkäällä datan­käytöllä

iPhone 12 Pro -mallissa 5G on paitsi nopeampi, myös älykkäämpi. Kun iPhone 12 Pro ei tarvitse 5G-nopeuksia, esimerkiksi tehdessään päivityksiä taustalla, se käyttää automaat­tisesti LTE:tä säästääkseen akkua. Mutta heti kun vauhdilla on väliä, esimerkiksi kun lataat lempi­sarjasi kokonaista kautta, iPhone 12 Pro siirtyy 5G:hen. Voit tietysti asettaa 5G:n oletus­valinnaksi aina kun se vain on saata­villa.

 

A14 Bionic -siru

A14 Bionic on alan ensimmäinen 5 nanometrin siru. Sen edistykselliset komponentit ovat kirjaimellisesti muutaman atomin levyisiä, mikä tarkoittaa, että energia virtaa salamannopeasti niiden välillä ja hävikki matkan varrella on pienempi. Neljäkymmentä prosenttia edellistä sukupolvea suurempi transistorimäärä kiihdyttää nopeuksia. Samalla se lisää tehokkuutta, mikä takaa erinomaisen akunkeston. Lisäksi uusi kuva­­prosessori tekee mahdolliseksi Dolby Vision ‑tallennuksen. Tähän ei kykene mikään ammatti­tason elokuva­kamera, muista puhelimista puhumat­takaan.

Neural Enginen ytimien määrä on kaksinkertaistunut kahdeksasta kuuteentoista edelliseen sukupolveen verrattuna, mikä tekee intensiivisistä koneoppimisen tehtävistä jopa 80% nopeampia.

 

LiDAR-skanneri

NASA käyttää LiDAR-tekno­logiaa seuraavassa Mars-luotaimessaan. iPhone 12 Pro käyttää LiDAR-skanneria mitatakseen, kuinka kauan valon heijastuminen takaisin esineistä kestää. Se voi luoda syvyyskartan mistä tahansa tilasta jossa olet. Koska se on erittäin nopea ja tarkka, lisätyn todellisuuden apit voivat nyt muuttaa huonetilan realistisen oloiseksi sademetsäksi tai näyttää, miten uudet lenkkarit sopivat jalkaan.

 

Lisättyä todellisuutta valon nopeudella

iPhone on suunniteltu alusta alkaen lisättyä todellisuutta ajatellen, ja nyt iPhone 12 Pron LiDAR-skanneri vie asiat aivan uusiin ulottuvuuksiin.


Enemmän tietoa, parempi tarkkuus ja yksityiskohtainen syvyyskartta muutamassa nanosekunnissa

LiDAR-skanneri mittaa absoluuttisen syvyyden havainnoimalla, kuinka kauan näkymättömiltä valonsäteiltä kestää kulkea lähettimestä kohteisiin ja niistä takaisin vastaanottimeen. iPhone 12 Pron LiDAR käyttää iOS 14:n syvyyden sovelluskehyksiä luoden valtavan määrän korkea­resoluutioista dataa, joka kattaa kameran koko kuva-alan. Säteet sykkivät nanosekuntien välein mitaten jatkuvasti näkymää ja tarkentaen syvyyskarttaa. Lisätyn todellisuuden kannalta tämä pistää kaiken uusiksi.

 

Välitöntä lisättyä todellisuutta

LiDAR kykenee hahmottamaan ympäristösi pinnat hetkessä. Niinpä lisätyn todellisuuden apit voivat saman tien alkaa analysoida näkymää ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia.

 

Näkymän geometria

LiDAR muodostaa huoneesi pinnoista yksityis­kohtaisen kuvan ja pystyy siksi sovittamaan AR-sisällön realistisesti ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten sohvannurkka, tuolin selusta tai vaikka sotkuinen työpöytä. Tämä tekee AR-apeista huomattavasti älykkäämpiä. Jos esimerkiksi olohuoneeseesi heijastetaan maisema, ruoho kasvaa ainoastaan lattialla ja ympäröi huonekalut sopeutuen tilaan täydellisesti.

 

Edistyksellisempi sovittaminen näkymään

Tarkemman syvyyskartan ansiosta iPhone 12 Pro kykenee hahmottamaan, mitkä esineet ovat toisten esineiden edessä. Jos AR-hahmot esimerkiksi juoksevat pihallasi, ne valitsevat oikean reitin autosi takaa ja puun edestä. Näin sinä voit pysyä täysin uppoutuneena kokemukseesi.

 

Kamera, joka näkee pimeässä

LiDAR avaa edistyk­sellisiä mahdollisuuksia myös Pron kamerajärjestelmälle. Tähän sisältyy jopa kuusi kertaa nopeampi automaatti­tarkennus hämärässä. Laajakulmakameralla LiDARin syvyyskartan yksityiskohtaisuus puolestaan mahdollistaa Yötila-muotokuvat. Nyt Neural Engine voi hämärässäkin tarkentaa kuvauskohteesi tyylikkäästi pehmennettyä taustaa vasten.

 

Super Retina XDR -näyttö

Uusi suorareunainen muotoilu ja erikoisvalmisteinen, joustava OLED-paneeli mahdollistavat upeat värit, kontrastit ja kirkkauden. iPhone 12 Pron näyttö kellottaa kirkkauden jopa 1200 nitiin HDR-kuvia ja -elokuvia varten, ja 2 000 000 : 1 -kontrastisuhde tuottaa syvää mustaa ja kirkasta valkoista.

 

Ammattitason kamerajärjestelmä

Sekä laajakulma‑ että ultra­laaja­kulma­­­kameroissa on nyt Yötila, joten saat erin­­omaisia kuvia hämä­rässä paremmin kuin koskaan. LiDAR avaa mahdollisuudet yötila-muotokuville, ja laajakulmakamera päästää sisään jopa 27 prosenttia entistä enemmän valoa, joten kuviin jää enemmän yksityiskohtia ja tarkkuutta myös öisin.

Uusi seitsemänelementtinen laajakuvalinssi lisää terävyyttä reunasta reunaan, optinen kuvanvakain tekee 5000 säätöä sekunnissa ja LiDAR mahdollistaa jopa kuusi kertaa nopeamman automaattitarkennuksen hämärässä. 65 millimetrin telekameran 2,5-kertaisella optisella zoomilla näet kohteet yksityiskohtaisen läheltä kauempaakin ja laajakulmakameran suuremmat pikselit auttavat erottamaan kuvasi hienovaraisimmatkin vivahteet jokaista piirtoa myöten, vaikka kuvaisit vallitsevassa valossa.

 

Yön kasvot

Yötila-muotokuvat (laajakulmakamera) tuottavat elävät värit sekä kauniin boke-tehosteen, joilla korostat talojen, katujen ja muun taustan valoja. Vaikka huoneessa olisi vain yksi pieni valonlähde, LiDAR ja A14 Bionic ‑siru kykenevät piirtämään esiin jokaisen etualalla näkyvän pinnan muodot ja kuviot ja tuottamaan realistiset värit koko huoneen laajuudelta.

Laajakulma­kameran suurempi kenno nostaa varjoista esiin paljon enemmän yksityis­kohtia, ja ensimmäistä kertaa saat kuvaan dramaat­tista liikettä kuvaamalla Yötilassa timelapse-videoita jalustaa käyttäen. Nyt jopa elokuvasi elävät öisin.

Yötila löytyy myös etukamerasta, joten saat nyt suosikki­mallistasi tarkkoja ja luonnol­lisen värisiä kuvia hämärässäkin. Myös TrueDepth-kamerasta löytyvät nyt Deep Fusion, älykäs HDR 3 ja Dolby Vision ‑kuvaus. Näytät siis loistavalta valaistuk­sesta riippumatta.

 

Deep Fusion

Deep Fusion astuu kuvaan hämärässä ja puolivaloisassa ympäristössä. Analysoimalla useita valotuksia pikseli kerrallaan Neural Engine pystyy nostamaan esiin ainutlaatuisen määrän yksityiskohtia.

Kun otat kuvan, kamerasi itse asiassa tallentaa useita ruutuja eri valotuksilla. Kun ruudut yhdistetään HDR-kuvaksi saadaan aikaan paras valotus. Samalla huippuvaloihin ja varjoihin saadaan lisää yksityiskohtia ja kohina vähenee.

iPhone 12 Pron Deep Fusion menee HDR:ää pidemmälle syöttäen kaikki kuvien pikselit A14 Bionic ‑sirun Neural Enginen läpi. Neural Engine valikoi parhaat osat jokaisesta pikselistä parasta terävyyttä, väriä, huippuvaloja ja varjoja silmällä pitäen. Sen jälkeen Neural Engine yhdistää valitut pikselit lopulliseksi, vivahteikkaan yksityiskohtaiseksi valokuvaksi.

A14 Bionic ‑sirun hurjan tehon ansiosta iPhone 12 Pron Deep Fusion on parempi ja nopeampi kuin koskaan. Nyt se löytyy jokaisesta kamerasta etupuolen TrueDepth-kamera mukaan lukien. Mitä tahansa sitten kuvaatkin, näet lopullisessa otoksessasi valtaisan määrän yksityiskohtia.

 

iPhone 12 Pro - entistä paremmat muotokuvat

iPhone 12 Pron koneoppiminen on entistä taitavampi erottamaan kuvauskohteen taustasta. Kuvasäätimillä voit muokata taustan pehmennystä ja kasvoille lankeavaa valoa.

 

Tarkempaa jälkeä tekoälyn nopeudella

Älykäs HDR 3 hienosäätää automaat­tisesti huippuvalot, varjot ja ääriviivat. Jopa keskipäivän valossa näet kasvojen yksityiskohdat ja varjojen sävykirjon, joka ulottuu aina syvimpään mustaan. Se käyttää koneoppimista näkymien tunnistamiseen ja säätää kuvien valkotasapainoa automaattisesti.

A14 Bionic ‑sirun Neural Engine tunnistaa ja erottaa hetkessä rakennukset taivaasta, lumiset vuorenhuiput pilvistä ja jopa ruoka-annoksen sen alla olevasta lautasesta. Se tietää siis tarkalleen, missä ja miten käyttää kontrastia tai tekstuuria, miten säätää valkotasapainoa tai miten parannella värikylläisyyttä. Näin saadaan kuvia, jotka muistuttavat sitä, mitä omin silmin näet.

 

Apple ProRAW - käsittämätöntä kontrollia

ProRAW tarjoaa kaikki tavalliset RAW-tiedot sekä Applen kuvaprosessointitiedot. Saat siis varaslähdön editointiin, sillä säädöt kohinanpoistoon ja useaan kuvaan perustuvaan valotukseen ovat jo kohdallaan. Voit itse keskittyä viimeistelemään kuvan väri- ja valkotasapainoa.

 

Dolby Vision -tallennus

iPhone 12 Pro hyppää 8:sta 10-bittiseen HDR-kuvaukseen, jonka 700 miljoonaa väriä tekevät videokuvasta paljon aidomman näköistä, ja sillä onnistuu myös elokuvastudioiden käyttämä Dolby Vision ‑kuvaus. Voit jopa editoida Dolby Vision ‑videota ja siirtää sen sitten AirPlayn kautta isolle ruudulle nähdäksesi hienoisimmatkin erot.

 

Ammattilaistason videokokemus

iPhone 12 Pro ottaa kaksi valotusta ja käyttää ne sitten kuva­prosessorin läpi luoden histogrammin, joka on kaavio kunkin kuvan väriarvoista. Sen jälkeen tämän histogrammin pohjalta luodaan Dolby Vision ‑metadata. Tämän tekemiseen reaaliajassa tarvitaan A14 Bionic ‑sirun pitelemätön nopeus.

 

Reaaliaikainen Dolby Vision ‑kuvaus

Dolbyn kanssa kehitetty teknologia tarjoaa mahdollisuuden kuvata suoraan Dolby Vision ‑muodossa, kuva kuvalta.

 

Dolby Vision ‑editointia älypuhelimella

Editoit Dolby Vision ‑videoita helposti iPhonesi Kuvat-, iMovie‑ tai Clips-apissa heti kuvaamisen jälkeen. Luot mestari­­teoksia silmän­­räpäyksessä.

 

Alusta loppuun Dolby Vision ‑muodossa

iPhone 12 Pron käsittämättömän nopean sirun ansiosta voit kuvata jopa 30 FPS 4K Dolby Vision ‑videota. Editoi helposti juuri niin kuin olet tottunut, ja anna videosi sitten pauhata TV:ssä yhdellä napautuksella ja AirPlayn avulla.

 

iPhone 12 Pro - Yksityisyys vakiona

iPhone on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuoja­­­käytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luotto­korttisi numeroa ei jaeta kauppiaille.

 

Maailman­­laajuinen kattavuus

iPhone 12:ssa on jopa 20 5G-kaistaa ja 32 LTE-kaistaa, joten se tarjoaa laajan kattavuuden kaikkialla maailmassa.

 

Enemmän kuvia, vähemmän viivettä

Napsitko kuvia vauhdilla? iPhone sopeutuu nopeuteen älykkäästi ja tehostaa prosessointia, jotta saat kaiken talteen.

 

Pidä kaksi puhelin­­numeroa

iPhonessa on kaksi SIM-paikkaa, joista toinen voi olla eSIM. Sen ansiosta voit käyttää sekä omaa että työliittymää samassa iPhonessa.

 

Tilaääni Dolby Atmosilla

Ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä.

 

Kierrätetyt harvinaiset maametallit magneeteissa

iPhone 12:n ja MagSafe-lisävarusteiden kaikissa magneeteissa käytetään 100-prosenttisesti kierrätettyjä harvinaisia maa­metalleja.

Katso kaikki iPhone 12 -mallit

Katso kaikki iPhone-puhelimet

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 6,1"
 • Resoluutio: 2532 x 1170 pikseliä, 460 ppi, OLED-täysnäyttö (Super Retina XDR), HDR, True Tone, P3-väriskaala, 2 000 000 : 1 -kontrastisuhde, 800 nitin enimmäiskirkkaus (1200 nit HDR:llä)
 • Etukamera: 12 megapikseliä
 • Etukameran ominaisuudet: f/2.2, muotokuvatila ja -valo tehosteilla sekä syvyydensäädöllä, yötila, Deep Fusion, älykäs HDR 3, Retina Flash -salama, linssinkorjaus, automaattinen kuvanvakain, sarjakuvaustila, Animojit ja Memojit
 • Takakamera: 12 MP ultralaajakulmakamera (f/2.4, 120°) + 12 MP laajakulmakamera (f/1.6) + 12 MP telekamera (f/2.0)
 • Takakameran ominaisuudet: 2,5x optinen lähennys, 2x optinen loitonnus, 4x optinen zoomausalue, 10x digitaalinen zoom, LiDAR-skanneri, muotokuvatila syvyydensäädöllä, kaksi optista kuvanvakainta, True Tone -salama, 63 MP panoraama, yötila, HDR 3, Deep Fusion, sarjakuvaustila
 • Tallennustila: 256 Gt
 • Suoritin: A14 Bionic -siru Neural Enginellä
 • Mitat: 146,7 x 71,5 x 7,4 mm (korkeus x leveys x syvyys)
 • Paino: 187 g
 • Käyttöjärjestelmä: iOS 14
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Muistikortin max kapasiteetti: -
 • Videokuvaus: HDR Dolby Visionilla (60 FPS), 4K @ 24 / 30 / 60 FPS, HD @ 30 / 60 FPS, optinen kuvanvakain, 2x optinen loitonnus, 6x digitaalinen zoom, äänizoomaus, True Tone -salama, QuickTake, hidastetun videon tuki, timelapse videonvakautuksella, yötila
 • Sim-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä (eSIM)
 • IP-luokitus / suojaus: IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 6 metriä 30 minuutin ajan)
 • Liittimet: Lightning-liitäntä
 • Wifi: Wifi 6 (802.11ax), jossa 2x2 MIMO
 • Bluetooth: 5.0
 • Verkko: 2G, 3G, 4G, 5G
 • Paikannus: Sisäänrakennettu GPS, GLONASS, Galileo, qZSS ja BeiDou + digitaalinen kompassi, WiFi-paikannus, mobiiliyhteyspaikannus ja iBeacon-mikropaikannus
 • Sormenjälkitunnistin: Ei
 • Kasvojen tunnistin: Kyllä (Face ID)
 • Iiristunnistin: Ei
 • Langaton lataus: Kyllä: Qi-lataus 7,5 W, MagSafe-lataus 15 W
 • Akku: Sisäänrakennettu litiumioniakku: videon toistoa 17 tuntia, striimausta 11 tuntia tai äänentoistoa 65 tuntia
 • Myyntipakkauksen sisältö: iPhone 12, Lightning-USB-C -kaapeli, dokumentaatio
 • Takuu: 12 kk
 • EAN -koodi: 194252038826
 • Telian tuotekoodi: 9095034
 • Valmistajan tuotekoodi: MGMP3FS/A
 • EAN -koodi: 194252039168
 • Telian tuotekoodi: 9095035
 • Valmistajan tuotekoodi: MGMQ3FS/A
 • EAN -koodi: 194252039502
 • Telian tuotekoodi: 9095036
 • Valmistajan tuotekoodi: MGMR3FS/A
 • EAN -koodi: 194252039847
 • Telian tuotekoodi: 9095037
 • Valmistajan tuotekoodi: MGMT3FS/A
Video
Saisiko olla myös liittymä?

Rajaton 100 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit 1200 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 15 Gt /kk
Liittymäasiakkaanamme saat C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/etukoodi.
13252
Apple iPhone 12 Pro 256 Gt