OnePlus-puhelimet

OnePlus on tullut tunnetuksi erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan, joka tarjoaa tekniikannälkäisen rahoille reilusti vastinetta. OnePlussan tuoreimmat tulokkaat, OnePlus 7T -mallit ovat nyt täällä. Tutustu uutuuspuhelimiin ja aiempiin malleihin ja tilaa omasi.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
Tallennustila
Puhelimen ominaisuudet
OnePlus 7T Pro 12GB+256GB McLaren edition
Tarjous
OnePlus 7T Pro 12GB+256GB McLaren edition
OnePlus 7T Pro 12GB+256GB McLaren edition
859
tai osissa alk. 23,87 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 7T Pro 8GB+256GB
Tarjous
OnePlus 7T Pro 8GB+256GB
OnePlus 7T Pro 8GB+256GB
759
tai osissa alk. 21,09 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 7T 8GB+128GB
Tarjous
OnePlus 7T 8GB+128GB
OnePlus 7T 8GB+128GB
609
tai osissa alk. 16,92 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 7 6GB+128GB
OnePlus 7 6GB+128GB
OnePlus 7 6GB+128GB
549
tai osissa alk. 15,25 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 7 Pro 8GB+256GB
Uutuus
OnePlus 7 Pro 8GB+256GB
OnePlus 7 Pro 8GB+256GB
729
tai osissa alk. 20,25 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 6T 6+128GB
OnePlus 6T 6+128GB
OnePlus 6T 6+128GB
549
tai osissa alk. 15,25 €/kk
Vertaile
Vertailussa
OnePlus 6T 8+128GB
OnePlus 6T 8+128GB
OnePlus 6T 8+128GB
449
tai osissa alk. 12,48 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Näytä lisää

Kysy ja keskustele uutuudesta Yhteisössä

Lue kokemuksia uudesta OnePlus 7 -puhelinsarjasta Telia Yhteisössä ja jaa mielipiteesi muille.

Joko Oneplus on sinulle tuttu?

Kevään 2019 OnePlus 7 -sarjan uutuusmallit kätkevät sisäänsä valtavasti muistia ja suorituskykyä. Olisiko uutuuksista sinulle sopivin OnePlus 7 vai kenties avokätisen reilulla muistilla ja tallennustilalla varustettu OnePlus 7 Pro 8GB+256GB tai OnePlus 7 Pro 12GB+256GB?

Muista myös syksyllä 2018 julkaistun 6T-sarjan OnePlus 6T 6+128GB, OnePlus 6T 8+128GB ja OnePlus 8+256GB -puhelimet.

Päivitä uuden puhelimen myötä myös puhelinliittymäsi, jonka voit valita käyttösi mukaan. Puhelinliittymissämme on aina rajaton netti kotimaassa. Mikäli puhelimen käyttö ulkomailla mietityttää, roaming-sivultamme löydät kaiken tarvittavan infon huolettomaan netinkäyttöön ulkomailla. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin,

Suojaa myös älypuhelimesi Telian Turvapaketilla. Turvapaketilla voit suojata kaikki laitteesi ja nettiyhteytesi. Torju virukset, troijalaiset ja estä vakoiluohjelmat. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

Kannattaa myös pitää mielessä loppuvuoden kampanjamme. Marraskuun valopilkku Black Friday tuo tullessaan huipputarjouksia. Joululahjat naiselle, miehelle sekä lapsille puolestaan löydät joulukampanjastamme.

oneplus-puhelimet Nopeasti verkkokaupasta

OnePlus-puhelimet sekä puhelimiin sopivat suojakuoret ja -lasit sekä lisätarvikkeet tilaat helposti verkkokaupastamme. Voit OnePlus-puhelimesi maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Osta netistä ja nouda myymälästä, tai tilaa älypuhelin vaikka kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.

Nappaa OnePlus-puhelimen kumppaniksi sopivat kuulokkeet äänentoistoon. Löydät valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeet, Bluetooth-kuulokkeet sekä OnePlussan omat OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeet.

uudet oneplus-puhelimet

Oletko jo tutustunut syksyn 2019 uusiin OnePlus-puhelimiin? OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro nostavat lippulaivapuhelinmallien riman korkealle. Näitä OnePlus-puhelimia ei kannata jättää huomiotta, mikäli arvostat huippulaadukkaita luureja, joissa on muun muassa viimeisen päälle erinomaiset kameraominaisuudet.