Black Friday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Samsung Galaxy S21 -puhelimet

Tuliterä Samsung Galaxy S21 5G -sarja tarjoaa hämmästyttäviä kameraominaisuuksia, jykevää akunkestoa sekä nopeat 5G-yhteydet. Tutustu uutuuspuhelimiin ja tilaa suosikkisi.

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.

Vanha puhelimesi on rahaa

Ostamalla uuden Samsung Galaxy S21 -sarjan puhelimen ja kierrättämällä vanhan puhelimesi saat 100 € lisähyvityksen. 

Hyvityksen voi käyttää Telia Kaupassa heti uuden laitteen oston yhteydessä tai summa voidaan antaa ladattuna lahjakortille käytettäväksi myöhemmin. Lahjakortilla voi maksaa laitteita ja lisätarvikkeita Telian verkkokaupassa tai myymälöissä. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useammassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä. Lahjakortteihin sovellettavat ehdot ovat luettavissa osoitteessa www.telia.fi/lahjakorttiehdot.
 

Hyvityksen saadakseen tulee asiakkaan ostaa uusi Samsung Galaxy S21 -sarjan puhelin 5.2. - 4.4.2021 välisenä aikana ja tuoda vanha puhelimensa Telia Kauppaan 11.4.2021 mennessä. Annamme 100 euron lisähyvityksen maksimissaan yhdestä kierrätykseen tuodusta puhelimesta per asiakas.

Katso oman laitteesi vaihtoarvo osoitteesta www.telia.fi/vaihtodiili.

Tarjous on voimassa 4.4.2021 saakka. 

TOIMI NÄIN:

Kun olet saanut uuden Samsungin, tuo se ja vanha puhelimesi Telia Kauppaan. Saat vanhasta laitteestasi vaihtohyvityksen lahjakorttina tai voit käyttää hyvityksen Telia Kaupassa heti uuden laitteen oston yhteydessä.

MIKSI VANHAN LAITTEEN TUONTI MEILLE KANNATTAA?

Kierrättämällä vanhan puhelimesi säästät merkittävästi luonnonvaroja. Esimerkiksi 200 grammaa painavan älypuhelimen hiilijalanjälki on noin 79 kg CO2e, mikä vastaa 571 ajettua kilometriä autolla. Tuomalla vanhan puhelimesi kierrätykseen Telialle, annamme vanhalle puhelimellesi uuden elämän.

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
Tallennustila
Puhelimen ominaisuudet
Samsung Galaxy S21 5G 8+128 Gt
Tarjous
Samsung Galaxy S21 5G 8+128 Gt
Samsung Galaxy S21 5G 8+128 Gt
Säästä 180€
699
879
tai osissa alk. 19,42 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21 5G 8+256 Gt
Tarjous
Samsung Galaxy S21 5G 8+256 Gt
Samsung Galaxy S21 5G 8+256 Gt
Säästä 200€
749
949
tai osissa alk. 20,81 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+128 Gt
Tarjous
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+128 Gt
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+128 Gt
Säästä 300€
999
1299
tai osissa alk. 27,75 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+256 Gt
Tarjous
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+256 Gt
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12+256 Gt
Säästä 300€
1049
1349
tai osissa alk. 29,14 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 16+512 Gt
Tarjous
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 16+512 Gt
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 16+512 Gt
Säästä 300€
1179
1479
tai osissa alk. 32,75 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+128 Gt
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+128 Gt
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+128 Gt
1079
tai osissa alk. 29,98 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+256 Gt
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+256 Gt
Samsung Galaxy S21+ 5G 8+256 Gt
1149
tai osissa alk. 31,92 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Näytä lisää Näytä kaikki (7)

Ilmaisuvoimaa ja vaikuttavuutta

Upea design, kestävä lasi- ja metallirakenne mattapintaisella taustapuolella sekä ylelliset metallivärit monokromaattisilla tai kontrastivärisillä yksityiskohdilla. Samsung S21 -sarjan muotoilu ei jätä kylmäksi.

äärimmäistä nopeutta 5G-yhteydellä

Lataa suosikkisarjasi koko tuotantokausi silmänräpäyksessä tai pelaa verkossa ilman viiveitä. Galaxy S21 5G -sarja tarjoaa salamannopeat yhteydet. Katso kaikki tarjoamamme 5G-liittymät.

yli 24 tunnin akunkesto

Samsung S21 -mallien jykevä akku pysyy mukana menossa koko päivän ja optimoi virrankäyttöä mahdollisimman pitkän akunkeston takaamiseksi.

nauti pääroolista

Nosta selfiesi uudelle tasolle. 3D-analyysi ja etukameran tekoälyominaisuudet tuottavat ammattitason muotokuvia harmonisella syvyysvaikutuksella ja terävällä resoluutiolla.

tarkkuus saa uuden merkityksen

Taltioi tarinasi päivin ja öin korkean megapikselimäärän, hämmästyttävän lähelle ulottuvan zoomin ja 8K-videokuvauksen ansiosta.

Tinkimätöntä tehoa arkeen, työhön ja pelaamiseen

120 hertsin virkistystaajuudella operoiva näyttö toistaa sisältösi sulavina, tehokas kahdeksanydinprosessori vastaa vääntömomentista ja 5G-tuki mahdollistaa sujuvan käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy s21 -mallit

Uudet Samsung-puhelimet pitävät sisällään ennennäkemätöntä nopeutta ja sähäkkää tehoa. Galaxy S21 -puhelimet on lisäksi varustettu upealla 120 hertsin näytöllä, jonka erittäin miellyttävä käytettävyys on liki lyömätön. Samsung Galaxy S21Samsung Galaxy S21+ sekä Samsung Galaxy S21 Ultra ovat Samsungin tuoreimmat tulokkaat 5G-puhelimien valikoimaan.

Samsung S21 ja Samsung S21+ hurmaavat terävää kuvaa tarjoavilla kolminkertaisilla kameroillaan. Samsung Galaxy S21 Ultra puolestaan pistää vielä paremmaksi nelinkertaisella takakamerallaan. Kaikilla Samsung Galaxy S21 -sarjan puhelimilla hämäräkuvaus sekä yksityiskohtien ja sävyjen vangitseminen kuvatessa on aivan uskomattoman hyvällä tasolla.

Löydät valikoimastamme myös Samsungin edelliset lippulaivapuhelimet, eli mallit Samsung S20, Samsung Galaxy S20+, Samsung Galaxy S20 Ultra sekä näiden pikkusisaruksen, Samsung Galaxy S20 FE -mallin. Tutustu myös valikoimaamme muita puhelimia. Löydät meiltä sekä Apple-puhelimet että lukuisat Android-puhelimet.

 

Samsung s21 -puhelimelle kaveriksi

Uuden Samsung Galaxy S21 -puhelimen kylkeen kannattaa napata vankka puhelimen suojalasi sekä rikkoutumiselta suojaavat suojakuoret. Hyvä kumppani puhelimelle ovat myös laadukkaat kuulokkeet. Löydät monipuolisesta valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, urheilukuulokkeet sekä nappikuulokkeet. Tutustu myös eri Samsung-kuulokkeisiin, eli Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Buds Live ja Samsung Galaxy Buds Pro -nappikuulokkeisiin.

Löydät meiltä myös muut kiinnostavat Samsung Galaxy -sarjat. Puhelinsarjat Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy ASamsung Galaxy Note10 sekä Samsung Galaxy S20 tarjoavat monipuolisia puhelimia useassa eri hintaluokassa.

Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, olisiko tarpeen päivittää myös puhelinliittymä ja kodin yhteydet ajan tasalle? Saat meiltä rajattomat puhelinliittymät, luotettavan laajakaistan kotiin sekä mobiililaajakaistan vaikka mökille mukaan otettavaksi. Meiltä löydät myös näppärät prepaid-liittymät.

Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan Singles' Day -alennukset, Black Friday -alennukset sekä Cyber Monday -alennukset, jotka kokoavat yhteen vuoden mahtavimmat tarjoukset. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat netistä sekä joululahjat netistä vaivatta.